Alkol oranı en az hangisi ve soğuk içmek için içine bir şeyler karıştırmak, vişne elma suyu falan daha az mı sarhoş eder
5 gü
Alkol kullanmıyorum ama, birini unutmak içinse alkol almanın bir faydası yok ayrıca iştahsız olarak alırsan alkol daha çabuk sarhoş eder hele bünye alışkın değilse istediği kadar düşük olsun yine aynı.
Cevap
12Cevap
sek içemiyorum de redbulu meyve suyunu artık neyi karıştırıyorsan çaktırmadan daha fazla koy ama bunu ilk kadehte yapma ayıkırlar :D
Sevişirken alkol alalım gevşeyelim 3 er duble vodka alalım diyor ben sarhoş olmuyorum da yüzeysel yapıcaz utanmayalım gevşeyelim diye diyor bende ona güvenemiyorum bakireyim önden hariç her şeyi yaparız dedim ama alkol yok dedim ama alkol olmazsa gevşeyemeyiz dedi alkol asla olmasın değil mi biliyor hassasiyetimi benim
? Önerin ne
Asla alkol olmaz demeliyim değil mi başta da öyle demiştim zaten
Ya da güvenmiyorum buluşmayalım diyeyim ya da alkol varsa ben yokum diyeyim kesin ve net
2 senedir konuşuyoruz arada güven oluştu zaten de alkol demesi işte sıkıntı
Bende öyle dedim hep ama utanırım sıkılırım da dediğim için alkolle gevşeriz eğer istersen utanman gider dedi fırsat bilip
Hayır ya arkadaşız fb değil ama her konuda konuşuyoruz arada hoşlantı var burada tanıştık ama herşeyimizi biliyoruz öyle diyim güven var ikimizde aşkta ihanete uğradık gönül ilişkisinden korkuyoruz zevk odaklıyız
Fb olsa her konudan konuşmayız yani
Öyle evet anlayışlı biri gayet ama alkol demesi iyi değil
Ya buluşmak çok istiyoruz ama böyle ben utanırım senden deyince ona o da gevşeriz alkolle sadecw 35 lik açarız kafi ben sapıtmam 10 senedir içiyorum diyor bende olmuyorum ama alkol de istemem ayık kafa daha iyi
Sence alkol varsa ben yokum alkol olmayacak mı deneyliyim yoksa sana güvenmiyorum alkol diyorsun buluşmayalım mı desem
Ama asla konuşmadan kopamıyoruz bilmiyorum bu nasıl oluyor ya o ya ben bi şekilde ulaşıyoruz gerçekten kaderde mi var anlamıyorum
Evet bakireyim pişman olmak istemiyorum sen ne önerirsin bana zevk almak istiyoruz pişman olmadan o da rızan olmadan yapmam tcavüze girer diyor sen ne dersin
Hap benimde aklıma geldi ama kötü niyetli olmak istemiyorum ama böyle alkol diyip diretmesi haberlerde neler görüyoruz bende ortada çok esc vaf onlafla yap dedim yani önden asla olmaz kıvama getirmehe çalışıyordu msjda ama istemedim sonra tamam nasıl istersen dedi açık açık olmaz dedim ona daha napayım kafama uyan beğendiğim biri ama bu konuda çelişkiliyim
Bencede öyle ben zaten günlük ev apart istemiyorum kamera vardır söyledim otel de 5 yıldızlı daha iyi diğerleri cüzdan istiyor kendi evi bile olsa şayet her yere bakmalıykm sende bu kadar paranoyaysan buluşma dicen haklısın ama libidom yüksek uzun süredir karşı cinsle olmamıştım
Sen terazi burcu musun kova mı?
