Sağlık 2 gü Siz neden uyumuyorsunuz? m Melike12_ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Uykum gelmiyor, soru açıp duruyorum, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim jdjjddje Siz neden uyumuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Uykum gelmedi. açım birde 0 0 Yorumla
KorTen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Melik, Allah aşkına, yarın hafta sonu bu saatte uyunur mu? Daha ceviz kıracağız :) 0 0 Yorumla
ShadowGölge Takip Et Xper 4 Yaş: 116 2 gü Sıkıntı yok sorulara cevap vermeyi sevitorum gonder gelsin 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben o saatte Rüya görüyordum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 gü Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uykum gelse de uyuyasım gelmiyor çoğu zaman 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 2 gü Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 saate uyurum oyle alismisim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 2 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece kaçıyor gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 gü Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uykum yok şu an shk 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 2 gü Derdim çok be🚬 0 3 Yorumla m Melike12_ 2 gü İlla dramatize edicem diyosun xjjdjdj Noldu be ciddi bişey yok dimi Yorumla Asilade 2 gü Sadece dramatize etmek istedim dedim filan yok çok şükür jdj Yorumla m Melike12_ 2 gü He tamam şükür jdjdsjdh Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 304 cevap paylaştı. Affedilmedin 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumuşum 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 2 gü Sağlık konusunda 718 cevap paylaştı. Melatonin alsana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uykum gelmedi. açım birde
Melik, Allah aşkına, yarın hafta sonu bu saatte uyunur mu? Daha ceviz kıracağız :)
Sıkıntı yok sorulara cevap vermeyi sevitorum gonder gelsin
Uyudum şimdi uyandım djdjdj
Ben o saatte Rüya görüyordum
Bilmem uyuyamıyorum işte
Uykum gelse de uyuyasım gelmiyor çoğu zaman
Uyurum birazdan
1 saate uyurum oyle alismisim
Gece kaçıyor gibi hissediyorum
Uykum yok şu an shk
Derdim çok be🚬
İlla dramatize edicem diyosun xjjdjdj
Noldu be ciddi bişey yok dimi