30 gü

Wilson hastasıyım, ilaç rapor süresi 2 yıldan 6 aya düştü, uzak hastaneye gitmek zorundayım, bu rapor süresi kısaltması neden yapılıyor?

Merhaba arkadaşlar, yıllardır Wilson hastasıyım ve düzenli ilaç tedavisi görüyorum. Çok şükür durumum iyi ancak yaşadığım bir mağduriyeti, daha doğrusu ailem ile yaşadığımız bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.
Daha önce 2 yıl olan ilaç raporumun süresi, zamanla önce 1 yıla, şimdi ise sadece 6 aya düştü. Hastalığım nedeniyle gastroenteroloji bölümüne görünmem gerekiyor ancak yaşadığım yer ile hastanenin bulunduğu şehir arası 5 saat. Maddi imkansızlıklar nedeniyle bu kadar sık şehir dışına gitmek bizi çok zorluyor, kendi imkanlarımızla gitmeye çalışsak da artık yetişemiyoruz. Bir de ailemde yaşlı annem mide kanseri ameliyatı oldu, babam şeker hastası, onların başka hastalıkları ve bayağı ilaçları var, ablam var hasta, yürüyemiyor ve bu şehirdeki devlet hastanesine bile götürmekte zorlanıyorum. Derdimiz şu rapor süreleri,
Neden rapor süreleri sürekli kısaltılıyor? Bu süreçte aynı sıkıntıyı yaşayan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Bir çözüm yolu bilen varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Wilson hastasıyım, ilaç rapor süresi 2 yıldan 6 aya düştü, uzak hastaneye gitmek zorundayım, bu rapor süresi kısaltması neden yapılıyor?