Senelerdir lens kullanırım. Ya iyi hoş da gece lensi çıkarınca kör gibi etrafı adam akıllı görememek, huzursuz olmak koyuyor insana😂
5 gü
Senelerdir lens kullanırım. Ya iyi hoş da gece lensi çıkarınca kör gibi etrafı adam akıllı görememek, huzursuz olmak koyuyor insana😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yükselebilir.
Korkmana gerek yok başarı oranı yüksek. Ama iyi bir gôzb merkezi tercih ediniz.. Araştırma yapmadan yaptırmayın..
O derece ne öyle ne yaptın ışıkların içinde mi yaşadın ksjsjsjsj
Irsi clelxlrmdlr ilkokulda en önde tahtanın içine girerdim annem süslü bu gözlük takmak için bilerek yapıyo dedi inanmadı bana😵💫 kör olduuummm
Bende bi an kendi görünce oldu sandım güneş misali jsjsjsjsjsjsj çok geçmiş olsun gözlük lens takmak zor hele bir de senin göz derecesi baya zor astigmat zaten beter geceleri
Telefonu gözğme sokuyorum dkfkzllfös uzaktan ayrı dert yakından ayrı derttt
Rabbim bir yerden alıp bir yerden vermiş dayan çizdirmek pek işe yaramıyor gibi diyorlar göz ben korkarım biraz da aman dikkat et 🥺🥺
Dayanmaya çalışıyorum lenste bazen alerji mi yapıyo noluyorsa 2 kez gözümün beyazı kaşındı 2 ufaladım su toplamıştı şişmişti beyaz yeri komple😂
Ben lensten hep korkarım lütfen şu güzel manzaramıza zarar verme dikkat et kendine böyle şeyler de yapma rabbim bir yerden almış ama diğer yeri fullemiş jsjsjsjsjs
Gözlük sevmem lens iyidir yine dex😂
Gözlük sana yakışır denemeden bilemezsin daha sağlıklı 😂😂
Denedim 8 sene falan yağmurda ıslanıyo buharlanıyo çekrmem dedim bbi 8 senedir de lensten devam
Gözlüklü manzara nasıl bakalım jsjsjsjs
Maşallah kör olmaya doğru istikrarlı bir şekilde dhfbfbdbd
Bu sorunu doktor tahlil ker kontrol sonrasında cevaplayabilir
Arkadaşlardan çizdirenler rahat ediyor, yükselse bile o kadar olmaz düşük numaralarda kalır
O kadar yükselmez belki hiç yükselmez belli olmuyor
Alakasız bir soru olacak ama yöneliminiz nedir öğrenebilir miyim
Aynı numarayı kullanıyoruz çaresi yok gibi