İlaçlar günü kurtarıyor sadece Çoğu ilacın insana verdiği zararlar tam olarak araştırılmıyor bile. Ayrıca her ilaç insana aynı etkileri de yapmıyor. Mümkün olduğunca ilaç kullanmamak gereklidir. İnsan yaratılış olarak zaten kendi kendini iyileştirebiliyor. Bazı ilaçlar bu iyileşmeyi hızlandırıyor sadece...
Ben 34 yaşındayım ne doğru düzgün hastaneye doktora görünmüşlüğüm var ne ilaç kullanmışlığım. Bileğim kırıldı 15 hafta alçıda kaldı ne bir ağrı kesici ne bir ilaç hiç bir şey kullanmadım. (Ben acıya alışığım) Hayla ölmedim sağlıklı sayılırım. Mümkün oldukça ilaç kullanmayın insanın bazen dişi başı ağrır sabredin zaten zamanla alışıyorsun. Sabredemiyorsanız da mecbur doktorun dediği ilacı kullanın...
Benim mesela kaç aydır sırtım boynum omuzlarım agriyo ama hiç inan ilaç kullanmak istemiyorum çok şey okudum ilaçla ilgili ve panik atagimda var mesela anksiyetem ama onun içinde gitmek istemiyorum antideprasan kullanmak istemiyorum ama napicam böyle bilmiyorum artık
Sırt omuz boyun ağrıları damar tıkanıklığından da olabilir. Şunu deneyin Ağrıyan bölgeye sıcak bir su torbası ile masaj yapıp kaslarınızı gevşetin iyi geliyorsa Eczanelerde yakı denilen bantlar var onlardan yapıştırın iyi gelecektir. Panik atak için ise Allah yardımcınız olsun Bu da yine size bağlı ilaçlar sadece beyninizi uyuşturur...
Damarlar genişliyor ve genişledikçe de yağ kaplayabiliyor bu da tıkanıklığa yol açar. Tabi muane olmadan bunu anlamak zor ama bu bir ihtimal. Damarlarında zedelenmiş olabilir. Bazen vücut ve kaslar sıcak iken verilen zararları insan anlamıyor sıcağı ile hissetmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlaçlar günü kurtarıyor sadece Çoğu ilacın insana verdiği zararlar tam olarak araştırılmıyor bile. Ayrıca her ilaç insana aynı etkileri de yapmıyor. Mümkün olduğunca ilaç kullanmamak gereklidir. İnsan yaratılış olarak zaten kendi kendini iyileştirebiliyor. Bazı ilaçlar bu iyileşmeyi hızlandırıyor sadece...
Evet benim aslında en çok dediğim ilaçlar antidepresan ve ağrı kesiciler
Bu ilaçlar beyni uyuşturmaya yönelik. Zamanla beyni öldürüyor. Ağrı kesici dediğin ilaç zaten mini uyuşturucular...
O zaman sende kullanma mı diyosun önerin var mı peki böyle durumlarda neler iyi gelir vs
Ben 34 yaşındayım ne doğru düzgün hastaneye doktora görünmüşlüğüm var ne ilaç kullanmışlığım. Bileğim kırıldı 15 hafta alçıda kaldı ne bir ağrı kesici ne bir ilaç hiç bir şey kullanmadım. (Ben acıya alışığım)
Hayla ölmedim sağlıklı sayılırım. Mümkün oldukça ilaç kullanmayın insanın bazen dişi başı ağrır sabredin zaten zamanla alışıyorsun. Sabredemiyorsanız da mecbur doktorun dediği ilacı kullanın...
Benim mesela kaç aydır sırtım boynum omuzlarım agriyo ama hiç inan ilaç kullanmak istemiyorum çok şey okudum ilaçla ilgili ve panik atagimda var mesela anksiyetem ama onun içinde gitmek istemiyorum antideprasan kullanmak istemiyorum ama napicam böyle bilmiyorum artık
Sırt omuz boyun ağrıları damar tıkanıklığından da olabilir. Şunu deneyin Ağrıyan bölgeye sıcak bir su torbası ile masaj yapıp kaslarınızı gevşetin iyi geliyorsa Eczanelerde yakı denilen bantlar var onlardan yapıştırın iyi gelecektir.
Panik atak için ise Allah yardımcınız olsun Bu da yine size bağlı ilaçlar sadece beyninizi uyuşturur...
Nasıl damar tıkanıklığı 😂 korkutma
Damarlar genişliyor ve genişledikçe de yağ kaplayabiliyor bu da tıkanıklığa yol açar. Tabi muane olmadan bunu anlamak zor ama bu bir ihtimal. Damarlarında zedelenmiş olabilir. Bazen vücut ve kaslar sıcak iken verilen zararları insan anlamıyor sıcağı ile hissetmiyor.
Özelden konuşabilirmiyiz başını ağrıtmam :')
Çünkü ağrılarım için doktora gittim ses atıyım akıl almaya ihtiyacım var
Yazabilirsiniz.
İstek attım
Mesaj atamıyorum seviyemden dolayı :')
Ben atabiliyorum
İstersen instagram dan yaz https://www.instagram.com/tuncay.altun.music/
Ne hastalığı olduğuna bağlı
Antidepresan ilaçlar olur ağrı kesiciler vs
Doktor kontrolünde kullanıyorsan, sorun yok. İnsanların zararlı vb demesini takma.
Doktorun ilaç kullanmadığını nereden biliyorsun?
Ne ilacı mesela