Bu olmayınca depresyona giriyorum. Bunun için ağır hastalığa sahip olmak istiyorum çünkü çok korkuyorum yalnızlıktan çünkü artık yalnız kalmak istemiyorum
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
2 gü
Sakın. Allah korusun bak çok yanlış dua ediyosun haberin olsun arkadaşım. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşasın insanlar bugün var olacaklar yanında ertesi gün yok, sırf sadece bu kadarcık ilgi için kendini böyle bi hale sommak istemek neden? Tam tersi dua etsene kardeşim benim, seni sen olduğun için sevecrk sayacak sana senden daha çok değer vericek insanlar olsun inşallah etrafında da bu düşünceden kurtul. Bak bunu söylemene gerçekten üzüldüm, ama 5 dakika sürdü sana üzülmem. Sonra nolacak? Gidicem ve kendi hayatıma devam edicem dimi? Sen hasta olduğunda acı çektiğinde sana 5 10 dk üzülecekler ve mis gibi mutlu hayatlarına devam edicekler?
0
1 Yorumla
Soran
2 gü
Ya hastanede yatıp bana görevlilerin yardım etmesine bile ihtiyacım var. O derece yalnızlıkla kafayı yiyorum. Stresli dönemlerde tek başıma kalınca ağır kötü hissediyorum. Bu beni çok kötü yapıyor şu an ailem falan uyuyor ama stresliyim onlarla konuşamıyorum. Kafayı yicem istemiyorum bu hayatı
Stresli dönemlerde tek başıma kalınca ağır kötü hissediyorum. Bu beni çok kötü yapıyor şu an ailem falan uyuyor ama stresliyim onlarla konuşamıyorum. Kafayı yicem istemiyorum bu hayatı
Yabancıları sevemiyorum. Yalan geliyor hepsi. Ki ailemide sevmiyorum sadece aşırı bağlıyım onlara. Keşke bitkisel hayata girsem giden gelenim olsa arada bir de olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakın. Allah korusun bak çok yanlış dua ediyosun haberin olsun arkadaşım. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşasın insanlar bugün var olacaklar yanında ertesi gün yok, sırf sadece bu kadarcık ilgi için kendini böyle bi hale sommak istemek neden? Tam tersi dua etsene kardeşim benim, seni sen olduğun için sevecrk sayacak sana senden daha çok değer vericek insanlar olsun inşallah etrafında da bu düşünceden kurtul. Bak bunu söylemene gerçekten üzüldüm, ama 5 dakika sürdü sana üzülmem. Sonra nolacak? Gidicem ve kendi hayatıma devam edicem dimi? Sen hasta olduğunda acı çektiğinde sana 5 10 dk üzülecekler ve mis gibi mutlu hayatlarına devam edicekler?
Ya hastanede yatıp bana görevlilerin yardım etmesine bile ihtiyacım var. O derece yalnızlıkla kafayı yiyorum. Stresli dönemlerde tek başıma kalınca ağır kötü hissediyorum. Bu beni çok kötü yapıyor şu an ailem falan uyuyor ama stresliyim onlarla konuşamıyorum. Kafayı yicem istemiyorum bu hayatı
İlgi budalası erkek görmemiştim daha önce onu da gördük
Sen hırrımj yemişsin kral
ilgi arzusu. olagan bisey. bosluktasin.
İlgi ors ssspulugu var sende
Ağır hastasın ztn
İlgi 😂
Ailen var mı
Stresli dönemlerde tek başıma kalınca ağır kötü hissediyorum. Bu beni çok kötü yapıyor şu an ailem falan uyuyor ama stresliyim onlarla konuşamıyorum. Kafayı yicem istemiyorum bu hayatı
Ailenle ilişkin nasıl küçüklükten beri
Küçükken iyidi bağlıydim büyünce değişti sanki ben onlara çok zarar vermişim gibi davranıyorlar. Halbuki ergenlik hepsi
Ondan öyle hissediyorsun demek ki insanların canım cevaplarına aldırış etme
Psikoloğa git
Ben yaşamaktan çok korkuyorum yw
Yardım almalısın. Yalnız değilsin asla
Ama yardım bı işe yaramaz ki ben sadece sevilmek mutlu olmak istiyorum. Ben kendimi sevemiyorum. Çünkü iradesizim. Kimsesizim
Yardım almadan kendini asla bulamazsın
Yaşım 21 oldu ailem beni çok sevsin istiyorum ama mümkün olmuyor. Ben ne yaparsam yapayım onlarin gözünde hep içleri buruk olacam
Ya sabır. Niye böyle şeyler yaşıyorum hissediyorum ya niye Allah yalnızlıktan imtihan ediyor
Başkalarını sev sende
Yabancıları sevemiyorum. Yalan geliyor hepsi. Ki ailemide sevmiyorum sadece aşırı bağlıyım onlara. Keşke bitkisel hayata girsem giden gelenim olsa arada bir de olsa
Gitmeseydin be gene bunalıma girdim sende gidince önemsemiyorum hissi oldu
Uyumam gerekti, çevre edin biraz
Çevre edinmek istiyorum da herkes depresif