Açıkçası benim huzurumu sağlayan şeyler şunlar
Elimden geldigince günde 5 dk olsada dua etmek ya da zikir çekmek 3 günde bir olsada abdest almak
Sevdiklerimle zaman geçirmek
Hayvanları sevmek yavru hayvanların videolarını izlemek
Hobilerim var el işi takı tesbih parfüm yapmak şiir yazmak masaj yapmak enstrüman çalmak yüzmek müzik dinlemek söylemek kitap okumak gibi
Frekans müzik dinlemek
Sevdiğim kalemlerle yazmak güzel mesela10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Sağlık konusunda 40,8b cevap paylaştı.
u 2 aypsikoloğa gidebilirsin
01 Yorumla- 2 ay
Gittim yine gideceğim
Sağlık konusunda 811 cevap paylaştı. evet manevi boşluk senin depresyona girmene neden olabilir insanı boşluğa sürükleyen şey bazı eksikliklerdir
11 Yorumla- 2 ay
Doğrudur
2 aysevdiğin şeyleri yap. ya da kendini keşfet neleri sevdiğini araştir. hayat cok guzel. bakış acını değistir. oturduğun yerden kalk ayağa ve şöyle ellrini iki yana uzat gökyuzune cevir kafani yukseklere bak derin bir nefes al... dünya büyük dertlerim kücük. bununda üstesinden gelirim. kendimi seviyorum de.. boşunagereksiz yere üzmem kendimi de..🤗kendinle barış.. kalk elini yuzunu bir yika hatta gözlerini daha cok yıka... hayatta guzel şeylerde cok. ve hayat kısa uzuntuyle bunalimla iyice kisaltma ömrünü...
. ve şükretmen gereken güzelliklerin farkina var. bardağın boş tarafini degil dolu tarafinida gör🤗🙋🏼♀️
00 YorumlaNe yaşıyorsan içinden geçmen lazım. Cehennemden geçiyormuş gibi hissediyorsan, cehennemin sahibi gibi takıl.. Maneviyatla falan biraz zor.
01 Yorumla- 2 ay
Dünyada cehennemi yaşıyomuş gibiyim kimse beni anlamıyor
- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
2 ayYoutube ta güzel kuran okuyan arap imamlar var onları dinle birde ney dinleti ruhuna iyi gelir
00 Yorumla - Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı.
2 ayEvet iyileşirsin ponçik ruhunu sahibine yaklaştırırsan ruhun iyileşir ruhunun sahibi Allah
016 Yorumla- 2 ay
Ama bazıları alakası yok diyor depresyon ile imanının?
- 2 ay
Alakası yok diyenin imanı eksiktir ponçik İmanı olan insan neyin ne ile alakalı olduğunu bilir Bak yukarıda söyledim sana
- 2 ay
Peki imanımı nasıl güçlendirebilirim bende inançlı Allah yolunda olup bu durumdan kurtulmak istiyorum ama ne kadar din hocalarının videolarını izlesene imanım güçlenmedi
- 2 ay
Doğru kişileri izle poncik. Efendimiz'in hayatını dinle mesela. TRT'nin hazırladığı Peygamber Efendimizin hayatını radyo tiyatrosu şeklinde anlatan bir seri vardı onu dinle mesela Dinledikçe sakinleşiyorsun ruhun huzura kavuşur imanın güçlenir
- 2 ay
Deneyeceğim abi gerçekten imanım güçlenirse ağır bunalımdan çıkar mıyım
- 2 ay
Elbette minik kuşum. Ara ara görüyorum seni burada. Belli ki bir sıkıntın var
- 2 ay
Evet çok sıkıntı dayım ruhum acı çekiyor
- 2 ay
Nedir peki sıkıntın
Konulmuş bir teşhisin var mı senin
Şizofren vb gibi - 2 ay
Majör depresyon
- 2 ay
Sebebi nedir
Tam olarak neyi dert ediyorsun kendine - 2 ay
Çok asla detay vererek anlatamam ama sürekli geçmişte yaptığım hatalar kaçırdığım fırsatlar yüzünden geleceğimi umutsuz olarak görüyorum çok çirkinim akademik olarak başarısızım aile konusunda da şanssızım baskıcı bir ailem var bu kadar anlatmam yeterli
- 2 ay
