Aniden içimden bir yanma oluyor sanki bir şeyler yanıyor, midem bulanıyor, ishal oluyorum ve kasılıyor, her yerim titriyor. Ne olabilir acaba lütfen söyler misiniz, yardımcı olur musunuz, korkuyorum.
14 gü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
enfeksiyon belirtisi bunlar.
bir doktora görünün ilaç yazsın kolay atlatırsınız.
Antibiyotik aldım serumda vurdular
Nefes darlığı yaşıyorum göğsüm ağrıyor ani korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor
belirtiler panik atak, mide-bağırsak enfeksiyonu veya başka bir sağlık sorunundan kaynaklanabilir.
Aniden oluyor korkuyorum bende kaç kez acile gittim uyku ilacı verip gönderdiler
geçmiş olsun, tam olarak neleri kontrol ettiler?
Sadece şikayetimi dinlediler
Nefes darlığı da var buda brni korkutuyor
Ha, farklı bir hastaneye git bildiğin başından savmışlar
Bugün de gittim dahiliye kan tahlili istedi kansızlık var dedi sende yarın gel ilaç vs yazarım konuşuruz dedi
Sıkı bir hastalık geliyor
Bilmiyorum ama pisikolojikmen hiç iyi değilim
Enfeksiyon kapmışsın doktora git
Gittim antibiyotik alıyorum acile gittim tekrar doktora git burada belli olmaz dediler dahiliye gittim kan tahlili istedi kansızlık var sende dedi
Tamam o zaman kansızlıktan kaynaklı
Ne bilim aklıma kötü şeyler geliyor sürekli ağlıyorum bı oğlum var onu düşünüyorum bensiz ne yapar
Yalnız mı yaşıyorsun
Yok hayır eşim çalışıyor bende kaynanamla oturuyorum stres den ne oldu aniden böyle oldum
Bende de oldu enfeksiyon kapmışım serum verdiler
Geçti mi
1 hafta sürdü geçmesi tam anlamıyla
Bende nefes darlığı da var kaç gündür hayatım mahvoldu ya sürekli ağlıyorum kan tahlili verdim dün her şey normal
Valla antibiyotik alıyorum kaç gündür acile gidip geliyorum
Psikoloğa gittin mi sen?
Dahiliye gittim bugün
Kan tahlili istedi kansızlık var çok zayifsin dedi
Demir eksikliği
Psikiyatri ayın 3 de
Bilmiyorum ama sürekli aklıma kötü şeyler geliyor korkuyorum oğlum var onu düşünüyorum
Kaç yaşındasın?
24 yaşındayım
Sürekli esniyorum öyle derin nefes almaya çalışıyorum ya moralimi bozuyor bu durum
Henüz genceciksin, iyi düşün iyi olsun
Normal de bu kadar takıntılı biri degildim diyorum ya aniden düştüm gece acile gittim ciğerlerde az enfeksiyon var dediler dahiliye başka bir şey dedi kan tahlili istedi yarın bı ugrayacam bakalım
Gençliğimi yaşayamadım çocuk yaşta eş oldum anne oldum ben yani artık bı beklentim yok sadece çocuğumu düşünüyorum
Gereksiz yere her şeyi kafana takma. Çocuğun sen mutlu oldukça mutlu olur. Hala evli misin bilmiyorum ama hayatındaki insan da ancak böyle mutlu olacaktır.
Sadece çok fazla stres kaygı yapıyorum yoruldum gerçi kendimi toparlamak için bı kaç aylığına aileme gidicem
Okul ev hastane çok yorucu dinlenmeye ihtiyacım var bazen herşeye yetemiyor insan
Tatil iyi gelir
Evet öyle Erzurum hem serin hem havası güzel bizede iyi gelir 😁
Bilmiyorum ama geçmiş olsun
Teşekkürler
Rica ederim bence bı dinken bişey yapma yat
Öyle yapıyorum akşam ilacımı Alicam geçer belki
Doktor mu yazdı ağrı kesici falan mı
Hayır panik atak ilacım
E onun faydası olur mu ki bence bilmeden içme
Normal de gündüz panik atak gecirmiyordum bu kaç gündür sürekli böyle
Allah Allah niye ya noldu
İki yıldır kullanıyorum o ilacı
Neden peki
Bilmiyorum ki ciğerlerde enfeksiyon var dediler sigara herşeyi bıraktım antibiyotik alıyorum aynı fark yok
Panik atak hastasıyım akşam saat 8de bı tane içiyorum
Çok geçmiş olsun arkadaşım uamrim her şey gönlünce olur
Eğer yapabileceğim bir şey varsa demen heterli sikilirsam yaz
İnşallah teşekkür ederim
Tam teşekkürler
Rica ederim
Enfeksiyon
Panik atak olabilir