Sağlık 11 gü Yetişkin erkeklerin doktordan bu kadar korkması normal mi çok mu acıyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Açıklamaya, detaya bakın Güncellemeler11 gü Yetişkin erkeklerin Sünnetten bu kadar çok korkmaları normal mi? Yetişkin erkeklerin doktordan bu kadar korkması normal mi çok mu acıyo? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
falcon_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 11 gü Bu karara nereden vardın. Yetişkin sünnet olacak kişiyi nereden gördün 0 2 Yorumla Soran 11 gü Orası bana kalsın Yorumla falcon_x 11 gü Ben hemşireyim çok gördüm yetişkin sünnet olacak kişi. Öyle korkusu olan yok tu Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 gü Yok bee acımıyo ki zorlu süreç ameliyattan sonra ki süreç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 gü Ben çocukken olduğumda çok acımıştı ve o zaman küçüktü ama mesela şimdi yaptırsaydım zor olurdu çünkü küçük Yunus büyüdü 0 2 Yorumla Soran 11 gü Şimdi yaptırsalar olur muydun peki Yorumla Cevap sahibi 11 gü Olmazdım galiba baltayla kesmesi lazım Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 11 gü Sağlık konusunda 960 cevap paylaştı. Acır tabiki. Erekte olunuyor sonuçta. Küçükken böyle bir durum yaşanmadığı için sorunsuz geçiyor 0 2 Yorumla Soran 11 gü Peki aşırı korku normal mi Yorumla rmznonur 11 gü Normal. Erekte olduğunda dikiş patlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Evlilikte monotonluğu aşmanın sırrı yatak odasında yeni deneyimlere açık olmak mıdır? 0 15 Yorumla Soran 11 gü Yani evet ama ne alaka anlamadım tam Yorumla Cevap sahibi 11 gü Merak ettiğim için sordum peki sence grup ilişki evliliğe iyi gelir mi? Yorumla Soran 11 gü Bilmem belki Yorumla Cevap sahibi 11 gü Hmmm sen yaşamayı ister misin cidden güzelim 🥰🤩🤔 Yorumla Soran 11 gü Onu değil de başka bişey olabilir Yorumla Cevap sahibi 11 gü Mesela başka bişey nedir örneğin swinger seks (eş değişimli) hoşuna gider mi yani çok zevk alır mısın? 🥰🤩🙈 Yorumla Soran 11 gü Yok daha farklı Yorumla Cevap sahibi 11 gü O zaman iki erkek tarafından iki deliginden içine giriyorlar tecavüz veya tost fantezisi yaşıyorsun hoşuna gider mi 🥰🤩🤔 Yorumla Cevap sahibi 11 gü Burdan anlatamayacaksan gizliden çıkayım bana yazarsın özelden devam ederiz olur mu 😊🤔 Yorumla Cevap sahibi 11 gü Daha farklı ne istiyor olabilirsin ki? Yorumla Soran 11 gü Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi 11 gü Çıktım şimdi yazabilirsin. Yorumla Cevap sahibi 11 gü Cevap vermek için neyi bekliyorsun acaba ben seni bekliyorum yazda ona göre yatcam walla. Yorumla Soran 11 gü Özelden konuşuyormuşuz ya işte Yorumla Cevap sahibi 11 gü Evet ordan devam bakalım. Yorumla
Kovmirem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 11 gü sence normal değil mi en değerlini kestiriyorsun bırakta az biraz ter döksün adam klasjhdf 0 6 Yorumla Soran 11 gü Yani normal herhalde Yorumla Kovmirem 11 gü ben kestirdiğimde iltihap kapmıştı aboooo ne kötüydü Yorumla Soran 11 gü Kaç yaşında Yorumla Kovmirem 11 gü 8 di galiba Yorumla Soran 11 gü Büyükte daha zor olur Yorumla Kovmirem 11 gü aynen biraz büyüktür :D Yorumla
mehmed0934 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 11 gü Yetişkin erkek sünnet ne alakaAvrupa'da mi yasiyorsun 0 1 Yorumla Soran 11 gü Yok Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 gü Erkeklerin travmasidir o 0 10 Yorumla Soran 11 gü Evet öyle sanırım Yorumla muhasebeuzms 11 gü Normal degilmi deri kesiyorlar Yorumla Soran 11 gü Normal sanırım Yorumla muhasebeuzms 11 gü Şu an bile hatırlıyorum Yorumla Soran 11 gü Şu an olacaksın deseler nasıl olurdu ne hissederdin Yorumla muhasebeuzms 11 gü Şu an hic olmazdi ozaman en azindan ufakti 😂 Yorumla Soran 11 gü Kaçar mıydın 😂 Yorumla muhasebeuzms 11 gü Kafami keserlerdi anca Yorumla Soran 11 gü Nasıl kaçacaksın ki Yorumla muhasebeuzms 11 gü Şu an koca adamiz elbet kacariz 😂 Yorumla