Bence sen her şeyi kendi kafanda kurguluyorsun ponçik kendi kendine kavga ediyorsun hiçbirimizin Ailesi mükemmel değil hiçbirimizin hayatı kusursuz değil hepimizin sıkıntıları var ama Hepimiz senin düştüğün çukura düşmüyoruz muhtemelen evden hiç çıkmıyorsun ve Oturup kendi kendine kavga ediyorsun Her şeyden önce evden düzenli olarak dışarıya çıkarak başla her insanı öldürür ev İnsanı hasta eder ev insanı bataklığa sürükler imkanın varsa her gün çık ve parkta otur yeşillik içinde bulun imkanı varsa toprakla oyalan beton ev hepimizi hasta ediyor ruhumuzu öldürüyor
- 2 ay
Sen anlamıyorsun beni ben diyorum ki dışarı çıkamam ailem izin vermiyor yoluda bilmiyorum zaten dışarı çıkamam eve hapsedilmişim ben ayrıca herşeyi kafamda kurmuyorum haaytimi skmişim ben yeni farkediyorum
- 2 ay
Senin yaşın kaç
Neden sürekli evdesin sen - 2 ay
Ailemden dolayı evdeyim maalesef ondokuz
- 2 ay
Ailen seni neden sürekli içeride tutuyor ponçik onu soruyorum
Kendinizi Meşgûl Edecek Bir Şeyler Bulmaya Çalışın, Yalnız Kalmayın.
09 Yorumla- 2 ay
Bunlar mı maneviyatı mı yükselticek yani?
- 2 ay
Sosyal çevrem yok imkanimda yok o kadar
- 2 ay
Denedim işe yaramadı
- 2 ay
Boş sıkıcı anlamsız geliyor
- 2 ay
İyi
2 ayKanka YouTube'da bir sürü psikolog videoları var Onları izle maneviyatını yükselt güçlendir Sabah kalkacaksın elini yüzünü yıkacaksın spor yapacaksın Onun dışında müzik açıp dans edeceksin Ya sen kendine uygun olanları yazarsın
02 Yorumla- 2 ay
Sonra namazını kıl zikir çek abdest almak bilimsel olarak çok faydaları var biliyor musun kortizol seviyesini düşürüyor
- 2 ay
Bunları yapmak için güç enerjide lazım hepsini yapmak boş geliyor benim dini inancın zayıf olduğu için zikir çekemiyorum namaz da kilamiyorum imanımı güçlendirirsen yapabilirim bunun için de ne yapsan bilmiyorum ne izlesem sürekli içimde şüpheler oluyor
Gizli Üye(18-24)2 ayBende kardeşim bende bu hale dusmekten çok korkuyorum o yüzden sık sık yürüyüş yaparim
049 Yorumla- 2 ay
İmanım güçlü olsa bile ağır bunalıma görebilirim insan
Cevap sahibi2 ayBenim imanim çok güçlü işte her insan bunalima girebilir
Bizim cematten gerisekli bir amca vardi nefret ediyorum ondan namaz kilardim artik kalamıyorum namaza gittigimde nasilsib dedi bende lafin gelisi depresyondayim dedim
Basliyo müslüman depresyona girmez imanin olsa girmezdin gibisinden bos bos konuşuyor tam kafasina vurmalik inan
Cevap sahibi2 ayİman ile ne alakasi var depresyonun insaniz hersey olur
- 2 ay
Bende öyle düşünüyorum ama ailem imanının eksik senin öyle olmasa depresyona görmezsin diyor kimse beni anlamıyor
Cevap sahibi2 ayAlakasi yok bende cok mutsuzum üzgün hissediyorum
Cevap sahibi2 ayGercek depresyonasa girmedik ama şükür ki bunu laf icin dedigimi biliyorum depresyona giren kisi yataktan cikamaz yemek yiyemez sürekli aglar ve intihar dusuncesi geçer bu hali biz yasamadik
- 2 ay
Ama yinede mantıklı geliyor az çok imanı güçlü olsa belki depresyona girmez kişi imanı güçlü olupta depresyona giren görmedim hic
Cevap sahibi2 aySen görmedin diye yok mu saniyosun? Annesi babasi olmustur hayatta kimsesi kalmamistir biranda hayata kuser
- 2 ay
Belkide vardır bende ağır bunalımdayım çıkamıyorum
Cevap sahibi2 aySana ne olduda böyle oldun bazen hiçbir sey olmasinasa gerek yoktur
- 2 ay
