Sağlık 27 gü Büyüme plaklarım kapanmış mı, boy uzamam durdu mu nasıl anlayabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Büyüme plaklarım kapanmış mı bilen var mı? Birkaç cm uzayabilir miyim Büyüme plaklarım kapanmış mı, boy uzamam durdu mu nasıl anlayabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. 18 yaşını geçtiğinde kapanır çoğu insanın. 0 0 Yorumla
YiğitKaran Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 27 gü 214um plaklarım kapalı veya açık alakası yok ben uzadım 0 3 Yorumla Soran 27 gü Alakası var Yorumla YiğitKaran 27 gü Ben uzadım o yüzden inanmıyorum Yorumla Soran 27 gü Kaç yaşına kadar kapalı olsada uzadinmi Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 27 gü insan vücudu 21 yaşa kadar gelişmeye devam eder 0 0 Yorumla
Ergonomic_ Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 26 gü Kemik yaşını öğren. Bana söyle 0 8 Yorumla Soran 26 gü Onu nerden ogrencem Yorumla Ergonomic_ 26 gü Radyoloji olan yere sor.Atlasları var. Yorumla Soran 26 gü 18 yaşındayım Yorumla Soran 26 gü Ama endokrinolojiye gittim öyle bişey soylemedi Yorumla Ergonomic_ 26 gü O takvim yaşın. Boy yaşınKemik yaşınBu ikisi lazım Yorumla Ergonomic_ 26 gü Takip etsene beni1-2 sorum daha olacak. Yorumla Soran 26 gü şu an kapanmismi anlayamazmisiniz Yorumla Ergonomic_ 26 gü Siyah çizgi var; daha kemikleşme olacaktır. 2-3 cm daha uzarsın ama bilgi eksikliği nedeniyle net konuşamam. Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 27 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diz kapaklarının röntgeni gerekiyor onun için. 0 1 Yorumla Soran 26 gü So el bileginden anlaşılmıyor mu Yorumla
Havasissbyı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 26 gü Kapanmış. Zor görünüyor 0 4 Yorumla Soran 26 gü 1 2 cm uzayamazmiyim ya belki başka biyerlerde açıklık vardır Yorumla Havasissbyı 26 gü Orasını bilemem 😁 Yorumla Soran 26 gü Kapandıktan sonra uzamazmi hiç uzayan bı kaç tanıdığım var ama Yorumla Havasissbyı 26 gü Walla bilmiyorum. O biraz sporla alakalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
18 yaşını geçtiğinde kapanır çoğu insanın.
214um plaklarım kapalı veya açık alakası yok ben uzadım
Alakası var
Ben uzadım o yüzden inanmıyorum
Kaç yaşına kadar kapalı olsada uzadinmi
insan vücudu 21 yaşa kadar gelişmeye devam eder
Kemik yaşını öğren. Bana söyle
Onu nerden ogrencem
Radyoloji olan yere sor.
Atlasları var.
18 yaşındayım
Ama endokrinolojiye gittim öyle bişey soylemedi
O takvim yaşın.
Boy yaşın
Kemik yaşın
Bu ikisi lazım
Takip etsene beni
1-2 sorum daha olacak.
şu an kapanmismi anlayamazmisiniz
Siyah çizgi var; daha kemikleşme olacaktır. 2-3 cm daha uzarsın ama bilgi eksikliği nedeniyle net konuşamam.
Diz kapaklarının röntgeni gerekiyor onun için.
So el bileginden anlaşılmıyor mu
Yas kac ve boy kaç senin Şu an
Kapanmış. Zor görünüyor
1 2 cm uzayamazmiyim ya belki başka biyerlerde açıklık vardır
Orasını bilemem 😁
Kapandıktan sonra uzamazmi hiç uzayan bı kaç tanıdığım var ama
Walla bilmiyorum. O biraz sporla alakalı