Sigara paketi taşımalı mıyım
Sigara zararlı kimse kullanmamalı
Sigara zararlı kimse kullanmamalı
Daha saçma çok az şey duydum :D arkadaşların sigara kullanıyor diye neden sen paket alasın ya da ikram edesin zıkkum içsinler için kendi paketini kendi taşısın bi zahmet
Ben içmiyorum. Sürekli sigara sigarayı kafayı yediler
Tamam içmiyorsanız belirtirsiniz kullanmıyorum diye konu kapanır paket taşımak ne demek :D
Cevap
9Cevap
Hayır aksine sigara içmediğin için onlar senden örnek alıp sigara paketi taşımamalı. Örnek ol insanlara.
Bağımlı hepsi çok içiyorlar.
Geberecekler sigara diye. En iyisini sen yapıyorsun. boş ver cebinde de taşıma.
Aynen
Kuzenim aynı durumla karşılaştı ve en sonunda içmeye başladı bence tehlikeli deneme
İçmem ki içenler çok evde sigara var benim annem eskiden içiyordu babamla evlendikten sonra bıraktı evdede misafirler için sigara var çünkü bizim evimiz marketlere çok uzak arabayla gidip sigara alman gerekiyor
Şöyle ailem ne içsem de karışmıyor oyuzden pek bir merakım yok
Niye tasiyasin ki , cebinden mi gitsin para çok paran varsa bize ver
Neden sana para veriyim. Senin için çok değerli sigara herhalde.
Onlar bana para veriyor
saf mısın sen niye taşıyon
Sürekli sigara istiyorlar bende yok içmiyorum saflık alakası yok bizim evde sigara paketleri var misafirler için.
Garibanlıkla ne. alkası var hepsi çok zengin.
Çünkü yaşadığımız yerde market yok benzin istasyonu gitmen gerekiyor arabayla. Günde 1 2 tane içmiyorlar 1 paketen daha fazlasını içiyorlar
Ve benim parama da ihtiyaçları yok gidip satın alabilirler arkadaş dediklerimde kuzenlerim. Evimze gelenlerde dayimlar eniştemler
En küçükleri benim bana para veriyor kuzenlerim aramızda 10 yaş var 6 yaş var hepsiyle.
hayır taşıma saçma olur. ne kullan ne de taşı
Yoğurdu seven mandayi cebinde taşısın
ne alaka la
Hayır
senin kafa bende olmalı
Taşıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?