Sakinleştirici antidepresan o şu bu derken herkesin uyuşması... ve bu kadar reçete edilmesinin saçmalığı 🙄
5 sa
Sakinleştirici antidepresan o şu bu derken herkesin uyuşması... ve bu kadar reçete edilmesinin saçmalığı 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Açık konuşmam gerekirse artık insanlar bunu kaçış yolu olarak kullanıyor
Yani çoğu şey gibi psikoloji de insanın elinde biraz bu denli yaygın olması biraz kişilerin kolaya kaçıp sakin kalmak düşünmemek adına kendini uyuşturmak istemesi diye yorumluyorum. Gerçekte ihtiyacı olup sorunları ile kendisi baş edemeyenleri tenzih ediyorum tabiki haksız yargı dağıtıp kınamak haddimiz değil herkese acil şifalar
Kesinlikle kastım onlar değildi
Psikolojik sıkıntılar yüzünden delirecek hale geldim, ruhen ve fiziken hastalandım.
O her şey senin kafanda bitiyor konuşmaları, nefes alma egzersizleri, güneşe nah çekmeler ve dine yönelmeler ne varsa denedim. Eğer beyinde bir sıkıntı varsa ilaç olmadan geçmiyor.
Önceden yoktu falan dersiniz ama aniden deliren, intihar edenler peki?
Her köyde bu şekilde kendini öldüren veya aklını yitiren insan vardı.
Psikiyatri öyle kafasına göre ilaç yazmaz.
İsteyen kullansın, ben ilaçlar ile hayata geri döndüm...
İhtiyacı olan kullanmasın demedim ama ilk çözüm olarak sunulduğu da bir gerçek
Bilmiyorum bana iyi doktorlar geldi.
Tabii ki psikiyatrik desteğe ulaşımın kolaylaşması iyi bir şey, ancak ilacın bir kaçış değil, bir destek olduğunu unutmamak lazım.
Hayat kalitesini gerçekten düşüren bir hastalık varsa ilaç gereklidir, ancak hayatın getirdiği zorlukları ilaçla tamamen yok etmeye çalışmak da gerçekçi bir çözüm değil.
Antidepresan uyuşturmuyor. Çok ağır hastalar, birkaç adet farklı ağır antidepresan kullananlar uyuşuyor. Yoksa çoğu kişi anksiyeteden reçetesiz bile alınabilecek ilaçları kullanıyor ve bunlar uyuşturmaz kimseyi
Antidepresan uyuşturmaz. Antipsikotik uyuşturur
O antidepresanlar insanları çok değiştiriyor kullanımı tamamen yasaklanmalı
Bence se
valla ben uzun zamandır kullanıyorum kafa rahat herkese tavsiye ederim zjcjskkxkdkdk
Aaaa link ver aşko 😂
Linki sadece doktorum verebiliyor maalesef zhcjsjxjskd
Sklerız hastalığı yapmış sende
Fazla düşünme sen de kullanmak zorunda kalırsın akışına bırak
Yok be ne alaka zhdjfl sorudan 30 sn önce antidepresanla alakalı bişey gördüm ondan tamamen
Gizli cevap veriyorum ondan yani fazla düşünmekten demek istedim
İhtiyaç varsa belirli bir süre kullanılmasını doğru buluyorum ama bu işler sadece ilaçla çözülecek şeyler değil bence psikiyatri ve psikolog ortak çalışması içinde bulunmak gerekir
İhtiyacı olup kullanmamak için bir taraflarını yırtanlardan daha az rahatsızlık veriyor. Stresle beraber kortizol tavan yaparsa uykusuzluğu getirir, uykusuzluk için en son çare o.
Çünkü kişisel gelişim saçmalıpı ile insanlar bireyselleştirildi ve kendine yetememeye bailadı , bunu ilaçla kurtarmaya çalışıyorlar
Hiç iyiye gitmediğimizi gösteriyor toplumca...
En büyük sebebi ekonomik sıkıntılar ve telefon inernet ile insanların yalnızlaşması.
Psikiyatristlerin kendi açılarından işin kolayına kaçması.
👍🙏
Sorunlu insanların sayılarının arttığını düşünüyorum sadece.
Normal hatta bile geç kalındı çünkü böyle insanların olduğu bir ülkede antidepresan olmaması hata
*hatta geç bile kalındı
Bence artmalı çünkü herkes çok sinirli ve tahammülsüz kimse sizi çekmek zorunda değil sinir kontrolü şart düzelme sağlananileceğine inanmıyorum çünkü herkes çok mutsuz
İnsanlar mâl olmuş doktor
Valla ya sanki marifet
bilindik uyuşturuculardan daha tehlikeli aslında ama kimse farkında değil fark eden de iş işten geçiyor
Bu ülkede bence normal maalesef
Valla ülkecek hepimizin psikolojisi bozuk
Herkes depresyonda
Ülkece iyi değiliz
Zombi salgını gibi.
Stresli herkes normal
Milletçe iyi değiliz
İnsanların yüseysel yaşamaları
devlet politikası
Keşke şehir suyuna katsalarda rahatlasak
Doktor bikir
Şarkının etkisi