Sizdede muhakkat olmustur siz nasıl engellediniz saç dökülmesiini bi akıl verin lütfen.
Saç dökülmesini nasıl engellerim?
Saç dökülmesini nasıl engellerim?
sen benı dınle kardesım syoss falan demıs bır arkadasımız yanından bıle gecme sakın ama sakın.. bır kere market sampuanlarından uzak durucaksın bu sorundan yakınıyorsan..alıcagın sampunanın once ıcerıgıne bak sakın ama sakın sodıum laureth sulfate(SLS)olmıycak..bu sacı mahveden bır ıcerık..sana onerım bır eczaneden Revigen sampuan al 33 lıra duzenlı bunu kullan ..mutlaka bır dermatologa gıt kan testi yaptır..demır eksıklıgınden dokuluyor olabılır sacların..saclarım uzun oldugu ıcın gucsuz kalıyor son bahar donemlerınde bende de oluyor dokulme rahatsız edıcı boyutta olmamasına ragmen ama tedbırı elden bırakmıyorum..bır de klasık bır ampul vardı. bepanthen,bemıks,evıgen badem yagı ve bır kac sey daha.eczacıya sor o bılır zaten.bunu da yaptırt haftada 3 gun sac dıplerıne masaj yaparak uygula bu da gercekten ıse yarıyor..dedıgım sampuanla yıka ve o ampulu uygula farkı hıssedıceksın kardesım..
saol :)
bioxin kullan benim tanıdığım kullanıyor ve yararınıda görmeye başladı benim saç dökülmei diye bir problemim yok zaten ailede 50 yaşının altında saçı beyazlayan adam yok
ben sana bu konuda doktora gitmeni tavsiye ediyorum kendin tedavi yapmaya çalışma yanlış bir tedavi yapabilirsin burada ki arkadaşlarımızında dediği gibi vitamin eksikliğinden olabilir benim ablamında saçları dökülüyordu doktora gitti doktor iğne vurdu hap verdi bence doktora git en iyisini doktor bilir geçmiş olsun
ilk önce dermatologa görünmelisin ardından o senizaten yönlendirecektir. bitkisel şampuanlar bitkilesel kremler falan kullanman konusunda yardımm eder. sende kendi saçlarına en uygun şampuanı bulmuş olursun canım=)
Cevap
1Cevap
Syoss Die bir sampuan var siddetle öneririrm arkdasım.
aşırı derecede ise vitamin eksikliği falan oluyor aslında nedenini bulman lazım
şampuanının içine doğum kontrol haplarını ezip at gör bak yeni bi kafan oluyo resmen :D
hakkat mı dion
bitkisel şampuan kullan.
bioxin işe yarıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar