Erkeklerde 1.70'in altı, kadınlarda ise 1.60'ın altı hipertansiyon, kalp ve damar hastalıkları, uyku apnesi gibi hastalık riskini artırıyormuş Allah vermeyince vermiyor işte...
Boy kısaldıkça hastalık riski artıyormuş bu şaka mı 😱?
Uzun boyluların dolaşımı faha zor olduğundan damarlar daha çok genişler bu da riski azaltır. Ama bu durum başlı başına önemli değil. Genetik faktörler ve yaşam tarzı bu risklerde daha etkili. Kötü beslenme, zararlı alışkanlıklar, sporsuz yaşam daha etkili. Ben uzun boyluyum ama önemli olan sağlığına dikkat etmek
1.60ın altı diyor tabi alınmayın ama bu herkeste olur diye bir şey yok birçok uzun boylu hastalarda var bu daha çok yaşam tarzı ile alakalı risk ise uzunlara göre daha yüksek sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani bu dediğin hastalıkların hiçbiri bende yok bilimsel açıdan da yanlış
Uzun boyluların dolaşımı faha zor olduğundan damarlar daha çok genişler bu da riski azaltır. Ama bu durum başlı başına önemli değil. Genetik faktörler ve yaşam tarzı bu risklerde daha etkili. Kötü beslenme, zararlı alışkanlıklar, sporsuz yaşam daha etkili. Ben uzun boyluyum ama önemli olan sağlığına dikkat etmek
Zayıf olanda kalp krizi geçiriyor ama kilolu olanda oran daha yüksek + yemekler vs kalbi tikicak seyler
Kısaldıkça? Yaşlandıktan sonra? Yoksa kısa boylular mı?
Yaşın önemi yok direkt kısa boylularda ha ama tabi yaş ilerledikçe riskin artması daha çok beklenir
158im üstüme alınmadım ajjajaja
1.60ın altı diyor tabi alınmayın ama bu herkeste olur diye bir şey yok birçok uzun boylu hastalarda var bu daha çok yaşam tarzı ile alakalı risk ise uzunlara göre daha yüksek sadece
Anlıyorum 🙏
😌😌💖
Ne yani 1.60 aşağısı kızları elemek zorunda mı kalacağız
Kızlarda 1.70 altını elemek zorunda kalıyor
Irgalamaz beni. Vay be 160 altına elveda
Ahahahhaha her zaman doğru değil bunlar kimin neye yakalanacağını kimse bilemez
Aa şimdi öyle mi oldu. Bu akşam flörtümü çağırıp 1.59 boyunda olduğu için ayrılacağımı söyleyecem
Tövbe tövbe HWHEHEHRHEJDHEJDHRHFHhasjdhdjdbskbdskdbksnxskdnskdjwkdhskxjsj
Tövbe etmene gerek yok, gözümü açtın teşekkür ederim 😌🙏
Erkekler neden 155-159 arası kızları çekici bulmuyor sevmiyor ve evlenmiyor neden orta ve uzun boylu kızları daha çok seviyorsunuz? ↗
Üzülme minnosum sana bir şey olmaz Allahin izniyle
Sebebi ney peki
Neden böyleymiş peki
178 nasıl
Saçma