Sağlık 11 gü Sizce bu kadar tüylenme olması anormal mi anormal ise hangi doktora gidebilirim fikri olan varsa söylesin boynum neden pul pul? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tüyden midesi bulananlar lütfen soruyu geçsin, kötü yorum yapanlar kaldırılacaktır Sizce bu kadar tüylenme olması anormal mi anormal ise hangi doktora gidebilirim fikri olan varsa söylesin boynum neden pul pul? Cevapla Yorum Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dend26 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 11 gü Cene altındakı sıyahlar harıc normal. Anormal bı durum yok genetık olarak tuylusun sadece 1 2 Yorumla Soran 11 gü Boynuma ağda yaptırdim boynum böyle pul pul oldu Yorumla dend26 11 gü Agda falan yaptırma artar kalınlasır. Mumkunse lazer yaptır. Annen teyzen halan vs onların da genclıgı boyleyse normaldır genetıktır takılma Yorumla
EliaEb Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 11 gü Hormon bozukluğu olabilir , pcos diye bir şey var ve bundan çok fazla kadın muzdarip. Regl ve kıllanma problemine sebep diye biliyorum. 0 0 Yorumla
BgrtlnKsı00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 gü Hormon testi yaptır Endokrin bakar önemli bir şey olabilir ihmal etme 0 5 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktuSadece demir eksikliği vardı Yorumla BgrtlnKsı00 11 gü Hangi bölüm baktı? Kadın doğuma da gitmeni öneririm pcos olabilir belki Yorumla Soran 11 gü Endokrinoloji ye gittim Yorumla Soran 11 gü Kadın doğuma bunu söylediğimi hatırlamıyorum Yorumla BgrtlnKsı00 11 gü Ultrason bakıyor bazen hormon testinde çıkmıyor Yorumla
35beyzanur35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 11 gü Sağlık konusunda 385 cevap paylaştı. Asla midem bulanamz hastalık olabilir lazer epilasyon aldır sana cildiye Dr got görün bakalim 0 5 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktuSadece demir eksikliği vardı Yorumla Soran 11 gü Ozaman neden böyle Yorumla 35beyzanur35 11 gü Horman değilse cilt hastalığı oalbikir cildiye gittin mi değilse hastalık alerjik tüy çıkıyor kesmen lazım benim kuzenimde var sende çok tüy cikio Yorumla Soran 11 gü Cildiye ye gittim de alerjim var demedim tahlil yaptırmadı Yorumla 35beyzanur35 11 gü Alerjin varsa onsna olabilir Yorumla
Zıbın003 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 11 gü Endokrinoloji doktoru Hormon tedavisi gerekir 0 2 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktuSadece demir eksikliği vardı Yorumla Zıbın003 11 gü Bilemedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Diğer kriterleri sağlıyorsa hormon tahlili yüksek çıkmamasına rağmen kadın doğum hekimi tanı koyabilir. Kalın siyah olanlar normal değil. 0 0 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 11 gü Hormon bozukluğu ile alakalı bir durum 0 2 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktuSadece demir eksikliği vardı Yorumla Haziranikizleri 11 gü Genelde hormonel oluyor regl düzensizliği etkiliyor Endokrinolojiye bir git bakalım detaylı bir test yaparlar Yorumla
Orpheon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 11 gü Cildiye'ye Gidin Hormonal Bozukluk Olabilir. 0 2 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktuSadece demir eksikliği vardı Yorumla Orpheon 11 gü O Hâlde Genetik İle Alakalı Olabilir, Epilasyon Veya Ağda Yapın. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 gü Sadece boyun bölgesi mi kıllı 0 2 Yorumla Soran 11 gü Ben boyun bölgesi hakkında sadece sormak istedim lütfen gerisini sorgulayıp yargılamayin elimde olan bir şey değil sonuçta tüylü olmam Yorumla Cevap sahibi 11 gü Normaldir kardeşim, yargılama yok Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 11 gü Sağlık konusunda 591 cevap paylaştı. Değil tabiki hormonlarını kontrol ettir 0 0 Yorumla
ZaferİzmiT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 11 gü Jilet mi vurdun 0 2 Yorumla Soran 11 gü Hayır Yorumla ZaferİzmiT 11 gü bir şey yapmışsın gibi Yorumla
bengiş97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 11 gü NOrmal degıl hormon testı yaptır 0 5 Yorumla Soran 11 gü Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktu Yorumla Soran 11 gü Sadece demir eksikliği vardı Yorumla bengiş97 11 gü Endokronolojı uzmanına veya kadın dogum uzmanına gözul Yorumla Soran 11 gü Endokrinoloji ye gittim kadın doğuma yine randevu aldım Yorumla bengiş97 11 gü 👍👍👍👍 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 gü Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cene altındakı sıyahlar harıc normal.
Anormal bı durum yok genetık olarak tuylusun sadece
Boynuma ağda yaptırdim boynum böyle pul pul oldu
Agda falan yaptırma artar kalınlasır. Mumkunse lazer yaptır. Annen teyzen halan vs onların da genclıgı boyleyse normaldır genetıktır takılma
Hormon bozukluğu olabilir , pcos diye bir şey var ve bundan çok fazla kadın muzdarip. Regl ve kıllanma problemine sebep diye biliyorum.
Hormon testi yaptır Endokrin bakar önemli bir şey olabilir ihmal etme
Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktu
Sadece demir eksikliği vardı
Hangi bölüm baktı?
Kadın doğuma da gitmeni öneririm pcos olabilir belki
Endokrinoloji ye gittim
Kadın doğuma bunu söylediğimi hatırlamıyorum
Ultrason bakıyor bazen hormon testinde çıkmıyor
Asla midem bulanamz hastalık olabilir lazer epilasyon aldır sana cildiye Dr got görün bakalim
Yine bu sorunla gittim bir ara hormon testi de yaptırdım ama hormon bozukluğu yoktu
Ozaman neden böyle
Horman değilse cilt hastalığı oalbikir cildiye gittin mi değilse hastalık alerjik tüy çıkıyor kesmen lazım benim kuzenimde var sende çok tüy cikio
Cildiye ye gittim de alerjim var demedim tahlil yaptırmadı
Alerjin varsa onsna olabilir
Endokrinoloji doktoru
Hormon tedavisi gerekir
Bilemedim
Diğer kriterleri sağlıyorsa hormon tahlili yüksek çıkmamasına rağmen kadın doğum hekimi tanı koyabilir. Kalın siyah olanlar normal değil.
Hormon bozukluğu ile alakalı bir durum
Genelde hormonel oluyor regl düzensizliği etkiliyor
Endokrinolojiye bir git bakalım detaylı bir test yaparlar
Cildiye'ye Gidin Hormonal Bozukluk Olabilir.
O Hâlde Genetik İle Alakalı Olabilir, Epilasyon Veya Ağda Yapın.
Sadece boyun bölgesi mi kıllı
Ben boyun bölgesi hakkında sadece sormak istedim lütfen gerisini sorgulayıp yargılamayin elimde olan bir şey değil sonuçta tüylü olmam
Normaldir kardeşim, yargılama yok
Şey hormon testi yaptırdın mı
Değil tabiki hormonlarını kontrol ettir
Jilet mi vurdun
Hayır
bir şey yapmışsın gibi
NOrmal degıl hormon testı yaptır
Endokronolojı uzmanına veya kadın dogum uzmanına gözul
Endokrinoloji ye gittim kadın doğuma yine randevu aldım
👍👍👍👍
Hormonlarına baktır derim genetik de olabilir
Evet