O an ne düşünüyorlar, içlerinden ne geçiyor bilmediğim için rahatsız hissediyorum. Bunu nasıl aşarım?
5 gü
O an ne düşünüyorlar, içlerinden ne geçiyor bilmediğim için rahatsız hissediyorum. Bunu nasıl aşarım?
Daha delinin zoruna bak büyük göğüslerin var diye sevinmelisin siz kadınlar bilmezsiniz ama kadını en güzel gösteren göğüsleriler en çekici yerleri benim için öyle mesela bunu sapıkça ele almada doğanın kanunu büyük göğüslü kadınlar anaç olur ve doğurgandırlar. Ve öyledir kadınlık hormonu ne kadar fazlaysa o kadar çok dişidir. Hatta eskiden padişahlara cariye seçerken bu işin uzmanları cariyelerin göğüslerini ve kalçalarına bakarmış kalçalar da rahat doğum yapabilir mi diye çünkü soyun devamı için bu şart Her ne kadar bu olay günümüzde gömleği gösteren Ütü kadını gösteren götü diye sulandırılmışsada önemlidir🤪 O yüzden taş gibi iri memelerini gurur duy ve Allah’a şükret sen de kötü niyet yoksa kimse kötü niyetle bakmaz emin ol Bir de şunu anlatayım da ders al İranlı bir kadın Türkiye’ye gelmiş 90 küp göğüsleri var bir beden küçültmek istiyormuş. Ameliyat olmaya gelmiş Türkiye’ye haberin yanındada kadının derin dekolteli avize gibi göğüsler ortada bir fotoğrafı var her kadında yoktur öyle meme😁 Ameliyatta bir enfeksiyon kapıyor ikisinde kesip vermişler eline naşi ağlıyor böyle. Ben de çok üzülmüştüm kadın haline değil o belasını bulmuş ben gide memeleri üzüldüm😀 ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlamışsındır büyük memişlerin tadını çıkar sağlıcakla kal
Ahahahah ilahi çok haklısın ya ben memelerimi seviyorum zaten
Bir kaç farklı şey düşünebilir erkekler: eğer yumuşaksa elle oynamak, eğer ayrıksa araya sokmak, eğer uçları belli oluyorsa emmek gibi. ya da arasında boğulmak isteyen de çıkabilir 😂
Sen rahatsız oluyorsan üzerine bişi alarak kapatmayı ya da spor sütyenler ile daha az dikkat çekici hale getirebilirsin.
Tövbe tövbe ahaha detay vermeseydin bu kadar keske
Aydınlattım seni işte tüm olasılıklar 😂
Ne utanıyosun ki? Çarşaf da giysen bakılacağından bahsediyor bu sap*klar. Bırak onlar düşünsün. Büyük göğüs sıkıntılı ama yapacağın bir şey yok napıcaksın bedeninden mi utanacaksın?
Tesekkür ederim, şu alttaki denyoya s*pık dedigin an icimin yagları eridi bu arada ahaha
Ne demek hayatım ahahwhd bunlar gerçekten sa*pk akılları başka nereye çalışıyor ki? Anca karı kız keselim süzelim. Bi de şey demeleri yok mu e ama açmışsın? Sanki açmasak da şey, ahlakınızdan ölüp gidiyosunuz ahahej ki açmayı tercih etmiyorum ben ama elimde olmayan sebeplerle de vücudumdan mı utanmalıyım meselaa
Ay o kadar haklısın ki, bir de asalak şey önce yazdı yazdı karısını kıskanacağına dair (yersen) sonra benden yanıt alamayınca “senin hoşuna gidiyor” diye yapıştırması yok mu? Bu canım böyle ya..
Psikoloji eğitimi aldım, buradaki insanları gözlemleyerek de pratik yapıyorum. Burdakilerin çoğunun yaptığı şey ne biliyo musun? Kişi kendinden bilir işi :') sana burada ka*at muamelesi yapanların ilk işi o ka*arlarla yatmak oluyor. Ama elde edemeyince de sen zaten patlaksın oluyor ahahahah loser tip yani tatlım.
