ıspat ederlerse sende sorun olduğunu yatırırlar edemezlerse sen istemediğin sürece yatmayı bırak doktorunun sana soru sormasına bile müsade etmezsen yaklaşamaz sana
Konu o değil eskiden baya ileri derecedeydi hastalığım şimdi iyim ama eve gelmek istemiyorum gece bazen erkek arkadaşlarımda kalıyorum ondan kapatmak istiyorlarmış
Konuşma geriliği majör depresyon ailemin ilgilenmemesi çok çirkin olmam akademik olarak başarısızım evlenmek istemiyorum ailem baskıcı herşeyde şanssızım bu uzar gider
İyi bir psikiyatriye gitmen gerekiyor belki gidiyosundur ama fayda etmemiş demek ki daha iyisine git ayrıca çirkinim diyosun sen beğenmezsin başkası beğenir göreceli bir şey bu beğenmediğin bir yer varsa estetik de olabilirsin İstanbul’da mı yaşıyorsun
Ne İstanbul'u küçücük bir şehir benim hiçbir imkanım yok zavalliyim kimse umursamıyor kimseye derdimi konuşma kelime bulamama problemim olduğu için acilamadim bu yüzden intihar edeceğim
Sen neden yatmak istiyorsun kötü bir yer değil mi Obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım da eskiden daha kötüydüm konu bu değil zaten sürekli Dışarda erkeklerle gezmeme kızıyolar gece eve gelmiyorum falan ondan yatırmak istiyorlar çok saçma değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ıspat ederlerse sende sorun olduğunu yatırırlar
edemezlerse sen istemediğin sürece yatmayı bırak
doktorunun sana soru sormasına bile müsade etmezsen yaklaşamaz sana
Psikiyatrist eğer akli dengen yerinde değil raporu verirse otomatik vasi tayin edilir ailen onlarda istediğini yapar ama bana çok gerçekçi gelmedi
Psikiyatrim bana çok akıllısın sana deli diyenler delidir dedi öyle bir şey yapmaz beni çok seviyo
Anladım
Onun seni sevmesi ile sana rapor vermemesi arasında bir bağlantı yok ama günün sonunda o bir psikiyatrist ve işi bu
Aileme falan kızıyo bana davranışlarından dolayı öyle bir rapor vermez yani
Sana küçük bir tavsiye vereyim o zaman seni seven herkes senin istediğin şeyleri yapmaz bunu aklında tut.
Erkeklerle gezemezsin haklilar sirf bu nedenle bile yatirmak istemeleri caizdir
Ne alaka bu bir hastalık mı?
Kadinin erkekle konuştuğu nerde görülmüş helalinden başka@
😂😂😂 boş yapma
😂😂😂
Yok Allah icin. Ben yatmadim.
Ve niye, neye dayanaraktan?
Obsesif kompulsif bozukluk Hastasıyım ama gece eve gelmiyorum bazen erkeklerle takılmamdan rahatsız oluyorlar ondan kapatacaklarmış
E bunun akil hastanesi ile ne alakasi var? Bu Psikoloji icin bir is BILDIGIM KADARIYLA.
Allah allah...
Dimi alakası yok işte hayır reşit olmasam neyse bana karışmalarından rahatsız oluyorum üstüne bide kapatmaya çalışıyorlar
turbanla? oha.
Bence git sikayetci ol sonu iyi olmaz yoksa. Guvendigin bir kiz arkadasinla kalmani oneririm.
Allah korusun.
Yok ya hastaneye kapatmaya çalışıyorlar demek istedim 😂
Haaa. Pardon ya. 😅
Neyin var ki yatcaksın yaa çok saçma
Obsesif kompulsif bozukluk
Hastaneye yatmadan çözülmüyo muu
Konu o değil eskiden baya ileri derecedeydi hastalığım şimdi iyim ama eve gelmek istemiyorum gece bazen erkek arkadaşlarımda kalıyorum ondan kapatmak istiyorlarmış
Bence sana iyi gelen şeyleri yapmak istiyosun hatta belki de iyileştin, sevgilinde kalma diye yapıyolar gibii 😅
Evet iyim ben böyle iyi hissediyorum sağol
Rica ederiim
Keşke beni yatırsalar
Neden ki
Depresyondayım intihar edicem
Neyin var kısaca anlat istersen intihar bir çözüm değil bende çok düşündüm ama dayandım zamanla geçiyo
Konuşma geriliği majör depresyon ailemin ilgilenmemesi çok çirkin olmam akademik olarak başarısızım evlenmek istemiyorum ailem baskıcı herşeyde şanssızım bu uzar gider
İyi bir psikiyatriye gitmen gerekiyor belki gidiyosundur ama fayda etmemiş demek ki daha iyisine git ayrıca çirkinim diyosun sen beğenmezsin başkası beğenir göreceli bir şey bu beğenmediğin bir yer varsa estetik de olabilirsin İstanbul’da mı yaşıyorsun
Ne İstanbul'u küçücük bir şehir benim hiçbir imkanım yok zavalliyim kimse umursamıyor kimseye derdimi konuşma kelime bulamama problemim olduğu için acilamadim bu yüzden intihar edeceğim
Bana gayet iyi anlattın ama kendini küçücük şehir dediğin yer hangi şehir İstanbul da olsaydın sana yardım edebilirdim
Konuşma bozukluğu var çok şey söylemek istiyorum ama keliem bulamıyorum sana ezbere konuşarak anlatıyorum
Akıl hastası olduğunu kanıtlarlarsa evet
Kanıtlayamazlar :)
O zaman yatıramazlar
Hastaligin ne bende yatmak istiyorum
Sen neden yatmak istiyorsun kötü bir yer değil mi Obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım da eskiden daha kötüydüm konu bu değil zaten sürekli Dışarda erkeklerle gezmeme kızıyolar gece eve gelmiyorum falan ondan yatırmak istiyorlar çok saçma değil mi
İhtiyacın varsa yat
İhtşyacım yok
Sen yattın mu?
Hayır ihtiyacım olsa ailem yat derdi kimse evladının bu durumda olmasını istemez Demekki ihtiyacın var
Yatırırlar
Emin misin
Evet