Sağlık 16 sa Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃? La__llorona Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Benim Antep fıstığı ve yer fıstığına alerjim var. Bir de kötü, kibirli insanlara jfjjfjj Peki ya sizin? Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 14 sa Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Evet alerjim var 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 4 sa Sağlık konusunda 671 cevap paylaştı. Vucutta herhangi bir tepkime aldığım bildiğim bir alerjim yok. Lakin insanların hamısının aa kurban bayramını kutluyorum :D 1 1 Yorumla La__llorona 4 sa Kurban geçti kurbaneyyy jdjdjj ama yinede herkes adına teşekkür ederim😂 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 16 sa Hindistan cevizine, kınaya ve komple insanlara… 3 0 Yorumla
aaydaalabuladaaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 15 sa Toza alerjim var kiviye de var bi'de yapmacık insanlara alerjiliyim 😂 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 15 sa Sağlık konusunda 409 cevap paylaştı. Toz polen kedi köpek tüy adi olan marka krem ve kozmetik herşeye alerjim var 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% 15 sa Haha kadına güldüm, Allah'ım sen başa vermePolen alerjim var biraz 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 15 sa Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı. Çiğ tavuğa dokununca ellerim kaşınıyor bu yüzden eldiven kullanırım tavuklu menülerde 1 0 Yorumla
Telegraphist Takip Et Xper 1 Yaş: 109 14 sa Bildiğim kadarıyla yok. Yer fıstığı gıdalar arasında en alerjen olanıymış zaten. 1 0 Yorumla
MrSoull Takip Et Xper 2 Yaş: 29 15 sa Evet polene toza bildiklerim bunlar bazı ilaçlara daha var 1 0 Yorumla
Lina_aaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 15 sa Nerde hangi alerji varsa hepsi bende ndkskdPolenGüneşSu Astım da var deterjan toz 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Brokoli, bahar, polen ve insan alerjim var 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 14 sa Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Polenlere ve toza karşı 1 0 Yorumla
Gizlipolitik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 15 sa Arı soktuğu zaman hastahanelik oluyorum 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 15 sa Sağlık konusunda 522 cevap paylaştı. 20 tane var. Hangi birisini sayayım sjjdjd 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 14 sa Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kib8rli insana benim de alerjim var 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 15 sa Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bildiğim kadarıyla yok. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 16 sa Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Düşük zekalılara alerjim var. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 sa Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. alerjim yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet alerjim var
Vucutta herhangi bir tepkime aldığım bildiğim bir alerjim yok. Lakin insanların hamısının aa kurban bayramını kutluyorum :D
Kurban geçti kurbaneyyy jdjdjj ama yinede herkes adına teşekkür ederim😂
Hindistan cevizine, kınaya ve komple insanlara…
Toza alerjim var kiviye de var bi'de yapmacık insanlara alerjiliyim 😂
Toz polen kedi köpek tüy adi olan marka krem ve kozmetik herşeye alerjim var
Haha kadına güldüm, Allah'ım sen başa verme
Polen alerjim var biraz
Çiğ tavuğa dokununca ellerim kaşınıyor bu yüzden eldiven kullanırım tavuklu menülerde
Bildiğim kadarıyla yok. Yer fıstığı gıdalar arasında en alerjen olanıymış zaten.
Evet polene toza bildiklerim bunlar bazı ilaçlara daha var
Nerde hangi alerji varsa hepsi bende ndkskd
Polen
Güneş
Su
Astım da var deterjan toz
Brokoli, bahar, polen ve insan alerjim var
Güneş, pirinç unu, katı sabun, patlıcan
Balık, penisilin alerjim var
Polenlere ve toza karşı
Arı soktuğu zaman hastahanelik oluyorum
Toz polen kedi