11 sa

Pireden nasil kurtulcaz?

Pireden nasil kurtulcaz?
arkadaşlar resimde göründüğü gibi kolumda da var yeni ısırık kızarık olan 2 ısırık bacaktaki yeni pire ısırığı dün akşam ve sabah odamda iki tane yakaladım evimizde 2 ay önce kedi vardı parazit ilacı yapılmasına rağmen pire üretmeyi bırakmadı biz kediyi sahiplendirdik evi güzel bi ilaç ile dip köşe ilaçladım çoğu şey yıkandı yeni hali serildi eskilerini kaldırdık kaldırmadan önce de detaylı şekilde çektim evi sildim kaç kere süpürdüm süpürge torbasını çöpe boşalttım bırakmadım da hani öyle pireler beni sürekli ısırıyor ev dip köşe kaç kere sildik 1 kere sinek ilacı ile 2. kere de daha 10 gün önce 1 litrelik pire haşere ilacı ile evi ilaçladım ama yok kurtulamadık gitti artık çıldırıcam sürekli ağlıyorum bacaklarımda izler kalıcak diye kaç tane krem sürüyorum günde doktordan aldığım kaşımamaya çalışıyorum leke kalmasın diye ama yenisi ekleniyor bazılarının kaşıdığım için koyu leke kaldı ben artık bıktım apartmana giren bi kedi var bizim kapıya da geliyor acaba ordan mı atlıyor biz eve girerken paçamızdan apartmana yazı astım kediye mama koymayın dışarda besleyin abi bıktım ya çıldırıcam artık yeter😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Pireden nasil kurtulcaz?