Hepsi var zateSaç dökülmesi Kas eklem vücut ağrısı Vücutta ve başta uyuşukluk Sırtta boynumda yanma ve ağrı terleme Mide ağrısı bulantısı iştahsızlık Beyin MR ve tomografi çektim Ama çok korkuyorum temiz çıktı demesine rağmen Kötü hastalık olsa anlaşılır mıydı Demir ilacı kullanıyorum kan ilacı Dışkımda siyah yapıyorum ama gecti ishal devam ediyo Aşırı psikolojim bozuldu korkudan uyuyamıyorum ağrılarımdan
Devlet daha tani koymadi ama ilgilenmedi de sonuckara baktigimda yuksek bir sey yok dedi bende tanidik dunyaca unlu bir cerraha yazdim prof erhan aysan instagramda bile var sadece tahlime bakin dedim İstanbul'da kendisi oda tedavi olman gerek graves hastaligi mevcut dedi sonra bu ozele geldim
Tomogrofi verdiler sali gunune onu bekliyorum da benim aklima bir sey takildi bu uyusmalar ishal ates fitik yapar mi acaba cunku yaginca ates basiyo zonkliyo sirtim boynum ter atiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşamadım ama o tanıya sahip çok hasta gördüm tedavisi mevcut iyileşen çok biliyorum umarım senin de geçer biran önce geçmiş olsun
Gercekten mi sikayetlerime baksana sorularimda lutfennnn aynimi? Yalvaririm
Senin şikayetlerin nedir? Genelde belirtileri hızlı kilo verme veya alma sürekli yorgunluk halsizlik hali asabiyet çarpıntı olur
Hepsi var zateSaç dökülmesi
Kas eklem vücut ağrısı
Vücutta ve başta uyuşukluk
Sırtta boynumda yanma ve ağrı terleme
Mide ağrısı bulantısı iştahsızlık
Beyin MR ve tomografi çektim
Ama çok korkuyorum temiz çıktı demesine rağmen
Kötü hastalık olsa anlaşılır mıydı
Demir ilacı kullanıyorum kan ilacı
Dışkımda siyah yapıyorum ama gecti ishal devam ediyo
Aşırı psikolojim bozuldu korkudan uyuyamıyorum ağrılarımdan
Bu tanı kondu mu peki dr graves mi dedi
Devlet daha tani koymadi ama ilgilenmedi de sonuckara baktigimda yuksek bir sey yok dedi bende tanidik dunyaca unlu bir cerraha yazdim prof erhan aysan instagramda bile var sadece tahlime bakin dedim İstanbul'da kendisi oda tedavi olman gerek graves hastaligi mevcut dedi sonra bu ozele geldim
Tsh free t3/t4 değerlerin kaç
T3 . 3.31
T4. 1.81
Tsh 1,25
Bu değerler normal ki ultrason çektiler mi nodül falan var mı
Nodule bakmadilar
Bu değerlere göre sende graves falan yok 😃
Tomogrofi verdiler sali gunune onu bekliyorum da benim aklima bir sey takildi bu uyusmalar ishal ates fitik yapar mi acaba cunku yaginca ates basiyo zonkliyo sirtim boynum ter atiyorum
Günaydın dm den yazar mısın
Umarım o güzel gözlerin ekzoftalmus olmaz. Geçmiş olsun şifalar diliyorum
Neden korkutuyorsun beni :(
Nefes darlığı sinir terleme yapar
Bas donmesi mide bulantisi mide agrisi kilo kaybimda var ishal e beraber :(
Olur çünkü hormonlar yüksek
Cok az da kanama olmustu daha durdu ben cok kortum ama bayagi terkedim baya baya
Birde levetrom 100 kullandim oyoce kotu geldi galina demir ilaci da ictim bi kac gun o mu etti bilemem
Kan ilacı dışkı ve idrarda kanama yapa r
Kullandim eve kan ve demir dogrudur
Ic kanama yok dediler bakip zaten ama ben kanserim diye aglayip durdum
Hayır hayır saçmalama :)
Hatta beyin emari tomogrofi cekildim saclarim dokukutor diye bir sey cikmadi rontgenle de bakildi karnima
Sen baya korkmuşsun
Evet
O ne ki