söylememadımıfalan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 11 gü yetişkin derken kaç yaşında minik yavru 0 2 Yorumla Soran 11 gü Büyük işte Yorumla söylememadımıfalan 11 gü bu yaşa kadar niye budatmamış derdi neymiş korkuyorsa yapacak bir şey yok ya çükün ya ben diyecen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 gü Niye korkuyolar anlamıyorum sonuçta çükleri uyusmuyomu 1 5 Yorumla Kalkyerimeyattt 11 gü Anahahahahhaaj😅 Yorumla Cevap sahibi 11 gü @Kalkyerimeyattt niye güldün Yorumla Kalkyerimeyattt 11 gü Kendimle ilgili bsey geldi aklıma 😅 Yorumla Cevap sahibi 11 gü @Kalkyerimeyattt 👍 Yorumla Kovmirem 11 gü bu nasıl mantık Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 11 gü Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. En iyisi bebekkeln sünnet olmak 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 11 gü Sağlık konusunda 318 cevap paylaştı. Korkulucak bişe yok bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 gü Normaldir bence ya, zor bişey 🙈🙈🙈 0 2 Yorumla Soran 11 gü Yani evet ama ne bileyim Cevap sahibi 11 gü Valla sıkıntı bence erkekler için. Hele de yaş ilerlediyse fena ☺️
_kemancı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 123 11 gü Yeni şeyler farklı heyecanlar istiyor gibisin 🥰 0 3 Yorumla Soran 11 gü Yani evet Yorumla _kemancı_ 11 gü Seni ilk defa yaşıyormuşcasına hissettirecek şeyler ister miydin Yorumla Soran 11 gü Ne mesela Yorumla
Sessizzgecelwrr Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 11 gü niye korkalım m 0 2 Yorumla Soran 11 gü İşte ben de bunu soruyorum Yorumla Sessizzgecelwrr 11 gü hayır korkmuyorum Yorumla
ufukakar Takip Et Xper 6 Yaş: 59 11 gü sünnetten korkulmaz 0 3 Yorumla Soran 11 gü Şimdi yaptırsalar korkmadan olur muydun Yorumla ufukakar 11 gü olurdum yanlız şart koşarım Yorumla Soran 11 gü Ne şartı Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 11 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 0 3 Yorumla Soran 11 gü Nasıl normal ya Yorumla Kalkyerimeyattt 11 gü Kim korkuyor Muş😅 Yorumla Soran 11 gü @Kalkyerimeyattt burdan yazamam Yorumla
Donsuzbirdonjuano Takip Et Xper 5 Yaş: 30 11 gü Normal tabi 0 2 Yorumla Soran 11 gü Çok korkması normal mi ağlayacak kadar falan Yorumla Donsuzbirdonjuano 11 gü Ağlayacak kadar olması değil ama korkması normal Yorumla
Wentorwjite Takip Et Xper 4 Yaş: 19 11 gü Acıyoo 0 4 Yorumla Soran 11 gü Büyükken mi oldun Wentorwjite 11 gü Sayılır Soran 11 gü Kaç yaş Wentorwjite 11 gü Oldugımda on yas
Purofil Takip Et Xper 6 Yaş: 35 11 gü Yoo bn korkmuyorum 0 2 Yorumla Soran 11 gü Olmadın mı sünnet Yorumla Purofil 11 gü Oldum Yorumla
Ksaskına Takip Et Xper 6 Yaş: 22 11 gü Evet 0 4 Yorumla Soran 11 gü Neden bu kadar korkuyosunuz ki yetişkin yaşta da olsa sünnetten Yorumla Ksaskına 11 gü Ben küçükken oldum çok acıyor Yorumla Soran 11 gü Şimdi yaptırsalar olur muydun Yorumla Ksaskına 11 gü Olmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Neresi? 0 6 Yorumla Soran 11 gü Sünnet Yorumla Cevap sahibi 11 gü Yani kesiyolar sonuçta sence acımaz mı jdjfjf dün gibi hatırlıyorum Yorumla Soran 11 gü Bu kadar korku normal mi Yorumla Cevap sahibi 11 gü Normal de yetişkinliğe kadar korkan normal değil. Sen neden merak ettin bunu? Yorumla Soran 11 gü Bilmem öyle merak ettim işte Yorumla Cevap sahibi 11 gü Bende başka bişey zannettim 😁 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 gü Ne çokmu aciyo 0 2 Yorumla Soran 11 gü Sünnet Yorumla Cevap sahibi 11 gü Bilmem olana sormak lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bu karara nereden vardın. Yetişkin sünnet olacak kişiyi nereden gördün
Orası bana kalsın
Ben hemşireyim çok gördüm yetişkin sünnet olacak kişi. Öyle korkusu olan yok tu
Yok bee acımıyo ki zorlu süreç ameliyattan sonra ki süreç
Ben çocukken olduğumda çok acımıştı ve o zaman küçüktü ama mesela şimdi yaptırsaydım zor olurdu çünkü küçük Yunus büyüdü
Şimdi yaptırsalar olur muydun peki
Olmazdım galiba baltayla kesmesi lazım
Acır tabiki. Erekte olunuyor sonuçta. Küçükken böyle bir durum yaşanmadığı için sorunsuz geçiyor
Peki aşırı korku normal mi
Normal. Erekte olduğunda dikiş patlar
Evlilikte monotonluğu aşmanın sırrı yatak odasında yeni deneyimlere açık olmak mıdır?