Geçmişte kaçırdığım fırsatlar yüzünden hayatta hiç umudum kalmadı bu yüzden hayata küstüm ölmekte istemiyorum yaşamakta boşluktayım
Cevap sahibi2 ayVay canin benim zamana birak bu çok iyi bir ilac mutlu olduğun seylerle mesgul olmaya çalış
- 2 ay
Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum hiçbir şey zevk vermiyorum sadece uyuyorum başka bir şey yaptığım yok
Cevap sahibi2 ayAyni bende boyleyim hele dün neydim öyle Allâh'ım bugun huzurluyum oh elhamdülillah diyorum
- 2 ay
Benim her günüm zehir gibi geçiyor korktuğum için intihar da edemiyorum sıkışmış kalmış durumdayım berbat hissediyorum
Cevap sahibi2 ayAman ya rabbi nolmus sana böyle 🥺 arkadaslarin yok mu? Gezsen
Cevap sahibi2 ayDaha 19 sun hayatinin baharindasin
- 2 ay
Yok maalesef baharında olabilirim ama ben çok kötüyüm hiç arkadaşım yok ailem evden dışarı çıkmama izin vermiyor evde düşünmekten kafayı yiyorum
Cevap sahibi2 ayİste bu sebeb olarak yeter ne demek disari cikmamak ya psikolojin tabiki bozulur
- 2 ay
Bozulmuş zaten ailem izin vermiyor işte okula gitmediğim için hiç arkadaşım da yok kimseyle konuşamıyorum bitik bir haldeyim
Cevap sahibi2 ayBizim binamizdada vardi sonradan biraz saldilar oda kafayi yiyordu
- 2 ay
Noldu durumu intihar ettimi
Cevap sahibi2 ay😂😂
- 2 ay
Niye güldün kötü bir şey mi dedim 😭😭
Cevap sahibi2 ayYok yok çok iyi durumu arkadaşlarıyla geziyo görsen bi havali kendince sanki dünya kendi etrafinda dönüyor
Cevap sahibi2 ayKomik bir şey dedin 🤣
- 2 ay
Anladım ben çoktan öldüm yaşayan ölü gibiyim kimsenij umrunda değilim
Cevap sahibi2 ayHm peki nerde yasiyosun
- 2 ay
Van'da
Cevap sahibi2 ayO cokta kimsenin zor arkadaslik bulacagi bir yerdesin
- 2 ay
Maalesef doğduğum yeri ben seçmedim
Cevap sahibi2 ayÖyle canim benim tabiki bende Ankara yi sevmedim otomatikmen yerlestirildik benim burada bile arkadaş yokta bari disari cikip gezseydn yeterdi
- 2 ay
Gezemem öyle bir fırsatım yok
Cevap sahibi2 ayVay be biz boyleyiz millet gözümün önünde parkta sevisiyo geziyo
- 2 ay
Bizden daha kötü olanlarda var 😔😔
Cevap sahibi2 ayVardir tabiki canim benim bizim parkta 2 eli olmayan bir genc yuruyus yapiyor bunalima girmemek icin eve hapis etmiyor
- 2 ay
Ama başkalarının sıkıntıları yaşadığı şeyleri görsemde benim bu içinde bulunduğum durum geçmiyor gittikçe daha kötüleşiyorum ilaçlarda ise yaramıyor ne yapcam bilmiyorum
Cevap sahibi2 ayHayir zaten senin yasadigin durum suanda çok korkunc kimi görürsen gör herkesinbderdi kendine büyükmüş seninkide dert zaten başlı başına
- 2 ay
Evet herkesin derdi kendisine nasıl düzelcem bilmiyorum intihar asla edemem ölümden korkuyorum dalmışım kendimi sabah oturuyordum akşama kadar
Cevap sahibi2 ayİntihar cok acili bir surectir biranda ölümün acisi bütün vücudunda dalgalanmasi zordur
- 2 ay
İntihardan sonrası da var o dahada korkunç
Cevap sahibi2 ayAbooo bune zor imtihan korku filminde gibiyiz
- 2 ay
Çok büyük ihtimalle bu bunalıma dayanamayıp intihar edicem Allah affetsin beni
Cevap sahibi2 ayAllah hepimizi affetsin 😩
Cevap sahibi2 ayBendede birseyler olabilir
- 2 ay
Ne gibi şeyler
Cevap sahibi2 ayÜzülüyorum hayatta kalbim bos kızlardan ful reddedildim yalniz hissediyorum o yüzden birde is sıkıntım var benim
- 2 ay
Anladım
Cevap sahibi2 ay🩵🩷.
