Sağlık 17 sa Doktorlara güvenir misiniz? KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Bazı doktorlar işini hakkıyla yapmayınca...#Sağlık #Doktor #Tedavi #Hastane #KayipPsikopat_3 Güncellemeler5 sa SS teşekkür ederim Doktorlara güvenir misiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 5 sa Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Güvenmiyorum,Kendi doktorluğumu yapıyorum. 2 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 17 sa Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne yazık ki bir çoğu tüccar olmuş kasap olmuş hemen keselim dikelim kafasında 2 0 Yorumla
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 9 sa Tam değil, özellikle önemli bir durum varsa en az 2-3 doktora daha gidip araştırırım. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 dk Bilgisi ve tecrübesine güvendiğim doktorsa şayet güven kazanırım. ✨🤏 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 sa Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı. çok fazla manipülasyon yapıyorlar bu sektörde. yasal sahtekarlık çok var 0 0 Yorumla
aysin7575 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 5 sa Hayır hastaneye sağ gidip ölü çıkanlar var 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 sa Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. Güvenmiyorum paragözler 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 sa Sağlık konusunda 599 cevap paylaştı. Çoğuna hayır. 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 17 sa Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Hayır 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güvenmiyorum,
Kendi doktorluğumu yapıyorum.
Ne yazık ki bir çoğu tüccar olmuş kasap olmuş hemen keselim dikelim kafasında
Tam değil, özellikle önemli bir durum varsa en az 2-3 doktora daha gidip araştırırım.
Bilgisi ve tecrübesine güvendiğim doktorsa şayet güven kazanırım. ✨🤏
çok fazla manipülasyon yapıyorlar bu sektörde. yasal sahtekarlık çok var
Hayır hastaneye sağ gidip ölü çıkanlar var
Bazılarına evet
Güvenmiyorum paragözler
Elimiz mahkum..
Güveniyorum
Çoğuna hayır.
Bazilarina
Hayır 😃
Çoğunluk güvenmiyo ne yazık ki
Hepsine değil