Ne kadar kezban bi kızsın 1 aydır aynı şeyi soruyorsun doktor çirkine bakar mı doktor aldatır mı sen doktor bulana kadar doktor olmaya çalışsana en azından varligi bile olmayan bi adamin seni aldatmasinda korkmazsin
O o hemde ne biçim aldatır asıl onlar aldatır para var şöhret var yani bir Kabe imamından bahsetmiyoruz onların aldatmama gibi bir lüksümü var insanın içinde oldumu bu iş doktora haciya hocaya bakmıyor aldatır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne kadar kezban bi kızsın 1 aydır aynı şeyi soruyorsun doktor çirkine bakar mı doktor aldatır mı sen doktor bulana kadar doktor olmaya çalışsana en azından varligi bile olmayan bi adamin seni aldatmasinda korkmazsin
O o hemde ne biçim aldatır asıl onlar aldatır para var şöhret var yani bir Kabe imamından bahsetmiyoruz onların aldatmama gibi bir lüksümü var insanın içinde oldumu bu iş doktora haciya hocaya bakmıyor aldatır
Bunun meslekle alakası yok ki. Kanı bozuk her yerde bozuktur. Doktoru öğretmeni mühendisi aşcısı kuaförü yapan yapıyor.
Mesleğe göre; aldatır veya aldatmaz diyemeyiz. Aldatmak, karakter meselesidir.
En çok doktorlar yapar hastanede neler dönüyor
neler dönüyor mesela
Sevişme seks vs
hastalarlamı
Hastanede tanışma flört öpüşme vs oluyor çıkışta eve geçme oluyor
Hastalarla değil hemşire ve doktorlar ile
yuh ya evlı doktorlarmı yapıyor bunu
Evli demedim ki hastaneye girmek için yüzük mu istiyorlar puhahah yok kız tonla bekar var. Asansörde tanışır mesela akşama pampinifon
evlı doktorlar yapmıyormu yanı
Ne bilim adamın çetelesini mi tutuyorum 🤨😂 ama bekarlar arasında çok yaygın
Herkes aldatabilir meslek statü değil karakter önemli olan
Aldatmanın mesleği mi olur kanka
olur kanka
Öyle mi peki hiç aldatmayanların olduğu meslek hangisi
o kadarını bılmem
Ben aldatıyorum
Mesleğe bakmıyor ki bu işler her meslek aldatır.
hastaneler efsane
neler dönüyor mesela
içinde olan her odada döndürüyor herşeyi
hadı ya utanmazlar bıde hastane ortamında yapıolar
Ohoo doktorlar birinci sırada hem de
Ohoo hastaneler fena
neler donuyor mesela
Hemşire doktor ilişkisi veya hasta doktor
eşleri biliyormu aldatıldıklarını
Ortaya çıkarsa anca
Aldatır
Bence evet