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.
117 Yorumla- 2 ay
Öyle mi peki bunun için ne yapmalıyız
- 2 ay
Geçmişte yaptığım hatalar yaşım ondokuz oldu bu hayatta bir bok yapamadım o yüzden ağır depresyon da ilaçlar kullanıyorum imanimdada eksikler var ne yapacağım bilmiyorum ilaçlarda ise yaramıyor intiharı düşünüyorum
- 2 ay
Herkes hata yapabilir bir kuluz zayıfız , kaderi kontrol eden de biz değiliz.
Eğer elinden geleni yapıyor nefsine karşı çıkıyor ve sabrediyorsan sana zorluk yoktur.
intihar etmek büyük günahtır , Allah'ın canına kast etmektir , Rabb'im herkese can vermiş ve yaşam bağışlamıştır bunu ondan başka birisi alamaz , kast edemez.
Suç işleyenleri cezalandırma durumu hariç. - 2 ay
Hayatta çok fazla fırsat kaçırdım hastalığımdan dolayı konuşma geriliği yaşıyorum sabredemiyorum dayanamıyorum evet bende intiharın büyük bir günah olduğunu biliyorum ama başka çarem yok kaderi kontrol eden biz değiliz ama bazı seçimleri biz yapıyoruz akademik olarak bir bok yapamadım için hayatım kaydı benim hicbirsey yapamıyorum intihar edemem yemiyo çünkü bir ömür boyu aile evinde çürüyüp gidecem 😭
- 2 ay
Kendini yetersiz görüyorsun sadece , dediğim gibi sen kaderi kontrol edemezsin.
Kimse taşıyamayacağı yükü yüklenmez , velev ki sen elinden geleni yapıp açlıktan öldün bu senin günahın değildir , bilmeden işlediğin günahlar da senin günahın değildir Allah kullarına zulmetmez.
O yüzden şükret , kalbine rahmet için dua et ve mücadeleyi bırakma , Allah sabredenleri sever. - 2 ay
Allah'ta suç aramıyorum zaten ne yaptıysam ben kendim yaptım kendi kendime zulmettim cehenneme gidicem ben sabredemiyorum ben bittim
- 2 ay
Başıma gelen kaçırdığım fırsatlar benim yüzümden değil miydi
- 2 ay
Peki kişi içinde bulunduğu hastalık yüzünden sağlıklı dusunemeyip intihar etse Allah affetmeyip bir ömür boyu yakar mı Allah çok merhametli değil mi
- 2 ay
Ben hiç güzel şeyler görmüyorum her şey bana boş ve anlamsız geliyor bir an önce ölmek için ne yapmalıyım Allah'a nasıl dua etsem benim canımı alir
Geçmişte ne oldu ki
04 Yorumla- 2 ay
Çalışmadım geri kaldım şimdi çok pismanim şimdi bu yüzden ağır depresyondaydım
- 2 ay
Hayır
Çare bulırdan bana da söyle
01 Yorumla- 2 ay
Çare bulamıyorum maalesef
Neyin bunalımı bu
08 Yorumla- 2 ay
Hayata küstüm
- 2 ay
Yok
- 2 ay
Maalesef
- 2 ay
Bos
- Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı.
2 ayVaktin var mı
05 Yorumla- 2 ay
Neye var mı?
- 2 ay
Bu bir süreç neler yaşadığını falan anlatman gerekiyor ona göre yorum yapabilirim ismin sende kalabilir ama rahat yazışmak istiyorum
- 2 ay
Hayır yok buradan bilgi vermen yeterli ne yapacağım maneviyatı mı yükseltmek icin
- 2 ay
Odağını tamamen değiştir.
- 2 ay
Nasıl ne yapcam
2 ayomega3 ve probiyotik kullanmanız lazım
00 Yorumla- Sağlık konusunda 630 cevap paylaştı.
2 ayDuaa ett
01 Yorumla- 2 ay
Ediyorum
2 ayVah vah niye
01 Yorumla- 2 ay
Niyesini sorma soruma cevap ver sadece
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım