Arkadaşlar, fas fakirim, özelde fiyatlar ve devletteki fiyatlar, ne yapmış olanlar varsa bana yazabilir mi, nerede yaptıklarını, ona göre ben de nerede yapmam gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirim. İstanbul'da yaşıyorum.
5 gü
Arkadaşlar, fas fakirim, özelde fiyatlar ve devletteki fiyatlar, ne yapmış olanlar varsa bana yazabilir mi, nerede yaptıklarını, ona göre ben de nerede yapmam gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirim. İstanbul'da yaşıyorum.
Devlet hastanesi olarak Gata hastanesini öneririm eğer istanbuldaysan. 40 civarına yapıyorlar ve ben yaptırmadım ama orada ameliyat olmuştum yaptıranlara sorduğumda memnun olduklarını söylediler. Doktorları da iyi.
Özelle arasında çok bir fiyat farkı var mı?
Özel fiyatlarını bilmiyorum pek. Ama Fark var diyorlar
Peki doktor seçimi nasıl yapmalıyım
Kbb polikliniği genel olarak iyi ilgileniyorlar. İlk önce mhrsden rabdevu alıp gidiyorsun muayene ediyorlar seni. Profesörlerin odasında asistanlar muayne ediyorlar genelde. Sabit bir doktor olmuyor ilk başta. Ama ameliyat olduktan sonra doktorun sabit oluyor. Kontrollerde falan aynı doktorun seni muayne ediyor numarasını veriyor bir sıkıntı olursa diye. Vermezse istersin. Devlet hastanesi olduğu için ameliyat olana kadar başka başka doktorlar muayne edebilir asistanlar ya da operatörler falan.
🙏
Cevap
0Cevap
Özeldeki fiyatlar devlettekileri 3e 5e katlar 120-150 bin civarı yani
Sence özel mi devlet mi eğer sorun yaşama ihtimalim varsa devlette. Özelde yaparım öyle çok absürt fark da yok
İmkanın varsa özel derim ya
Peki hangi özel hastanenin daha iyi olduğunu anlıycam bunun bir yolu var mı?
Hastanelere değil de doktorlara bakman lazım onlar anlaşmalı olduğu hastaneye yatırıyorlar sonra genelde öyle oluyo yani yaşadığın şehirdeki doktorların yorumlarına bak
Nereden bakabilirim peki İstanbul burun estetiği doktor yorumları diye mi aratmalıyım
Evet yaptığı burunlara instadan falan da bakabilirsin Google yorumlara bak başka siteler de oluyo da hatırlamıyorum
Ben plastik cerrahide çalıştım da mesela estetik olanların genelde tanıdığı da önceden o doktora olmuş oluyor yani o şekilde öneriyle yaptırıyor insanlar senin yok mu tanıdığın estetik olup memnun kalan biri
Olan yok
Ben özel de Dr. Mert Seçer'de yaptırdım kendi doktorumu tavsiye ederim
Ne kadara yaptırmıştın
Bro, burnunu neden sevmiyorsun?
Burnumu beğenmiyorum o yüzden
Kendini sev.
Seviyorum kendimi ama beğenmiyorum burnumu bunlar farklı şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?