Tam tersi arkadas ortaminda hic cekinmem hatta bir sey yazardim da arkadasla ilgili simdi sana ayip olur sdfj neyse oyle yani ben karsiyim boyle seylere. İstemiyorsan kimse zorlayamaz kendimden oneml9 degil
Yaz bakim neymiş o ne ayıbı ya biz bizeyiz gizlisin sdfdfgfd tabi zorlayamazda işte yani alıyoz içiyoz o şekilde bağımlısı olmaktan iyidirdir bu şekilde :) bazen istemediğimde oluyor anlık duruma psikolojime bağlı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
🤣🤣🤣yanginla ayni duman degil bi kere oyle olsa kimse icmez
Ayni bu arada kagidi yakmak gibi dusun.
oyle. degil işte sadece normal kagidi ic bakiyim noluyo onun kagidi eriyen ince ozel. kagit
Fark etmez
ediyo hanımabla
Yok ayni sey
nooooo
Sus oyle
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ara sıra içiyorum sevmem ama dertliyken iyi gidiyor :D
Bogazini yakmasi aci cekmek mi hosuna gidiyor😍
İçime çekemiyorum ki iki duman alıp üflüyorum :D ama evet ağızda acı bir tad bırakması biraz hoş oluyo bide yanında bira olunca offf
Abi icine cekmiyosan niye iciyon ki
Dudak kanseri yapiyormus oyle bu arada haberin olsun
Ağız alışkanlığı hoşuma gidiyor :D yav ne kanseri yapcak haftada toplasan 1-2 içiyom veya hiç içmiyorum arkadaş verdiğinde tek
Hic icme daha iyi
Yok biri uzattığında almazsan ayıp olurr
Sigarada olmaz
Arkadaş ortamı farklı ayıp olur siz kızlar ne anlarsınız be sdfdfg
Tam tersi arkadas ortaminda hic cekinmem hatta bir sey yazardim da arkadasla ilgili simdi sana ayip olur sdfj neyse oyle yani ben karsiyim boyle seylere. İstemiyorsan kimse zorlayamaz kendimden oneml9 degil
Istemiyorsamm
Yaz bakim neymiş o ne ayıbı ya biz bizeyiz gizlisin sdfdfgfd tabi zorlayamazda işte yani alıyoz içiyoz o şekilde bağımlısı olmaktan iyidirdir bu şekilde :) bazen istemediğimde oluyor anlık duruma psikolojime bağlı
Sen de ki benim hosuma gidiyor sigara seviyorum okii
Yani tam olmasadaaa öyle sayılır işte :D
Evet iğrenç
Sigara candır 😂
Can alandır bence
İçen ölüyor da içmeyen 100 yıl mı yaşıyor sanki 😂
Keyfiniz bilir
Gidip yakayım bir tane senin için
Uf gittt
Noldu
Ağzımla
Tamam