Merhaba 2 ay önce ayaktayken yer kayıyor gibi oldu, şekerim veya tansiyonum düştü herhalde dedim, bir şeyler yedim uzandım, başka bir boyuta geçiyor gibi oldum. Ayağa kalktım, şiddetli kalp çarpıntısı oldu, o an çok korktum, ölüyorum herhalde dedim. Ambulans falan geldi EKG MR çekildi, bir şey yok, vertigo olabilir dediler, Betaserc verdiler, onu kullanıyorum 1 aydır falan. Hâlâ dengesizlik var, yürürken dışarı çıktığımda daha çok oluyor, bu yüzden biraz dışarıdan kaçıyorum. Kulağım çınlıyor, kafam çok ağrıyor, gözlerim ağrıyor, bir ağırlık var, kafam sıkışıyor gibi, alnımı kaldıramıyorum. Sürekli şeker tansiyon ölçüyorum, bu yüzden kötü oldukça ilk başlarda bayılacak gibi oluyordum, böyle tüm halim gidiyordu. Bu nasıl geçecek? Böyle bir durum yaşayan var mı? Antidepresan, terapi falan istemiyorum. Bu durumu kendim nasıl aşarım? İçimde böyle her şeyi yapmak, eskisi gibi gezip dolaşmak isteyen biri var ama bu dengesizlik engel oluyor, çoğu şeyi yapamıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ikisi de olabilir.
İkisi ne hem psikoloji hem Vertigo mu yani
Canım ben 2 yıldır bunu yaşıyorum Vertigo falan sandım ilaçlar vs bir türlü düzen olmadı arkadaş tavsiyesi ile bir hocaya gittim valla bazı şeyler yaptırdı uzaktaydim diye baş dönmesi bitti gitii
Özelden konuşabilir miyiz seninle
Olur yaz
kulaklık takmaya devam edin daha çok yeriniz kayacak
Hıh?
merhabaaa beni duyuyor musunnnn
Duyamıyorum biraz daha bağır
hassas ses tellerim zarar görsün istemem
Oyyş sakince anlat o zaman
bebeğim kulaklık kullanmayı bırakıyorsun anlaşıldı mı
Yani kimseyi dinlemicem mi
hoparlör den dinleyebilirsin
Beynin yorgun zaten yapma
dinlen sen canım umarım iyi olursun
😥😥
Vertigo olma olasılığı çok yüksek. Mide bulantısı da oluyorsa kesin.
Evet oluyor bazen akşam olunca ışıklar da çok etkiliyor
Kesin vertigo. Aramıza hoş geldin. Bir ömür boyu maalesef çekeceksin. İlaçlar hikaye. Soğan doğrarken elini kesme.
Neee ciddi misin ama baş dönmesi olmuyor sadece yer kayıyor gibi oluyor başı dönenler bile hapla geçti diyor korkutma beni
Ben de bu yaşımda geçmedi. Yalnız harika doktorlar var. Fizik tedavi ile bu işleri yapan.
Kaç yaşındasın ne zaman başladı bişey mi tetikledi
36, kaza yapmıştım lakin öncedende vardı sanki. Özellikle yüksek rakım zararlı.
Ciddi mi geçenlerde gitmiştim bi yüksek rakım çok kötü oldum ben de niye böyle oluyorum dedim yüksek rakım da seven biriyim nolcak böyle çare lazim
Bak sen iki dediğimi kaçırdın galiba. Harika fizyo terapistler var ve elini kesme. Çünkü gördüğünle yaptığın farklı oluyor. Geçmiş olsun.
Nasıl ya korkutma beni
ve hüvel kaviyyül aziz zikrini cek gunde yuz kere
bide ya baki entel baki zikrini çek bunlar iyilestirici mucize sifa zikjrleri ister yap ister yapma ama ben sana sırrı verdim gunde 5 dakkani almaz 100 defa bu zikirleri cekmne
Özel den yazabilir miyim
Belki beyin sisi
O nasıl oluyor