19 yaşındayım memelerim gerçekten 19 yaşındaki bir genç kıza göre aşırı büyük 95-100 beden ve hâlâ büyümeye devam ediyor bu ne zaman duracak büyümesin artık psikolojim bozuluyor😭😭
19 yasindayim, memelerim neden hala buyuyor ve bu buyume ne zaman durur?
Vücut yağ oranı (VYO); toplam vücut ağırlığınızın ne kadarının saf yağ dokusundan oluştuğunu gösterir. Doğru hesaplamak için mezura ile boyun, bel ve kalça çevrelerinizi ölçmeniz, ardından bu değerleri cinsiyetiniz ve yaşınızla birlikte bir hesaplayıcıya girmeniz gerekir. Adım Adım Ölçüm AlmaBoyun: Adem elmasının hemen altından. Bel: Kadınlar için en ince noktadan, erkekler için göbek deliği hizasından. Kalça: (Yalnızca kadınlar için) kalçanın en geniş yerinden. İdeal Vücut Yağ Oranı TablosuYağ oranı standartları cinsiyete göre değişkenlik gösterir:KategoriErkek (%) Kadın (%) Sporcu / Atletik%6 - %13%14 - %20Fit / Sağlıklı%14 - %17%21 - %24Ortalama / Kabul Edilebilir%18 - %24%25 - %31Obezite Sınırı%25+%32+
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
75c mi 95 c filan mı
Sırt ölçün kaç cup ölçün kaç
21 yaşına kadar büyür normalde. Genetiklikte vardır ailede varsa
95d artık küçük gwliyor
Başka bir doktora git belki bir hormonal bir durumdur
var mı ailede aynı durum
Boy kilo oranına dikkat et birde yağ oranın yüksekse normal.
Spor yaparak kas kütleni biraz arttır gerisi diyetle çözülür.
Yağ oranını biliyor musun?
Yağ oranınımı nasıl öğrencemm
Vücut yağ oranı (VYO); toplam vücut ağırlığınızın ne kadarının saf yağ dokusundan oluştuğunu gösterir. Doğru hesaplamak için mezura ile boyun, bel ve kalça çevrelerinizi ölçmeniz, ardından bu değerleri cinsiyetiniz ve yaşınızla birlikte bir hesaplayıcıya girmeniz gerekir. Adım Adım Ölçüm AlmaBoyun: Adem elmasının hemen altından. Bel: Kadınlar için en ince noktadan, erkekler için göbek deliği hizasından. Kalça: (Yalnızca kadınlar için) kalçanın en geniş yerinden. İdeal Vücut Yağ Oranı TablosuYağ oranı standartları cinsiyete göre değişkenlik gösterir:KategoriErkek (%) Kadın (%) Sporcu / Atletik%6 - %13%14 - %20Fit / Sağlıklı%14 - %17%21 - %24Ortalama / Kabul Edilebilir%18 - %24%25 - %31Obezite Sınırı%25+%32+
www.google.com/search
ne kadar büyüme var fiziğinle uyumlumu büyüyor
Yok fiziğimle alakası yok artı bisey gibi duruyoe
fazlalık gibi duruyorsa olduğundan büyüktür ve bu görünüm olarak iyi durmayabilir
Göğüsler 20-21 e kadar büyür bende 18 de dümdüzdü
Bilmiyorum. Küçülür mü diye sordum bazıları küçülür yağ ise dedi.
Ne
hormon bozukluğu olabilir istersen test yaptır ne kadar büyük
Büyütmek için olduğu gibi küçültmek için de egzersizler var. Ben her ikisi için de sonuç aldırdım. Ama meme candır küçültmeni tavsiye etmem 😂
Konumunuz neresi acaba tam olarak bir muayene yapmam lazım
Çok kötü ya. Benim hatun o yüzden ameliyat olacak. Çok mu büyüdü seninkiler de
Yeter ya sıötınız
Genetikdir büyümez zaten artık
Devam ediyor büyümeye
Doktora görün zaten ameliyatı var kafana takma
Kilo kaynaklı olabilir
Yokyol alakası yok 60 kiloyum zayıf duruyorum memelerim ek gibi
Bir arkadaşım daha vardı vücudu ile aşırı uyumsuz hormonal denmiş sanırım doktora git diyecektim ama talihsiz bir olay yaşamışsın
Bence kilo alıyorsun sırtın genişliyor mukaddes
Ya yookk 60 kiloyum
boy kilona bagli kacsinki
164 60 kg
İyi ya işte nasıl şanslısın var ya sen
Milletini hayalini yaşıyorsun daha ne?
95-100 mü baya büyükmüş ama cup kaç peki
Genetik bir durum genellikle
Obezsin büyük ihtimalle
Sarkık memeli
Daha ne istiyorsun
Kilolu musun