Burun estetiği olacağım, ailem sigara içtiğimi bilmiyor 25 yaşındayım 2 senedir falan içiyorum doktora söyleyemem, ailem hep yanımda olacak. Bu anestezi işleri nasıl oluyor, aşağıda anestezi doktoruyla baş başa kalacak mıyım, tekrar soru soracak mı bana yoksa ameliyata girerken bayılmaya zaten başlayacak mıyım? Daha önce hiç ameliyat olmadım, bilmiyorum. Birisi uzun uzun anlatabilir mi lütfen
19 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
rahat ol 10'dan geriye saymaya başladığında 7ye geldiğinde uykuya dalacaksın. sigara falan bi şey olmaz. çok rahat ol. her şey yolunda gidecek. korkmana endişe etmene gerek yok. çok tatlı bir uykuya dalacaksın uyandığında her şey geçmiş olacak
Muhtemelen birkaç soru soracak. Sigara içiyorsan söylemen en güvenlisi, ailene söylemez. Ameliyathanede ilaç verildikten sonra birkaç saniye içinde uyuyorsun. Uzun uzun bayılma hissi olmuyor. Sonra gözünü açtığında ameliyat bitmiş oluyor. 🙂
Yani demek istediğim su ameliyathanede bu soruları mi sorucak yoksa önceden mi önceden sorarsa evet diyemem ameliyathanede ictigimi soyleme firsatim olur mu
Genelde anesteziyle ilgili detaylı konuşma ve sorular ameliyattan önce tamamlanır. Ama bazı yerlerde ameliyathanede de kısa bir son kontrol yapılabilir.
Amaliyata hazirlanacaksin ekip hazır olacak son kontroller sonra seni bayiltacaklar
Yani formda vs hayir desem ameliyathanede içtiğimi diyebilecek firsatim olacak mı
Siraga içip icmemen okadar önemli etken değil ki soylemesen de olur
Bi form doldurursun. Sigara sorusu var tâbi ki. Ama 2 yılda ciğerlerin de herhangi bir tahribat yapmamıştır. İçmiyorum diye yazabilirsini
Siz belirttiniz mi doktora ilk defa ameliyat olucam diye ama muhtemelen bayıltırlar sizi
Anestezi zor bir şey değl. Zaten damar yolundan girdiği an 3 saniyede uyutuyor. 5 kere ameliyat içn aldim. Anestezi almak harika bir duygu :) ndense cok seviyorum.
Geçmiş olsun
Dediğim gibi ailemin yaninda sorarsa evet diyemem ameliyathanede diyebilecek firsatim olacak mi diyemezsemde bi sıkıntı olur mu sizde 2 senedir iciorm
Aileniz8n yaninda sormuyor. Doktorun odasina girdiginzide soruyor
Ailemde giricek maalesef
O zaman söylemeuyin bir sey olmaz
İster istemez bunu anestezi doktoruna ameliyat pncesi belirt çünkü sigara içenler anesteziden icmeyelere göre daha farklı etkileniyor belki bu sebepten bırakırsın burnunu yaptırınca göster biza
Sorun olmaz merak etme
Ameliyattan 1 hafta önce bırak
Zaten bişey yemiceksin
Bayılıyorsun bu kadar
Ameliyathanede bir tek sen ve doktor olacak
yoo olmıcak. kurgu mu yapıyosun
Ben hemşireyim gel iki dk anlatayım