Ya bide konuyla alakasız bu anal için lavman yapmasam olur mu denemiştim lavman ama başarılı olmamıştı ilk defa deneyeceğim bunu çünkü kondom alacak onun için ama lavman şart mı olmasa ne olur
Ama ben utanırım sıkılırım dediğim için tamam alkol olur demişti onun öncesinde demiyordu tamam diyordı her şeye
Senin dediğini dicem yarın neyse buluşmayalım dicem neden derse alkol için çok direttin sana güvenmiyorum alkol kesinlikle yok dememe rağmen güvenimi kırdın dicem ona zaten hemen olmaz gezeriz önce bişeyler içeriz sonra dedi ve şahsi hesabını verdi bana hayatına hakimim artık başta vermmemişti
Brn tamamen çıplak olamam utanırım yarıçıplak olurum demiştim o zaman sen sıkılma çekinme birkaç duble alırız dedi bende olmaz senin kafan iyi olur deyince yok olmaz dedi
Lavman şart mı
Güven vermek istemeyen adam şahsi hesabını kişisel bilgilerini vermez bence başta 2 sene önce fakeden konuşuyorduk şimdi ben hala fakedeyim o reel verdi uzun zamandır
En iyisi buluşmamak olur bence isteğe rağmen onca zaman konuştuk ettik ama yapcak bir şey yok diretmesi bi sebep
Ortam kötüyken birde
böyle şeylerde vermemek daha iyidir kişiler birbirini çok tanımamalı ama güven falan diyon ya gel bende vereyim sana onları ne olacak senin gerilmen normal ama biz erkekler daha arsızız bu konularda ne yapabilirisin ki ben netten biriyle konuşuyordum senin gibi fakeydim kim olduğumu nerde çalıştığımı falan fistan her şeyimi verdim bi anda beni tehtit etti işte şöyle böyle yapmazsan seni rezil ederim şöyle yaparım böyle ederim falan bende güldüm yüreğin yetiyorsa yap dedim inan o tehtitler beni 1 gram bile germedi :D
Senin bana önerin ne olur olay tehdit değil şu an yani bana güven vermesi ama sen ne diyosun bu duruma
Ben utanır sıkılırım dediğim için alkol olur o zaman demişti zaten ömcesinde demiyodu ondan
Buluşmamak en doğrusu olur 2 senedir konuşuyoruz her şeyden ama boş artık
Riske atmaya değmez
Öncd şarap sonfa olmaz deyincd vodka dedi
Sen yerimde olsan ne yazardın
Haklısın birini aramıyorum ki ne hikmetse birbirimize yazmadan kopamadık olay bu hep birbirimizi çektik bilmiyorum neden böyle en iyisi dediğini yapıp uyumak sağ ol
Bugün yazdım senin gelesin mi yok dedi açık açık söyledim sorun yok alkol almayız dedi bende ısrar etmen düşündürdü beni dedim anladım nasıl istersen demiş sen ne düşünüyosun bu konuda?
Sana göre olsun her şey o zaman su bile içmeyiz dedi bakarız dedim yeter ki gel dedi
Anlaştık onunla ya tamam ne istersen kabul dedi
Gizliden çıkamam burdan yz sende gizliye al kendini burada
Her şeyi kabul ettiğine göre olur değil mi
Bide yol ücretini ödemek istiyor ödemeli mi?
😅😅patladım yorumuna burcun kesinlikle kova veya terazi olmalı senin
Yengeç erkeği iyidir bende akrep burcuyum
Müzik çok etkiliyor müzik olmamalı ilk önce ondan sonra ne içtiğine bağlı
Gerçekren mi
Karistircaksan suyka karistir digerleri teglikeli sarhos eder
Bir şeyle karıştırıp içtiğinde daha az etkili olur.
Alkolün amacı zaten o değilmi
Sevişirken alkol alalım gevşeyelim 3 er duble vodka alalım diyor ben sarhoş olmuyorum da yüzeysel yapıcaz utanmayalım gevşeyelim diye diyor bende ona güvenemiyorum bakireyim önden hariç her şeyi yaparız dedim ama alkol yok dedim ama alkol olmazsa gevşeyemeyiz dedi alkol asla olmasın değil mi biliyor hassasiyetimi benim
Bilmem alkol kullanmıyorum.
Yavaş yavaş içmelisin daha az etki eder
Öyleyse sana saygı duymuyor düşüncelerini önemsemiyor
bir şey olmaz asla öyle yapmam diyor kesin ve net alkol asla olmaz demeliyim değil mi
Alkol şişede durduğu gibi durmaz Kötülüklerin anasıdır demişler İçip sapıtan çok insan var
10 senedir içiyorum diyor bağışıklığım var digof bana sapıtmadım diyor ama asla olmayacak öyle dicem
Alkolün işin içine girdiği şeyler genelde iyi olmaz
Bencede ikimizde alkol içiyoruz normal huatta ben ayda yılda bir fakat böyle demesi iyi olmadı sonuöta benim bir hassasiyetim var
Bakire biriyim
Evt istenmeyen şeyler yaşanabilir riskli
Ayık kafa daha iyi bencede haklısıj
Evt bilinç irade yerinde açık olmalı
Bende öyle dedim hep ama utanırım sıkılırım da dediğim için alkolle gevşeriz eğer istersen utanman gider dedi fırsat bilip
Beni sarhoş etmiyor pek te ben ona güvenmiyorum çok içerse gider kafası
Erkeklerin çoğu içince sapıtıyor hiç riske girme
Bencede alkol varsa ben yokum desem daha iyi olur değil mi
Ya da alkol alkol dediğin için buluşma hevesim kaçtı sana güvenmiyorum mu desem
Evtt bence de öyle yapmalısın alkol herşeyin anası
Öyle evet anlayışlı biri gayet ama alkol demesi iyi değil
Haklısın ayıp
Soda.
Dalga geçme
Bira iç
Haram içme
Sarhoş olmadıktan sonea niye icesin