Cevap
34Cevap
Senin yerinde olmak isteyen Küçük Göğüslüleri düşün ve bunun aslında sana bir yük değil bir hediye olduğunu bil. Yoluna başın dik devam et 😉
biraz bol kıyafet işini görür. göğüslerin büyükse küçük gösteren sütyen de iş yapar gibime geliyor.
Yahu sen nerden biliyon
@Efendizüleyha eski kız arkadaşım da bu sıkıntıyı yaşıyordu.
Kara çarşaf da giysen bakılacak maalesef elinde olan bişey değil
nekadar önmlem alabilirisnki kimsenin bişey düüşündüğü yok takılma bukadar
Bakmamak elde değildir ister istemez dikkat çeker
Bunu düşünürsen rahat edemezsin , boş ver kim ne düşünürse düşünsün
Hakkatren rahatsız edicidir kimbilir kaç kişi her güm senin memişleri hayal ederek 32 çekiyotdur , şshsen srnin gibi bir karım olsun istemezdim düşünsene yolda el eöe yürürken en az 100 lişimim dikkatini çektiğini, kesin katil olurdum
Daha neler saniyeliktir o kimse eve gidip düsünmez ya
Olsun ben rahatsız olurum, tamam büyük mrme seviyorum ama sadece benim olmalı hayal de olsa başka erkeklerin 31 malzemesi olmamalı
Napsın kadın eve mi kitlesin kendini şaka mısın
Evet
Bence senin hiç rahsız olduğun falan yok bilakis bakılması ilgi çekmesi hoşuna gidiyor
Sen sapı*sın başka bi halt değilsin
@numbnessne_ ben mi 🤔🤔
Kafana takmamayi elinde olmayan bir sebepten ötürü umursamayarak geçeceksin
genellikle emdiklerini hayal ediyorlarmış. çok rahatsız edici ama alıştım artık
Kimin ne düşündüğünden ziyade yakın bir gelecekte bel ve sırt ağrısından öleceğini biliyorsun sanırım.
Benden daha deneyimli gibi halin var
belki dr. umdur bilemezsin. ayrıca bilmek için deneyim gerekmez. isaac newton'u bilsen yeter. evrensel kütleçekimi yasası. oku, öğren.
Kıyamam, kalkmis bana eke eke fizik ögretiyor
İyi ki bi duymussunuz büyük meme agrisini, reglinin susunu, kıl tüyün busunu.. Bize mahsus seyleri ögrenip bize pazarlama cabaniz neden yani, asiri itici görünüyor. Ben senin pipinin erkeksel sorunlarından anlıyor muyum? hadi anlıyorum, senden daha fazla vakıf olma dengesizligi gösteriyor muyum? Banane. Öf
nasıl bir akılszsın sen. benden daha deneyimlisin diyerek rezil durumunu kişiselleştirme hatasına düştün. bu sana özel bir şey değil büyük memeli hem cinslerinin ortak sorunudur. yer çekimi kuvveti aşağı çektikçe senin sırtın ve belin ağrır. sana aşman için yol gösteriyorum paran varsa ameliyat ol. merak etme seninkiler fantezisel görselliğin ötesine geçmiş. madem cevabım sana battı , böyle bir soru sormasaydın. bize de senin memelerinin kocamanlığından.
