18'inde randevum var, oldu da ilaç yazarlar sicile falan işlerse gitmeyeceğim. Bir bilginiz var mı?
16 gü
18'inde randevum var, oldu da ilaç yazarlar sicile falan işlerse gitmeyeceğim. Bir bilginiz var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet işliyor devlet dairesine kadar işliyor bundan emin ol devlet işine girersen ya da sağlık raporu alırsan hemen şak diye karşına çıkıyor
Of gitmeyim o zaman ya
Ama şunu diyeyim git istersen doktorla konuş ilacı burdan bana ver de reçeteye geçsin istemiyorum de durumu anlat elinde varsa zaten yazmadan ordan verir sürekli kullanmak istemiyorum de 1 aylık bir ilaç ver işlemesin
Ya ama bğyğk ihtimalle yok o yasak şu bu yapamam öyle bir şey der
Yok merak etme o varsa verir parasına bakarlar onlar sen beni dinle bak git problemlerim var de durumu anlat yanlız bana yazılan hiç bir ilacın reçeteye yazılmasını istemiyorum ilerde zorluklarını yaşmak istemiyorum de o şekil tedaviye evet ama yok bilgisayar sistemine kayıt yaparak ilaç yazıyorsan tedaviden vazgeçiyorum de o gerekeni yapar sürekli deyil de anlı bir şey de kalıcı deyil falan de ayarlar
Evet ilaç yazdığında sicilde gözüküyor bu tabi ilacın dozu falan da önemli
Gitmemek daha mantıklı o zaman yaa
Yani büyük bir proplem yoksa gitme boş ver
Ya bence de yok ben gidersem psikoloğa giderim ama annemle kardeşim gitmişler bana randevu almışlar fkxmtmxptms
Piskolaga git boş ver
Sicil ayrı bir şey. Sağlık sisteminde gözüküyor. Mesela sağlık raporu alıcaksın o zaman rapora yansıyor
ilaçlık durumun varsa yazar. yeşil reçeteli ilaçsa sisteme işler
Benim vardır %100
o zaman dr. la konuş. çekinceni dile getir.
ne planlıyorsun ki gelecek için, anlamadım
İlacı yazan o zaten. Ve geçmişinde gözükür evet
Neyin var
Her şeyi kafama takıyorum aşırı saçma kararlar veriyorum duygularımı yönetemiyorum ara ara bunalımda gibi hissediyorum
Konuşmak ister misin
Geçmiş olsun