Sağlık 7 gü Gece bu saatlerde neden uykum kaçıyor? angrlii0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 30 dk 1 saat önce deli gibi uykum vardı yatağa yatınca kaçtı Gece bu saatlerde neden uykum kaçıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Casanovanınkarısı189 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 7 gü Seni bilemem ama abazaliktan kanları kaynayan g. tundeki kılları ağarmış dayilar kız düşürmek için uyumuyor 0 4 Yorumla angrlii0606 7 gü Seni epey rahatsız etmişler gibi 😀 Yorumla Casanovanınkarısı189 7 gü 🤣 alan aldı cevabını merak etme sen Yorumla angrlii0606 7 gü Ulan korktum bir an ben yazdım galiba sandım Yorumla Casanovanınkarısı189 7 gü Yok Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 gü Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. Koyun say 0 35 Yorumla angrlii0606 7 gü Bende işe yaramıyor ya sabaha kadar duvarı izliyorum Yorumla laydbirdmira 7 gü İzleme kapat gözünü eninde sonunda uyuyacan Yorumla angrlii0606 7 gü Dönüp duruyorum işte bide uyuyamayınca sigara yakıyorum sürekli Yorumla laydbirdmira 7 gü O yüzden uykun kaçıyor işte ışığı kapalı tutacan içmicen nasıl alışırsan öyle gider ben yatağa yatar yatmaz uyuyorum 5 dk geçmez Yorumla angrlii0606 7 gü 5dk geçmeden uyumayı nasıl başarıyorsun ya Yorumla angrlii0606 7 gü Uykun olmasa bile 5dkda uyuyabiliyor musun Yorumla angrlii0606 7 gü Uyumuş bile Yorumla laydbirdmira 7 gü Uyumuşum valla Yorumla angrlii0606 7 gü Ben uyuyamadım valla Yorumla laydbirdmira 7 gü Düzeltmen lazım Yorumla angrlii0606 7 gü Uğraşıyorum ama olmuyorrr Yorumla laydbirdmira 7 gü Sinirli gergin olursun hep Yorumla angrlii0606 7 gü Öyleyim zaten uyku düzenim yok uyku denen illete yok Yorumla laydbirdmira 7 gü Bian önce tedbirini al sevdiklerini çok üzersin Yorumla angrlii0606 7 gü Valla başım öyle bir ağrıyor ki geceden beri 2 paket sigara içtim kafayı yeme durumu var biraz Yorumla laydbirdmira 7 gü İçme uyku kaçırır sigara zaten kendini bitirmeye mi programlandın Yorumla angrlii0606 7 gü Evet galiba öyle Yorumla laydbirdmira 7 gü Aferim mi bekliyorsun Yorumla angrlii0606 7 gü Yok dua ette bir an önce kurtuluyum 😀 Yorumla laydbirdmira 7 gü Herşeyi duaya bağlamayın bunu siz kendiniz başarmalısınız uykunuzu düzene koyarak Yorumla angrlii0606 7 gü Valla başımın ağrısı iyi gelecek şey kurşun gibi başka bir şey kesmez bence Yorumla laydbirdmira 7 gü Abartma istersen doktora git uyku ilacı versin sana böylelikle düzene girer kuş gibi hafiflesin Yorumla angrlii0606 7 gü Hemen veriyorlar mı öyle Yorumla angrlii0606 7 gü ya da reçetesiz var mı Yorumla laydbirdmira 7 gü Uzun süre uykusuzsan muhakkak verirler eczane demedim doktora git dedim Yorumla angrlii0606 7 gü Reçetesiz olanı yok mu doktora tövbeliyim Yorumla laydbirdmira 7 gü Bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı Yorumla angrlii0606 7 gü Hmm benim ihtiyacım var gibi ama Yorumla laydbirdmira 7 gü Ozaman tövbeni boz ve git Yorumla angrlii0606 7 gü Ölmek var gitmek yok Yorumla laydbirdmira 7 gü Yaşamak için sevdiklerini üzmemek için gitmelisin onlar seni severken nefrete çevirme derim Yorumla angrlii0606 7 gü Kimse beni sevmiyor ki Yorumla laydbirdmira 7 gü Böyle olunca sevilmezsin normale dön herkesin seni sevdiğini göreceksin Yorumla laydbirdmira 7 gü O pp deki kedi bile sever seni Yorumla angrlii0606 7 gü Oldum olası kimse sevmedi ki beni bende böyle oldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni bilemem ama abazaliktan kanları kaynayan g. tundeki kılları ağarmış dayilar kız düşürmek için uyumuyor
Seni epey rahatsız etmişler gibi 😀
🤣 alan aldı cevabını merak etme sen
Ulan korktum bir an ben yazdım galiba sandım
Yok
Koyun say
Bende işe yaramıyor ya sabaha kadar duvarı izliyorum
İzleme kapat gözünü eninde sonunda uyuyacan
Dönüp duruyorum işte bide uyuyamayınca sigara yakıyorum sürekli
O yüzden uykun kaçıyor işte ışığı kapalı tutacan içmicen nasıl alışırsan öyle gider ben yatağa yatar yatmaz uyuyorum 5 dk geçmez
5dk geçmeden uyumayı nasıl başarıyorsun ya
Uykun olmasa bile 5dkda uyuyabiliyor musun
Uyumuş bile
Uyumuşum valla
Ben uyuyamadım valla
Düzeltmen lazım
Uğraşıyorum ama olmuyorrr
Sinirli gergin olursun hep
Öyleyim zaten uyku düzenim yok uyku denen illete yok
Bian önce tedbirini al sevdiklerini çok üzersin
Valla başım öyle bir ağrıyor ki geceden beri 2 paket sigara içtim kafayı yeme durumu var biraz
İçme uyku kaçırır sigara zaten kendini bitirmeye mi programlandın
Evet galiba öyle
Aferim mi bekliyorsun
Yok dua ette bir an önce kurtuluyum 😀
Herşeyi duaya bağlamayın bunu siz kendiniz başarmalısınız uykunuzu düzene koyarak
Valla başımın ağrısı iyi gelecek şey kurşun gibi başka bir şey kesmez bence
Abartma istersen doktora git uyku ilacı versin sana böylelikle düzene girer kuş gibi hafiflesin
Hemen veriyorlar mı öyle
ya da reçetesiz var mı
Uzun süre uykusuzsan muhakkak verirler eczane demedim doktora git dedim
Reçetesiz olanı yok mu doktora tövbeliyim
Bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı
Hmm benim ihtiyacım var gibi ama
Ozaman tövbeni boz ve git
Ölmek var gitmek yok
Yaşamak için sevdiklerini üzmemek için gitmelisin onlar seni severken nefrete çevirme derim
Kimse beni sevmiyor ki
Böyle olunca sevilmezsin normale dön herkesin seni sevdiğini göreceksin
O pp deki kedi bile sever seni
Oldum olası kimse sevmedi ki beni bende böyle oldum