6 gü

Psikiyatride kırmızı reçeteli ilaç sicile işler mi, iş hayatında ve psikolog olmada sorun çıkarır mı?

Bilen, deneyimleyen birileri cevaplarsa çok sevinirim. 18 yaşındayım, yıllardır birtakım problemlerle uğraşıyorum. Zaman zaman psikoloğa gittim, psikiyatriye gittim, ilaç kullandım ama hiçbiri iyi gelmemiş demek ki şu an kötü durumdayım. Psikolojik şeyler işte küçük ama çok büyüttüğüm, içimin yandığı, rahat edemediğim sorunlar… Psikiyatriye bu sefer devlete iki gün sonraya randevu aldım, bu sefer doktoru susturup her şeyi tüm çıplaklığıyla anlatacağım buna karar verdim. Sonu nasıl bitecek hiç bilmiyorum ama asıl sorum şu: Kırmızı reçete ilaç ya da ilaçları hangi durumlarda yazıyorlar ve sicile işleniyor mu, iş hayatında bu durum sıkıntı yaratıyor mu, sicilde gözüküyor mu? Depresyon, OKB tarzı problemlerim var, iç monolog ve kendi kendime konuşma da var. İleride psikolog olmak istiyorum, bu arada zaten öyle polis asker falan, o tarz hayalim yok. Kırmızı reçete hangi problemlerde verilir, sicile hangileri işler?

Güncellemeler
6 gü
Kırmızı reçete hangi durumlarda verilir?
Psikiyatride kırmızı reçeteli ilaç sicile işler mi, iş hayatında ve psikolog olmada sorun çıkarır mı?