Yani evet ama ne alaka anlamadım tam
Merak ettiğim için sordum peki sence grup ilişki evliliğe iyi gelir mi?
Bilmem belki
Hmmm sen yaşamayı ister misin cidden güzelim 🥰🤩🤔
Onu değil de başka bişey olabilir
Mesela başka bişey nedir örneğin swinger seks (eş değişimli) hoşuna gider mi yani çok zevk alır mısın? 🥰🤩🙈
Yok daha farklı
O zaman iki erkek tarafından iki deliginden içine giriyorlar tecavüz veya tost fantezisi yaşıyorsun hoşuna gider mi 🥰🤩🤔
Burdan anlatamayacaksan gizliden çıkayım bana yazarsın özelden devam ederiz olur mu 😊🤔
Daha farklı ne istiyor olabilirsin ki?
Çık gizliden
Çıktım şimdi yazabilirsin.
Cevap vermek için neyi bekliyorsun acaba ben seni bekliyorum yazda ona göre yatcam walla.
Özelden konuşuyormuşuz ya işte
Evet ordan devam bakalım.
sence normal değil mi en değerlini kestiriyorsun bırakta az biraz ter döksün adam klasjhdf
Yani normal herhalde
ben kestirdiğimde iltihap kapmıştı aboooo ne kötüydü
Kaç yaşında
8 di galiba
Büyükte daha zor olur
aynen biraz büyüktür :D
Yetişkin erkek sünnet ne alaka
Avrupa'da mi yasiyorsun
Yok
Erkeklerin travmasidir o
Evet öyle sanırım
Normal degilmi deri kesiyorlar
Normal sanırım
Şu an bile hatırlıyorum
Şu an olacaksın deseler nasıl olurdu ne hissederdin
Şu an hic olmazdi ozaman en azindan ufakti 😂
Kaçar mıydın 😂
Kafami keserlerdi anca
Nasıl kaçacaksın ki
Şu an koca adamiz elbet kacariz 😂
yetişkin derken kaç yaşında minik yavru
Büyük işte
bu yaşa kadar niye budatmamış derdi neymiş korkuyorsa yapacak bir şey yok ya çükün ya ben diyecen
Niye korkuyolar anlamıyorum sonuçta çükleri uyusmuyomu
Anahahahahhaaj😅
@Kalkyerimeyattt niye güldün
Kendimle ilgili bsey geldi aklıma 😅
@Kalkyerimeyattt 👍
bu nasıl mantık
En iyisi bebekkeln sünnet olmak
Korkulucak bişe yok bence
Normaldir bence ya, zor bişey 🙈🙈🙈
Yani evet ama ne bileyim
Valla sıkıntı bence erkekler için. Hele de yaş ilerlediyse fena ☺️
Yeni şeyler farklı heyecanlar istiyor gibisin 🥰
Yani evet
Seni ilk defa yaşıyormuşcasına hissettirecek şeyler ister miydin
Ne mesela
niye korkalım m
İşte ben de bunu soruyorum
hayır korkmuyorum
sünnetten korkulmaz
Şimdi yaptırsalar korkmadan olur muydun
olurdum yanlız şart koşarım
Ne şartı
Normal
Nasıl normal ya
Kim korkuyor Muş😅
@Kalkyerimeyattt burdan yazamam
Yani
Normal tabi
Çok korkması normal mi ağlayacak kadar falan
Ağlayacak kadar olması değil ama korkması normal
Acıyoo
Büyükken mi oldun
Sayılır
Kaç yaş
Oldugımda on yas
Yoo bn korkmuyorum
Olmadın mı sünnet
Oldum
Evet
Neden bu kadar korkuyosunuz ki yetişkin yaşta da olsa sünnetten
Ben küçükken oldum çok acıyor
Şimdi yaptırsalar olur muydun
Olmam
Neresi?
Sünnet
Yani kesiyolar sonuçta sence acımaz mı jdjfjf dün gibi hatırlıyorum
Bu kadar korku normal mi
Normal de yetişkinliğe kadar korkan normal değil. Sen neden merak ettin bunu?
Bilmem öyle merak ettim işte
Bende başka bişey zannettim 😁
Ne çokmu aciyo
Sünnet
Bilmem olana sormak lazim