Gecmıs olsun, tedbır ıcın yınede darbe sonrası en az 4 saat uyuma sıddetlı ıse eger bu geceyı uyumadan gecır. ıcınde suphe varsa doktora gıtmen daha faydalı ama
Basın on kısmına alınan darbeler daha onemlıdır demıstı doktor bana, cok agır bı darbe degılse sorun yoktur muhtemelen ama herhangı bı farklılıkta ıhmal etme doktora gıt.
Panık yapman ıcın dememıstım sadece ıcın daha rahat eder uyumazsan hıcbı belırtı yokmus zaten bısey olmaz muhtemelen. Bas agrısıda normal tabı darbeden dolayı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uyuma-bas agrısı kusma mıde bulantısı odaklanma zorlugu gormede bozukluk olursa acıl mudahale gerekır ama
Sadece hafif baş ağrısı var başka yok
Bir iki saat uyudum
Gecmıs olsun, tedbır ıcın yınede darbe sonrası en az 4 saat uyuma sıddetlı ıse eger bu geceyı uyumadan gecır. ıcınde suphe varsa doktora gıtmen daha faydalı ama
Saat 7 de antrenman yaparken oldu yani 6 saat oldu
Ağrı şiddetli değil öyle pek
Basın on kısmına alınan darbeler daha onemlıdır demıstı doktor bana, cok agır bı darbe degılse sorun yoktur muhtemelen ama herhangı bı farklılıkta ıhmal etme doktora gıt.
Yan taraftan aldım sparring yaparken kafaya tekme geldi
Kasksız mı yapıyodunuz kı.
Darbeden sonra yasanan agrıdır dıye dusunuyorum korkmaya gerek yok ama yınede kendını kontrol altında tut sen.
Teşekkür ederim evet kasksız
Mumkunse kasksız yapmayın tehlıkelı seyler sonucta
Gecmıs olsun tekrar 🙏🏻
Teşekkür ederim bir şey olmaz dimi
Panık yapman ıcın dememıstım sadece ıcın daha rahat eder uyumazsan hıcbı belırtı yokmus zaten bısey olmaz muhtemelen. Bas agrısıda normal tabı darbeden dolayı.
Uyku bir iki saat uyudum... uyku aslında beyni dinlendiriyor
Doktorların yalancısıyım ya onlar dıyo
Uyku uyumayın mi diyorlar
Evet, darbe sonrası en az 4 saat uyumayın dıyolar 🤷🏻♀️bazen bı gece
Benim 6 saat oldu...
Doktora gıtmeyı neden dusunmuyosun? ıcın rahat etmıyo bellı kı
Hatta 7... neyse yarın sıkıntı olursa giderim doktora
Yarın bakalım sıkıntı olursa giderim
🙏🏻gecmıs olsun
Şu anlık sıkıntı yok dimi
Iyı hıssedıyosan yoktur
Şu anlık bir şey yok ama kafaya taktım işte alışkın değilim ya
Bısey olmaz dusunme ozaman kasksız yapmayın mumkunse tabı🙏🏻
Teşekkür ederim sağolun
ağır darbe başın ağrıyorsa bu gece uyuma
Hafif ağrıyor
Sert değildi
uyuma genede çok uykun gelirse şüphelen
6 saat oldu darbe yiyeli mide bulantısı falan olmadı sadece hafif baş ağrısı var onun dışında bir şey yok
genede uyuma ama sen bilirsin
Uyudum sıkıntı olmadı