Tırnağımın kenarında irin çıktı, başta dolama gibi düşündüm. Yapay zekaya parmağımı atınca bu dolama değil, orada irin birikmiş çıkarılması lazım, çıkmazsa yayılıp daha fazla alan kaplayıp daha ciddi sorunlara yol açabilir dedi. Yarın acile gideceğim ama orada irini çıkarırlar mı bilmiyorum. Annemle de kavgalıyım, bir tane antibiyotikli kreme kafayı takmış, 3 gündür kullanıyorum, irin yayıldı. Zaten içeride olan bir sorunu kremin geçireceğini düşünüyor, sen kullan diyor, kadınla kavga etmeme ramak kaldı sinirimden kafayı yiyorum. Anneme ben bunu anlatamıyorum, her şeyi çok basit sanıyor, yetti canıma artık. Ne yapabilirim
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Batikon varsa kendin de akitabilirsin irini sonra pansumann yaparsın
Yok hiçbir şey yok kendi kendine düzelecek bir şey de değil bu ev ortamında falan
Anladım şehre indiğin zaman mutlaka bir batikon al evde bulunsun. Bizde de olurdu iğneyle delerdik akardı rahatlardik
Yarın acile gidicem inşallah orada kurtulurum bundan
Git ama bir tane al batikon bir daha böyle beklemezsin
Denedim ben onu irin falan akmadı
O zaman başka bir şey vardır iltihap ta yeşil sarı renk kaplar deriyi genelde ya da tam delemedin acidan
Sarı renk var zaten ama akmıyor oraya takılı işte çok sinirliyim ağlayasım geliyor bıktım artık
Sakın ol bundan neden sinirleniyorsun ki beterin beteri var
Anasını satayım acilde de bunu yapmazlar ki büzükler anca geçiştirirler antibiyotikle kremle ölsem de kurtulsam
Demekle olmuyor ben senelerdir diyorum onu
Sarı renk giderek yayılıyor sabaha nasıl olur bilmiyorum sinirimi bozan şey annem kendi kendine düzelecek sanıyor aa neymiş bi kremle geçermiş yeter valla yeter uyuz oldum kadına be
Anladım temiz hava al biraz
Hala bana aaa sen yine de kremi sür diyor çok pis kavga edicem o olacak
:///
Şu hayatta tamamen yalnız olduğunu en iyi başına sağlıkla ilgili bir şey gelince anlıyorsun
Kulak ameliyatı oldum tam düzelmedim. 6 güne fıtık var ameliyat daha sonra yine daha öncekileri saymıyorum. Ben ne b. k yiyim?
Arayacak yazacak kimsem yok
Allah yardım etsin
Cümlemize
O sarı irin giderek yayılıp daha fazla alan kaplarsa parmağımı kaybetmek gibi bi şey yaşamaktan korkuyorum ben
Sanmıyorum kangren mi bu sanki yarın gideceksin kısmetse zaten
Gidince ne yapacakları belli değil ki iki krem ilaçla gönderecekler mi ne yapacaklar bilmiyorum, yetti canıma artık bunlar da
Söylersin bunu delin aksın ağrıdan duramıyorum vs orada pansumanci halleder
Emir almayı sevmez pek onlar bilemiyorum
Rica ederek demelisin
Ricayla da yapmazlar
Bence biraz sakinleş
Geçmiş olsun tatlı rüyalar yapabileceğim bir şey olursa söyleyebilirsin
Yaparlar gidebilirsin
Yapmayacaklarsa sürünmek istemiyorum oralarda bir de, sağlık konusunda tez canlı birisiyim 3 günde çok hızlı yayıldı
acil için niye yarını bekliyorsun şimdi gitsene
Köydeyim arabasız gidemem babamla gidicem yarın
Tırnak mı battı
Batmadı orası mikrop kaptı sürekli yazı yazarken kurşunla derim çok temas etti o bölgeyle
Foto atar mısın? Tırnak batığı olabilir. Doktorum.