Bu kişinin sonu ne olur sizce hiçbir şey yapmıyor sadece masasına oturup sabah akşam ağlıyor hiç hareket etmiyor hep oturuyor az yemek yiyor az su içiyor
9 gü
Bu kişinin sonu ne olur sizce hiçbir şey yapmıyor sadece masasına oturup sabah akşam ağlıyor hiç hareket etmiyor hep oturuyor az yemek yiyor az su içiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorun olur ileri de daha büyük ve daha ciddi sorunlar ile boğuşursun
Mesela ne gibi
Psikiyatrik sorunlar oluşur
Oluşmuş zaten intihar etmeme az kaldı
Stres ve sıkıntıdan maalesef acı son
Acı son dediğin ne mesela
Hasta olur, bu kadar stres ve sıkıntı illa ki sağlığı etkiler
Kesinlikle hasta oldum zaten hastalıktan gözüm açılmıyor bugün kesinlestirdim yakında intihar edeceğim inşallah Allah affetsin
Saçmalama o düşünceyi zihninden at, yardım al. Asla bir çözüm değil.
Yardım alamıyorum ailem muhafazakar baskıcı olduğu için zar zor psikiyatri ye gidiyorum oda devletteki olan psikiyatri doktorlarına onlar benim durumumu yanlış anlayıp yanlış ilaçlar yazdılar bana durumum dahada berbatlaştı konuşmayı unuttum resmen her gece gündüz ağlıyorum ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü resmen artık dayanamıyorum kabullenemiyorum geçmişte kaçırdığım fırsatları yaptığım hataları ben ölmesem bile yaşarken daha fazla günahım olcak cehenneme gideceğim gene yine aynı şey yani aileme yük olmadan öleceğim
Büyük saçmalıyorsun, yakın arkadaş, dost, abi, abla her neyse biri ile paylaş bu sıkıntıları. Cehenneme gideceğini falan nerden çıkarıyosun. Herkes hata yapar bu hayatta çözüm ne zaman intihar olmuş. Asla bir çözüm değil yapma. Yaşın kaç?
Hickimse beni anlamıyor neyse yoruldum zaten yazmak bile içimden gelmiyor
Hickimse beni anlamıyor neyse yoruldum zaten yazmak bile içimden gelmiyor..
Cehenneme gideceğimi kabul ediyorum çünkü intihar edenler cehenneme gidiyor hak ettim ben
Burdan elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum, yazma tabiki sana iyi gelen neyse onu yap, ama intihar düşüncesinden vazgeç. Umarım her ley yoluna girdi çok daha iyiyim bir çok şeyi atlattım diye bir gün mesaj atarsın. Bende hiç tanımadığım birisi artık iyi diye mutlu olurum.
Yok ben asla mutlu olamam hayat bitti benim için yaşayan canlı cenazeyim bir ölüden farkım yok çok acı çekiyorum 😭😭
Kendine gel, bir kere geldiğimiz bu hayatı kendine zindan etme. Sevdiğin insanlarla buluş bşraz ferahlarsın belki
spor yapsın
Aynen spor yapsın mezarda spor yaparım artık
nasıl geldin bu hale
Kendi ellerimle getirdim bu yüzden kimseyi suçlamıyorum suçlu olan biri varsada oda benim konuşmayı unutacak seviyeye gelmişim benden bir bok olmaz ancak aileme yük olurum ben her gece ağlamaktan her gündüz tekrardan yeni bir acı güne baslamaktab yoruldum kendimi öldürmekle cezalandıracağım bunu hak ettim kafayı yiyorum artık bittim yoruldum zihinsel olarak bedensel olarak ta
hayatında ne olursa olsun hep pozitif düşünce de olmalısın, bir gün negatif düşünsen devamı gelir.
Belki istediğin gibi bir hayatın olmayabilir ama en azından sağlıklısın bu yönden bak, konuşmayı unutacak dereceye gelene kadar keşke bir online oyun oynayıp oradan rastgele insanlar ile sesli konuşsaydın enazından anlık iyi gelirdi
İntiharı düşündüğüm için için bütün eşyalarıma el koyuldu asla da verilmez ben hastayım hep negatif düşünüyorum düşünmekten beynimin içi ağrıyor artık dayanamıyorum