Sağlık 1 ay Ağlamaktan gözü çöken, küçülen gözler zamanla kendi kendine toparlanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kocaman yeşil badem gözlerim çöktü, küçücük kaldı, ne rengi belli ne feri. 1 senedir böyle Ağlamaktan gözü çöken, küçülen gözler zamanla kendi kendine toparlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
freshblossom Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay bir senedir nasıl kendine gelemiyor ağlamayla🙃 0 1 Yorumla Soran 1 ay Göz kapağı derilerim gevşedi Yorumla
uykularharamoldu_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Neden bu kadar çok ağlıyosun 0 6 Yorumla Soran 1 ay Duygusal olarak çok zayıfladım Yorumla Soran 1 ay Bir de yaşadıklarım var tabi. Hayatım cehennem oldu ve kendimi kurtaramadım beceremedim. Hersey üstüme üstüme geldi ben altında kaldım ve yanımda kimseyi bulamadım. Yorumla uykularharamoldu_ 1 ay Oy kıyamam ya bi hemcinsin olarak seni dinlemek isterim belki için az da olsa rahatlar olur mu Yorumla Soran 1 ay Sağol çok iyisin Yorumla uykularharamoldu_ 1 ay Rica ederim Gizliden çıkıyorum kuzum istek at Yorumla Soran 1 ay Sağol seni yormiyim hiç gerek yok. Allah razı olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ne yasadın bi senedir 0 10 Yorumla Soran 1 ay Ailem bana cehennemi yaşattı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hala devam mı bu durum Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yasın kac senin? Hep mi aplıyosun Yorumla Soran 1 ay 29 . 1.5 senedir sürekli Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yasın küçük sanmıştım. Napıyolar peki? Calısmıyosun sanırım Yorumla Soran 1 ay Yok calismiyorum çalışsam ne olacak ki sanki Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyi gelirdi sana ama konus içini dök biraz seni dğnleyen bşri varken karsında Yorumla Soran 1 ay Kimmiş beni dinleyen biri? İti falan da gelmezdi. Bir dr çalışma stresi ve mobbing mi cekecektim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Benim begenemedin mi Yorumla
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 407 cevap paylaştı. Toplanır 0 0 Yorumla
winxclubstellaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 ay Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran 1 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir senedir nasıl kendine gelemiyor ağlamayla🙃
Göz kapağı derilerim gevşedi
Neden bu kadar çok ağlıyosun
Duygusal olarak çok zayıfladım
Bir de yaşadıklarım var tabi. Hayatım cehennem oldu ve kendimi kurtaramadım beceremedim. Hersey üstüme üstüme geldi ben altında kaldım ve yanımda kimseyi bulamadım.
Oy kıyamam ya bi hemcinsin olarak seni dinlemek isterim belki için az da olsa rahatlar olur mu
Sağol çok iyisin
Rica ederim Gizliden çıkıyorum kuzum istek at
Sağol seni yormiyim hiç gerek yok. Allah razı olsun
Ne yasadın bi senedir
Ailem bana cehennemi yaşattı
Hala devam mı bu durum
Evet
Yasın kac senin? Hep mi aplıyosun
29 . 1.5 senedir sürekli
Yasın küçük sanmıştım. Napıyolar peki? Calısmıyosun sanırım
Yok calismiyorum çalışsam ne olacak ki sanki
İyi gelirdi sana ama konus içini dök biraz seni dğnleyen bşri varken karsında
Kimmiş beni dinleyen biri? İti falan da gelmezdi. Bir dr çalışma stresi ve mobbing mi cekecektim
Benim begenemedin mi
Toplanır
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Fena değil