15 gü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Deri genişleyip, doku gevşediği için. Yani göğüs ağırlaştığı için dik tutan bağ dokusu zayıflıyor.
Göğüste genel bi gevşeklik hissizleşme olur mu mesela ucunun erojen özelliği tamamen yok olur mu
hissizleşme özellikle emzirme dönemi bitince olabilir eski sıkılığı kaybolduğu içinde farklı his elbet olur. Erojen özellik ise yok olmaz bu sinirlete bağlıdır. Sinirler sağlıklı olduğu için.
sağlıklığı olduğu sürece etkilenmez.
Bu konuda bilgilisiniz sanırım. Bana inandırıcı gelmiyo ama nipplegasm denen durum gerçekçi mi
göğüs uyarıcı yerdir ama doğrudan böyle orgazm olan azdır, yüzdesi baya düşük yani.
Erkek olunca böyle birşeyin gerçekliğine inanası gelmiyo insanın 😅. Sizce kadın orgazmı gerçekten erkeklere göre daha mı zevkli
Buna ne desem yanlış, erkek olanını bilmiyorum çünkü. İkisi de benzer derdim kadında uyarılma daha çeşitli diyebilirdim sadece.
Ya bana sanki siz daha fazla zevk alıyomuşsunuz gibi geliyo. Bizde boşalma anı dışında nerdeyse zevk olmuyo mesela. Sizde süreç içerisinde orgazm anına kadar devamlı bir zevk var mı
Klitoral olarak sordum bu arada
Klitoriste evet daha çok sinir bulunuyor bu da yoğunluğu artırır. Erkeklerde daha az bulunur. Süreç içinde var mı dersekte genital bölgeye kanlanma olduğu zaman hassasiyet artar zamanla yani daha zevk artar orgazm anına kadar. Bir de kadınlarda çoklu orgazm mümkün olduğunu göz önüne alırsak yoğunluğu daha fazladır, uyarılma süresi zihinsel rahatlık, hormonların durumuna bağlı değişmekte.
Biz sizinle rekabet edemeyiz o zaman 😄. İlk klitoral orgazm olduktan hemen saniyeler sonra 2. Si için yapmaya başlayabiliyo musunuz yani çoklu orgazm derken
Çoklu olan herkeste olmuyor her şeyde olduğu gibi, birinciden sonra klitoral hassasiyet oluyor bazılarında daha azdır uyarılma devam ederse kısa sürede tekrar olabilir , çoklu olması erkeklerde ki gibi bir bekleme süresinin veya yorgunluğun olmaması demektir. Bazılarında da hassasiyet fazladır geçmesi bir kaç dakikadan yarım saati bulabilir öyle diyebilirim.
Çoklu olan çoğu kadının isticeği bi durum mu kendinde? Bide dışardan bakan biri orgazm olduğunuzu nasıl anlar
İsteyebilir evet o kişiye bağlıdır. İstemeyedebilir hassasiyet vardır, yeterli gelmiştir. Dışarıdan biri, kişide genel belirtilerden anlayabilir. Titremek, kasılma olması, nefes hızlanması, nabızda hızlanma, hassasiyet nedeni ile ilişkide geri çekilmek veya uyarılmayı sonlandırmak, sesli tepkiler bunu gösterebilir.
Kadınlarda erkekler gibi video izleyerek yapmayı sever mi ve nasıl konulardan hoşlanır romantik veya sert mesela?
Kadının cinsel yönelimine bağlı konusu değişir en başta. Bazıları mesela sadece kadın mastürbasyonu izler, bazıları karışık. Mesela ruh haline bağlı bile değişebilir. Çok sık izlerse sıkılabilir bence erkeklerde oluyor mu bilemiyorum tabi.
Evet sık izlersek bizde sıkılırız. Kadınlar için cinselliğin kaliteli geçmesi için sence baştan sona nasıl olmalı. Romantik başlayıp sert mi bitmeli ve birini seçebilseniz romantiklik mi sertlik mi hangisini seçersiniz
Baştan sona rahatlık güven uyum içermeli. Bence çoğu kadın ilişkide sertlik seçebilir yani birini seçseydi. Romantik başlanması da uygun.
İkisi arasında serti seçme sebebini içgüdüsel mi biraz kendinizi erkeğin gücü altında biraz ezilerek zevk almak daha hoş mu geliyo kulağa
Evet çoğu kadın sever.
Bu sertliğin yanında argo sözler sevilir mi peki sizin açınızdan? Karşılıklı olabilir veya sadece erkek tarafından argo sözler duymak ister misiniz?
Onu bilemiyorum ama argo ilişkide rahatsız edici olur bence. Bununla beraber seveni de vardır belki de. Çoğu durumda aşağılayıcı, küçük düşürücü kelimeler rahatsız edicidir. Argo dediğin o kadar uçta değilse, sadece sahiplenme ve müstehcen açıdan dobra olmakla ilgili ise cinsellikte daha kabul edilebilir.
Yok çok abartı değil bahsettiğim. Örnek cümle verebilir miyim isterseniz? Burdan veya özelden
Abartı değil diyorsan , bakalım, buradan yazmaya çalış.
Becerilmek hoşuna gidiyo mu aşkım
Köklememi ister misin
Daha sert beceriyim mi
Bu cümleler aşırı abartı mı mesela ya da heyecan katar mı
Bu iki soruya cevapta kadından kadına değişir. Bu abartı değil bence, müstehcen dobralık dediğim gibi. Hatta cinsellikte sözler uyarılmayı yani isteği artırır. Dediğin gibi yani heyecanı sağlar.
