Cildi temizleyip tonik kullandıktan sonra krem sürülür mü? Zararı olur mu?
Evet tonikten sonra krem sürülür
Hayır tonikten sonra krem sürülmez
bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cilt bakım rutininde yer alan önemli adımlardan biri de tonik uygulamaktır. Çoğu zaman önem verilmeyen ve atlanan bu uygulama aslında cildi temizlemek ve gözenekleri sıkılaştırmak gibi etkilere sahiptir. Bu nedenle cilt bakım rutininize cilt tipiniz için uygun olan bir toniği eklemeyi unutmayın.
Tonik uygulaması yüzünüzü bit temizleme ürünü ile yıkadıktan sonra yapılır. Yüzünüzü yıkayıp ardından toniği uygularsınız. Sonrasında nemlendiriciyi sürebilirsiniz. Tonikten sonra nemlendirici sürülür mü sorusunun cevabı evet olmaktadır.

Cildi derinlemesine temizler. Siyah nokta oluşumunu azaltır. Gözenekleri arındırır. Özellikle yağlı ciltlerin severek kullanacağı bir toniktir.
Neutrogena Tonik Visibly Clear Siyah Nokta Nerede Satılır? Kişisel bakım marketlerinde bulabilirsiniz.
Neutrogena Tonik Visibly Clear Siyah Nokta Fiyatı Ne Kadar? 19,90 ₺

Normal ciltler için olan bu tonik cildin temizlenmesine yardımcı olur. Cildi temizlerken nemlendirir.
Nivea Canlandırıcı Tonik Normal Ciltler Nerede Satılır? Kişisel bakım marketlerinden satın alabilirsiniz.
Nivea Canlandırıcı Tonik Normal Ciltler Fiyatı Ne Kadar? 35 ₺

Sebumu dengeleyen ve cildi temizleyen bir toniktir. Cildi yeniler ve yatıştırır. Özellikle gözeneklerini küçültmek isteyenler için idealdir.
SCINIC Sparkling Pore Tonik Nerede Satılır? Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.
SCINIC Sparkling Pore Tonik Fiyatı Ne Kadar? 89,95 ₺

Özellikle yağlı ciltlerin şikayeti olan yağlanma ile savaşır. Fazla sebumu kontrol altına alır. Gözenekleri sıkılaştırır.
Garnier Saf ve Temiz Tonik Nerede Satılır? Kişisel bakım marketlerinde ve online alışveriş sitelerinden temin edebilirsiniz.
Garnier Saf ve Temiz Tonik Fiyatı Ne Kadar? 34,95 ₺
Tonik cilt bakımında ikinci adım olarak düşünülebilir. Öncelikle yüz temizlenir, ardından cildin ihtiyaçlarına göre seçilmiş tonik cilde uygulanır. Tonik sonrası nemlendirici sürülür. Böylece cildin ihtiyacı olan temel bakım yapılmış olur.
Tabi ki sürülür zaten krem tonikleme işleminden sonra uygulanır gözenekleri iyice temizledikten sonra krem sürersen cildin ihtiyacı olan nemi daha fazla sağlarsın.
teşekkür ederim kullanmıyodum ben bilmediğim için :)
Rica ederim önce cildine uygun bir temizleyici ile yıkamalısın ardından bir peçete ile yüzünü nazikçe kurula sonra eline bir parça pamuk alıp toniği pamuğa dök ve cildini pomatlayarak hafif hareketler ile sür ve en son cildine uygun bir nemlendirici kremi masaj yaparak yüzüne hafifçe yedir işte bu kadar :)
Yaz günlerinde ise mutlaka nemlendiricinin üstüne güneş kremi kullanarak yüzünü çillerden ve ben lekelerinden korursun :)
Önce temizleme sütü le temizleyip ardından tonik sürüp sonra krem sürmek gerek zaten.
Sürülür temizleme jeli en son nemlendirici
Teşekkür ederim :))
Cevap
0Cevap
Olması gereken bu zaten nemlendirici sür mutlaka kurumasın cildin.
Nemlendirici krem kullanılır
Sürülür temizleme jeli en son nemlendirici
evet surulur
evet sürülür
evet sürülür
Sürülür tabiki
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar