Son zamanlar çevremdeki herkes hatta öğretmenlerim bile (yüzüme vurmasalar da) arkamdan konuşuyorlar ve ruhsal bozukluğumun olduğunu, deli olduğumu söylüyorlar (akrabalarım, aile öyle diyor) Ben kendimi normal hissediyorum ve aşırı fazla her şeye gülen, ve eğlenceli insanım. Sadece bazen böyle şeylerin dozunu kaçırabiliyorum, istemsizcesine bazen durduk yere ortada bir şey yokken bile gülesim geliyor. Sizce bu anormal mi? Yani gitmeli miyim?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana da diyorlar. Ben de gülüyorum. Sinirliyken ve stresliyken özellikle
E iyide yani her şey gülmek neden ruhsal bozukluk olsun ki? Yani aşırı soğukkanlı olsam baya egolu, kendini beğenmiş diyolar, eğlenceli olsak deli oluyoruz. Allah Allah bu nedir
Onlar negatiftirler abi gülmek her insana yakışır gülün geçin aman
Bencede
Çığrından çıkmış şu dünyada böyle olumlu kalmaya çalışman takdir edilecek bir şey gülünecek, deli denilecek bir şey değil
Ee işte sende gel bunu çevremdekilere anlat. Ben baya üzüldüm insanların benim hakkımda böyle düşünmesine, burada bir tane kız yazmıştı ki, belkide altında çok şey yatıyodur bir git diyor. Kafama takktım gidicemm;)
Yok yok sakın gitme. O da bir insan, bin bir şey bulup senin bu güler yüzlü halini yok edecek. Böyle mutlu neşeli kal.
Biliyorsun bir bilim adamı ve kurduğu gurup psikolojik tanılar ne kadar gerçekçi diye kliniğe gidiyorlar farklı farklı zamanlarda hasta numarası yaparak. Hepsine de çeşitli tanı konuyor ve kimisi haftalar sonra, kimisi de aylar sonra o klinikten (hastaneden) çıkabiliyor. Sağlıklı insanlara bile ağır psikolojik bozukluk tanısı konuyor, gerisini sen düşün. Lütfen gitme
Bu bilim adamı bu durumu bilimsel makalesinde dile getiriyor, gittiği klinik bilinen bir klinik ve yer yerinden oynuyor ama değişen bir şey yok. Aynı yöntem teknikler hâlâ uygulanıyor.
Sen sadece bu kirli tozlu dünyada temiz mutlu kalmayı başarabiliyorsun. En ufak şeylerden mutlu olabiliyorsun. Sen normalsin, hatta normalden daha iyisin.
Güldüğün için değil de altında başka bir şey vardır bence bir git
Yani ama ben kendimi iyi hiss ediyorum. Ya bide bunu en sevdiğim ögretmenim arkamdan konuşum ben bunu duyurken baya üzüldüm. Düşünsene sevdiğin insanlar senin deli olduğunu düşünuyolar bence bu baya insanın psikolojini bozmak için iyi bir neden:)
maşallah derim
Hahaha ne alaka şimdi
sabah sabahh.
Yani ben akşam sorucaktım bu soruyu ama dayanamadım işte sorasım geldi dünden beri aklıma taklıyordu😂😞
bazısının
sabah ilk işi
evin içini
kahkaha ile doldurmaktir
Tamam o zaman post rahatsız etdiyse kusuruma bakmayın, üzgünüm
bu herkesin yapacağı bir şey değildir
Allah vergisi bir guzellik
maşallah maşallah..
herkes yapamaz.
Abi sen tam olarak ne diyorsun😂ben ne yazıyorum sen ne cevap veriyorsun. Sen içtinmi doğruyu söyle
sabahı kıldım uyudum
elhamdülillah..
sen beni anlayamadın
maşallah diyen adam
içmezki
Tamam da şimdi ne alaka ben senden özür diliyorum sen herkes yapamaz Maşallah Maşalalh diyorsun😂ben hiçbir şey anlamadım ama neyse
büyük bir guzellik
BÜYÜK BİR BAŞARI
sakın gitme