Parmağımda 2-3 gündür dolama vardı dün gece krem sürdüm sabah uyandığımda durum daha kötü oldu bir yere çarpsam çok acıyor acısına zor dayanıyorum sabah anneme söyledim geçer dedi uyandırdım diye bir ton da laf işittim. Bu nasıl geçer daha kötü bir sonuca yol açar mı çok kafa takıyorum
6 sa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmesi zor orada bir enfeksiyon durumu olmuş sebebi ise aile için tırnak makasını genelde ortak kullanmak veya tırnak hijenini saglamamaktan olur geçer tabi ama baya can yakan bir durum bence bir doktora görün zaten büyük ihtimalle krem ve batikonlu su yapıp ılık şekilde içinde beklet diyecektir ya da tezmizler kenarından açıp geçmiş olsun
Evde kimse anlamıyor halimi empati sıfır Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin yalnız başıma ağliyorum
Aglanacak bişey yok reşitsin galiba bence kendin gide bilirsin doktora herşeyi ailrdrn belmekte iyi degil yani ama sana tavsiyem iltihap varsa alınır doktorda sonra akşamları ılık suya batikon dökülerek ayaklar su içinde 10 15 dakika bekletildiginde ya da 30 dk da ola bilir iyi sonuç alırsın kısa zamanda ama çok agrı yapar şişlik oluşur
Gidicem zaten bugün içinde
İyi olur onunla geçmiş olsun
Acile git hemen travma odasında iltihabını alıp pansuman yaparlar ilaç verirler geçer
Kendiliğinden geçmez süründürür
balım gitsene doktora
Dolama çıktı mı diyeceğim ne diyeceğim
Cildiyeye gideceksin işte hastalik ya bu hanı 😁 çok delisin ya
Randevu mu var nereye gidiyorum hemen
Resmini atsana ne halde
Fotoğraf atma şansın var mi
Teremisin sür
Sürdüğüm krem oydu geçirmedi
Saglık ocagına git patlatsınlar
Dayanıkmaz bir acı o
Evde kimse anlamıyor halimi empati sıfır Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin yalnız başıma ağliyorum
Ben o acıyı bilirim ve seni cok iyi anlıyorum dokunamıyorsun zonklar ates yapar
Evet aşırı hassasiyet oluşuyor geri yatamıyorum bile şu an yine bir yerlere çarpacak diye
Saglık ocagına randevu al bugune git gecmiş olsun
Acile gidicem
Git baksınlar oagrı cekilmez
Şöyle şeyler yaşayınca hayatta aslında yalnız olduğunu anlıyorsun
Niye duyarsızlar bukadar
Bakabilirmiyim