Ben memelerim 100, 110 beden mi dedim? Fantezisel büyüklüğü aşmış da, memem yerlerde sürünüyormuş da. Bana akılsız diyene bak. Yaptırmıyorum mememi. Sorun mememin boyu değil
ya da sorunu sadece kadınların cevaplayacağı şekilde sınırlayarak sorsaydın. büyük memeli kadınların aklı kıt olduğunu söylerler di sen tescillemiş oldun
herkese açık soru sorarsın baştan sona yazdığın soruyu bir oku bakalım ne demek istediğini ben yanlış anladıysam herkes yanlış anlamıştır. demek ki senin kişiliğinde bir problem var özgüven eksikliği olan bir kızsın ya da kadınsın ne bileyim aw
Sorun fikirler verilmesini sayın aptalherif? Senin kadının deneyimleyeceği seyi icsellestirip kadına pazarlıyorsun. Gecmis bana memelerinden sırtın ağrıyacak diyor, kafa bak ben senden öğreneceğim sanki, hadi ya sen nasıl baş ediyorsun memelerinlez Karı kılıklı seni.
kadınlığın ne demek olduğundan haberi bile olmayan birisinin erkeğe karı kılıklı demesi biraz mantık dışı. erkekliğimi ispat edeceğim son kişi sen olursun. muz ağacı gibi şeyim olsa bir tanesini sana vermem ıssız bir adaya düşsem yanıma seni bile almam. hadi şimdi git yat.
Seninle uğraşamam tamam kes ya. Yarın gel maniküre gidelim, bud*la
sen merdivenlerden düşme ağırlık öne basar balkondan falan sarkma.
:d sen de kafanı öne doğru sarkıtma, boşluktan yere yapışırsın. densiz.
ama ağzın iyi iş yapar. laf yaptığına göre. deepthroatta yapar.
Bu sahneye bayılıyorum, savunmasız kalınca hep bel altına oynayan belli bi güruh var böyle:) Yazık, ucuz
peitel ya da ketoral krem al sür. leş gibi isilik egzamadır araları mmlerinin. bööğğğkk aw
ln senin sorun bir kere mmüstehcen gz mahlukatt
senin yaran belli oldu, memesiz sevdiginden sabahtan beri köpek gibi beni kapıyorsun. çık git limonları hayat ederek otuz bir çek, yanıt vermiyorum artık uza
küçük göğüslü kadınlar en azından Zeki oluyor bilimsel olarak ispatlanmış. 31 olur 32 olur 24 olur 😀 senin sayı sabit 52.
5 yaşında çocuk değilsin git göğüs küçültme ameliyatı ol aaaaa 😩
Çok mu büyük 😍
Kücük degil
Kocan şanslı bence
İlerdeki :))
Şimdi yok mu
İnsanlar için değil ama sen rahat edeceksen küçültme ameliyatı olabilirsin sana bircok açıdan faydası olur
Bu kötü bir durum değil ki
Dekolte mi giyiyorsun
Ya onlar herkese bakıyor boş ver, memen kaç beden ki
Giyim tarzın nasıl
Yapcak biley yok guzele bakılır
Aşırı büyükse ilgi çeker yalama hissi geçer mesela
Dokunmak sıkmak istiyoruz
Geniş kıyafetler giyebilirsin illa belli olur buda kadinsal bise zaten
Hayatı Relax olmanı tavsiye ederim aşırı takıntı hale getirirsin
herkes onları arzuluyordur :)
Ne önlemi alıyosun ki
İçlerinden ne gectıgı belli degılmı
Zor bir durum gercekten kolayliklar diliyorum
Utanma bakan utansın
boş ver olmayan utansın
Dedim bir defa
Ben ne geçtiğini biliyorum 😍
Söyleyım mi ne düşündüklerinl
Büyük seviyor musun
Utanma
kaç beden ki çok mu büyük
Bilmiyorum Xp almak için cevapladım
Ameliyat ol
Hayır, büyük meme seviyorum. Keşke sadece ilerideki eşimin dikkatini çekse dışarıdakiler bakmasa 🤪
O zaman niye utaniyon sergile gitsin işte var ki sergiliyoruz dersin dost düşman catlatir gibi 😄
Kapalı mısın
Kadındakı derte bak
Utanma
Ölçüsü ne ki
C
Görebilir miyim 👅
Uza ya malınoğlu
Çok yükseğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?