1 senedir göz bebeklerimden biri küçülüyor diğeri büyüyor mide bulantım var. Baş dönmem var bir de başım ağrıyor ama kusma yok. Beyin tümörü olabilir miyim?
8 gü
1 senedir göz bebeklerimden biri küçülüyor diğeri büyüyor mide bulantım var. Baş dönmem var bir de başım ağrıyor ama kusma yok. Beyin tümörü olabilir miyim?
öncelikle çok geçmiş olsun yanlış anlama ama biz doktor değiliz ne dersek diyelim seni yanlış yönlendirmiş oluruz hemen bir doktora git daha geç olmadan teşhis koysunlar
Cevap
6Cevap
Argyll Robertson pupillas
Sebep beyin tümörü optik kiasma baskısı
Diyabetik nöropati
Çok ciddidir
Işık refleksim güçlü var
Baş ağrım yok denecek kadar az fazla değil
Tamam şey aslında ihmalkae biri değilim geçen sene beynimde tömörmü var diye kapı kapı dolaştım nörolojiyede gitmiştim o zaman göz bebeğimin yeki büyüyor ve küçülüyordu ama muayeneden sonra beyninde tümör yok dedi
En başta söylesene 😂 Doktor tümör yok dediyse kafa içi basınç ve kötü senaryolar tamamen eledik için rahat olsun. Göz bebeklerinin farklı boyutta olması ışık refleksin de güçlü olduğuna göre tamamen senin vücudunun kendi yapısıdır ya da zararsız bir asimetridir. Baş dönmesi ve mide bulantısı bir vertigo atağından. Tümör yok dediyse doktor niye bir daha soru açtın tümör mu diye 😂
Bir sene geçti sonuçta ya tümör oluştuysa bir senede
Eğer baş dönmen bulantın ve gözündeki bu durum son zamanlarda arttıysa ya da seni hâlâ uykusuz bırakacak kadar korkutuyorsa internetteki yorumlarla benimkiler dahil vakit kaybetme. Geçen seneki temiz MR'ın cebinde büyük bir artı için rahat olsun ama git bir Nöroloji veya Göz uzmanına muayene ol. Durumu anlat güncel bir kontrol MR'ı istesinler. Kafandaki bu şüpşeyle yaşamaktan çok daha iyidir
Peki gözbebeklerin biri küçülmesi biri büyümesi beyin timörü olmasinimi işaret ediyormuş sana kim dedi bunu ya da doktora niye gitmedin
Gözlerinde sorun var önce göz doktoru sonrasına yönlendirir zaten
Doktora sorsan daha iyi değil mi bunu randevunu al ve geciktirme
Acaba göz tansiyonu olabilir mi
Doktora git
Doktora gitsen insaallah değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?