küçüklükten kalan bir travma ya, iğneden çok korkuyorum. şimdi vitamin iğneleri vurdurmam lazım, doktora dedim ama yaptırırsın bir şey olmaz dedi. nasıl daha az acır, nasıl bu korkumu yenebilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer küçüklükten kalan bir travma ya, iğneden çok korkuyorum. şimdi vitamin iğneleri vurdurmam lazım, doktora dedim ama yaptırırsın bir şey olmaz dedi. nasıl daha az acır, nasıl bu korkumu yenebilirim
Ben ilk defa 7-8 yaşlarında iğne oldum onda da iki defa havale geçirdim çok ateşim vardı üzerimde ne varsa ateşimden dolayı çıkardım iştahım yoktu midem bulanıyordu annem ve teyzem beni tuttular kalçamı açtılar utandım çünkü odada bayanlar vardı. hemşire geldi ağrı kesici ateş düşürücü iğne yaptı ilaç önce yaktı sonra ağrı yaptı sonra uyudum ama uyanınca sanki yeniden doğmuş gibi turp gibi oldum iyileştim koştum oyun oynadım. Sonra anladım ki bu dünyadaki en değerli varlığım sağlığım anladım ki hemşire haklıymış büyüyünce öğrendim.😂
kendini kasmayacaksın ve rahat olacaksın. yani korkuyu aşmanın tek yolu onunla yüzleşmektir derler. eğer b12 iğnesiyse doktordan hap isteyebilirsin. tabii işe yarayıp yaramadığını bakılması lazım önce. bende işe yaramadığı için hap formatına geçmiştik.
Cevap
8Cevap
vuurlurken ıgne kasma kendını sakın ol alısırsın 1 2 kez gıdınce sonra normal döner
bir iki kez ne kac kere vurundum ama hic sey olmuyo her seferinde dsha korkuyorum
Bu azalmaz ki. İğneyi burunda derin nefes alacaksın o kadar
iğneleri evde vurdur. bilen tanıdık biri varsa.
daha az gerilirsin.
geçmiş olsun.
dodex mi?
Acısı sanki Sivrisinek ısırığı gibi düşün
Hapını al
hap yazmadı
Koldan mı vuruyorlar?
kalçadan
Offf çok kötü ya
bide iki kutu yazdı on tane ya
Offf kalçadan birde çok sıkıntı
Başka bir şey dusun o an