Ameliyat olacağım o sebeple anesteziden geçmem gerekiyormuş, gittim. Doktor çok üstten bakıyor, lafımı kesiyor ve çok sinirli. Bir şey deyince de çok biliyorsun diyor. Neden bu kadar egoistler anlamadım. Annem de bir profesör doktor, onun unvanını söyleme cesaretinde bulundum. Git, annen ameliyat etsin o zaman dedi, kovdu. What in the world?
16 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim oğlana profesör bizzat kendisi sırtını dinleyip zatürre teşhisi koydu ve Novosef yazdı. Gittik ilacı eczaneden aldık. Novosef kuvvetli bir antibiyotik ve şırıngayla deri altına uygulanıyor. Hangi hastanenin aciline gitsek ilacın adını duyan "Ben yapamam o iğneyi" deyip gönderiyor. En son Çapa Tıp Fakültesi çocuk acilde doktora dedim; "E o zaman biz bu ilacı çöpe atalım. Madem siz yapmıyorsunuz ve profilaksi riski var diyorsunuz." doktor bana; "Hayır çöpe atmayım bu ilacın Novosef'in çocuğa yapılması gerek ama biz yapamayız. Bu riski alamayız." dedi. Doktora dedim; " Risk almayacaksan burada ne iş yapıyorsun? Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Fakültenin girişine Atatürk'ün büstünü koymuşsunuz. O bakımdan söyledim." dedim. Bana "tabi tabi... " Deyip odasına geri döndü. Neyse ki özel hastanede imza vererek yaptırdık aşıyı.
Şimdi soruyorum sana;
"Senin evladın zatürreden öldükten sonra o doktoru sen ne yaparsın?"
o adamın alnını karışlarım
Sykecektim orada Doktor'un belasını ama tuttum kendimi. Çıktım başhekime o da ilgilenmiyor. Aradım şikayet hattını ama sanmıyorum ki bir şey yaptılar. Zaten ülkede doktor kalmadı. Hepsi çekti gitti yurtdışına, burada kalanlar da iki kelime ingilizceyi birleştirip cümle kuramayan ve yabancı dil konuşamayan yeteneksizler. Koskoca profesör yazmış ilacı altında reçetenin hocanın kaşesi ve imzası var ama dünkü b. k gelip ben bu aşıyı yapmam diyor. Sen daha mı iyi biliyorsun ilacın etkisini? Adam senin yaşın kadar doktorluk yapmış sen ona işini öğretiyorsun.
Söylenecek çok şey var da neyse!
Son dediği kısımda haklı adam.
Veteriner hekimim az buçukta olsa konuya hakimim (o kadar da olsun) ve anestezi en bktan uzmanlık dalı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!