Teşekkür ederim beğendiğin için sence en heyecanlandırıcı olan hangisi ve kadın olarak karşılığında nasıl cevap verebilirsiniz
Bıraksak sabaha kadar sorarsın😁 Yani istikrarlı şekilde konuyla ilgilenme nedeni nedir? İki soruya da cevap verirdim ama benim açımdan hiçbirisi heyecanlandırıcı değil cinsel yönelimden dolayı, diğerine verirsem de çok müstehcen kaçar.
Biraz meraklıyım sanırım 😅. Lezbiyen misin sen
Aseksüel
Doğuştan mı yoksa sonradan mı oldu bu şaşırdım çok bilgili anlattın çünkü herşeyi
Detaylı bilmiyorum ben de aslında. Kendimi öyle tanımlardım yani. Hayatım boyunca bu konuya ilgili yapım olmadı son dönemlerde de kendimi tanımaya çalıştığım için bu terimi buldum. Doğuştandır belki de. Bunla beraber cinselliğe nefretim yok, karşı değilim.
Anladım aslında tam aseksüel sayılmazsın bence. Kendi kendine dokunursan bi hissiyat oluyo mu
Sen o zaman iyi bilmiyosun. Aseksüel yalnız karşı cinse cinsel çekim hissetmez. Onun dışında hormonları normal olabilir libidoya sahip olabilir mastürbasyon yapar. Son sorduğun soru komik biraz.😁
Pardon ben kendinde yapmayı istemiyosun sandım 😅. Sıklık olarak haftada kaç mesela
Hafta olacak kadar sık değil dönem dönem, reglin son fazı gözlemlerime göre sık. Başlarda neredeyse hiç.
Hormonlardan kaynaklı yükselme galiba o zaman. Artık dayanamadığın için mi yapıyosun yokse gerçekten istediğin için mi
Dayanamamak komik tabir. Dayanmaya çalışmıyorum kişisel olarak. Bende bu mastürbasyon konusunu mesela tam anlamıyorum artması gereken yumurtlama dönemi artmıyor çünkü, son fazda genital bölgeye kan akışı arttığı için hassaslık fazla oluyor olabilir ondan olduğunu düşünüyorum. Bence bir kadın gerçekten istemezse uyarılma olmaz zaten veya zor olur. Zihnen de istemelidir bana sorarsan. İstediğim ve hormonal olarak uygun zamanda derdim. Çünkü aksi halde zaten orgazm olma süresi uzuyor veya hiç olmuyor, bunu öğrendim. 😂 Boşuna yapmamak için zamanında yapmak lazım öyle düşünüyorum.
Ya o dönem herkeste farklı oluyo sanırım. Kan akışıylada ilgisi vardır tabiki. Gerçekten istediğin bi zamanda yaparken tahminen kaç dalikada orgazm olabiliyosun ve 1 kere yapmak yetiyo mu
20 dk olabilir, 1 kez her zaman yeterli yani yetmese de tekrara gerek yok bence uzun alıyor çünkü.
Dozunda bırakmaktan yanayım bende. Ya kadın orgazmını betimler misin biraz hissiyat olarak neler oluyo o anda ve vücut nasıl tepkiler veriyo
az kaldı kadın doğum uzmanı olacaksın 😁 neyse, öncelikle her orgazm aynı yoğunlukta olmuyor onun nedenini tam çözemedim uyarılma şekli ile alakalı gibi genel olarak en yoğun olanı her şeyi unutturacak kadar hissiyat olarak belli bölgeden gelen yoğun dalga gibi vucutta ısınma oluyor kalp atışı baya artıyor, kalp atışından anlıyorum yakın olduğunu , uyarılma arttıkça kalp hızlanır yavaşça, yavaş dalgalı his oluyor , düzgün aynı ritimde olunca artıyor, bedensel tepkiler de artıyor hafif ses çıkarmak, göz seğirmesi gibi. Ama orgazmda titreme olmuyor, normalde aslında belirtisidir herkeste olması şart değil ama. Ya da çok hafif oluyordur fark edilmeyecek kadar.
Gerçekten çok bilgilendim sayende sağoll😊. Göz seğirmesi derken baygın gibi arkaya mı kayıyo gözler
Neredeyse öyle.
O çok hoş mi görüntü bence. Kontrol etmen mümkün değül mi o anda gözlerini ve sesler çıkarmaktan kastın inleme isteği mi
Aslında bilinçli neredeyse kişi rahat olunca tepkiler daha açıkta olur ama karaktere bağlı da değişir. Evet öyle işte, sadece açıkça yazmama taraftarıyım😂
İstek attım ordan yazmayı dener misin
Atsan da şu an yazamam artık. Sohbeti yarın açarım. Bir de profilini incelemeden geçireyim, absürt konu konuşmam onu bildirmiş olayım😂İstek attım
Rahatız etmem zaten merak etme ya 😅. İstek atmadın bu arada
Günaydın
Kabul etmişsin. Seviyem az sen yarar mısın
Açıkça yazma diye özele gel dedim yazmicak mısın mesaj
ben senin kullanıcı adı bilmiyorum baş harf ya da sayısı va rmı
smt ile başlıyo 3 ile bitiyo