Sağlık 23 gü Aşırı derecede stres yaşayan kişi kanser olsa hangi kansere yakalanma riski vardır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler23 gü Bu kişi 19 yaşında genç yani Aşırı derecede stres yaşayan kişi kanser olsa hangi kansere yakalanma riski vardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 23 gü Allah korusun tövbe de ama ateşten kanser olma düşük ihtimal gibikanser biraz ırsi genetik birazda fiziki alkol sigara faktörlü tabi streste hastalık yapar ama uzak durmakta fayda varkötüye yorma kendini 0 14 Yorumla Soran 23 gü Stresten kanser olup ölüp gebermek istiyorum muhtemelen ben 24-25 i görmeden ya kalp krizinden ya da intihar dan ölürüm Yorumla Cevap sahibi 23 gü Tövbe de kız neden öyle dedi kim üzdü seni 🥹 Yorumla Soran 23 gü 19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce Yorumla Cevap sahibi 23 gü Tövbe de diyorum hala ne diyor ya 😤 Yorumla Soran 23 gü Defol git ya Yorumla Cevap sahibi 23 gü Sana da iyilik yaramıyor ne halin varsa gör düşünmekte kabahat Yorumla Cevap sahibi 23 gü Hasta mısın nesin Yorumla Cevap sahibi 23 gü Allah şifa versin Yorumla Soran 23 gü Soruma cevap ver diyorum saçma sapan şeyler söylüyor sun cevap vermek çokmu zor Yorumla Cevap sahibi 23 gü Kötü cevap vermem kötümser değilim huyum Bu Yorumla Soran 23 gü Tm aldom ben zaten cevabımi sana gerek kalmadı genç yaşta ölür giderim Yorumla Cevap sahibi 23 gü Allah bilir ne zaman ölçeğimizi Yorumla Soran 23 gü Ben fazla yaşamam öleceğim beb Yorumla Cevap sahibi 23 gü Hayır olmaz Yorumla
_UykucuPanda_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 23 gü Mide 0 7 Yorumla Soran 23 gü Ciddimisin peki çok ağrısı olur mu öldürücümüdür genç yaşta olur muu Yorumla _UykucuPanda_ 23 gü Stres mideye vurur genelde Yorumla Soran 23 gü Evet mideye vuruyor iştah değişikliği oluyor 19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce? Yorumla _UykucuPanda_ 23 gü Sacma sacma konuşma ya ne derdin var anlat ne ölmeo felan hemen Yorumla Soran 23 gü Söyler misin lütfen sorduğum soruyu cevapla çok fazla zamanım yok Allah rızası için Yorumla _UykucuPanda_ 23 gü Kanser oyle direk olmaz kafayi yemişsin Yorumla Soran 23 gü Doğru kafayı yemişim ama yaşarsam elbet olcam bu kadar stres üzüntü ye vücut bir süre sonra artık dayanmaz Yorumla
MOJITO16 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 23 gü Bagırsak 0 7 Yorumla Soran 23 gü Ciddimisin peki çok ağrısı olur mu öldürücümüdür Yorumla MOJITO16 23 gü Evtttt Yorumla Soran 23 gü Genç yaşta olur mu bu peki aşırı derecede stres üzüntü deb Yorumla MOJITO16 23 gü Duvarı ne insani gam yıkar demısler Yorumla Soran 23 gü Yani Yorumla MOJITO16 23 gü GOturur Yorumla Soran 23 gü 19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah korusun tövbe de
ama ateşten kanser olma düşük ihtimal gibi
kanser biraz ırsi genetik birazda fiziki alkol sigara faktörlü tabi streste hastalık yapar ama uzak durmakta fayda var
kötüye yorma kendini
Stresten kanser olup ölüp gebermek istiyorum muhtemelen ben 24-25 i görmeden ya kalp krizinden ya da intihar dan ölürüm
Tövbe de kız neden öyle dedi kim üzdü seni 🥹
19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce
Tövbe de diyorum hala ne diyor ya 😤
Defol git ya
Sana da iyilik yaramıyor ne halin varsa gör düşünmekte kabahat
Hasta mısın nesin
Allah şifa versin
Soruma cevap ver diyorum saçma sapan şeyler söylüyor sun cevap vermek çokmu zor
Kötü cevap vermem kötümser değilim huyum Bu
Tm aldom ben zaten cevabımi sana gerek kalmadı genç yaşta ölür giderim
Allah bilir ne zaman ölçeğimizi
Ben fazla yaşamam öleceğim beb
Hayır olmaz
Mide
Ciddimisin peki çok ağrısı olur mu öldürücümüdür genç yaşta olur muu
Stres mideye vurur genelde
Evet mideye vuruyor iştah değişikliği oluyor 19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce?
Sacma sacma konuşma ya ne derdin var anlat ne ölmeo felan hemen
Söyler misin lütfen sorduğum soruyu cevapla çok fazla zamanım yok Allah rızası için
Kanser oyle direk olmaz kafayi yemişsin
Doğru kafayı yemişim ama yaşarsam elbet olcam bu kadar stres üzüntü ye vücut bir süre sonra artık dayanmaz
Bagırsak
Ciddimisin peki çok ağrısı olur mu öldürücümüdür
Evtttt
Genç yaşta olur mu bu peki aşırı derecede stres üzüntü deb
Duvarı ne insani gam yıkar demısler
Yani
GOturur
19 yaşındaki biride aşırı derecede stres üzüntü kendini harap edecek kadar olsa kac yıla hastalık çıkar ve ölür tahmini olarak sizce