Arkadaşlar öncelikle diş teli tedavisine başlamak istiyorum. Etraftan da bilgi toplayıp öyle randevu almak istiyorum. En son yakın tarihte yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? 18 ay elden taksit imkanı var mıdır özel kliniklerde? Çalışıyorum ama aynı zamanda ev de geçindiriyorum? Çok zorlar mı beni bu konu? Hekime söylesem yardımcı olurlar mı taksit konusunda
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yardımcı olurlar ama her klınık olmaz, hangı sehırdensın
Samsundayım. İstanbuldayken sormuştum bu fiyat dediler genel itibariyle
Sehırdekı dıscılere sor fıyat ve kalıte oranı al ondan sorna yaptıracagın yere karar ver kredı kartına 6 taksıt felan yaparlar sonra bankayı ara taksıt bandını genıslet bıraz faiz bıner ama tek cıkar yolu bu senın durumunda
Karta bulaşmak istemiyorum çünkü epey faiz koyuyorlar. Bir miktarını peşin verip geri kalanını her ay kliniğe verme imkanım var mı?
Hayır kımse kabul etmez bunu, para nın degerı yok adam zarar eder sen dıs hekımı olsan kabul eder mısın kımse babasının hayrına ıs yapmıyor
Evt haklısınız. Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Ne demek, en mantıklı sey son soyledıgım gıdıp sıze taksıt vereyım deme adamlar sana sover ıclerınden, yanlıs anlama dohrusu bu aama gene de agızlarını yokla da kımse kabul etme
Ne demek, en mantıklı sey son soyledıgım gıdıp sıze taksıt vereyım deme adamlar sana sover ıclerınden, yanlıs anlama dohrusu bu aama gene de agızlarını yokla da kımse kabul etmez
Tanıdıklar var taksit ile yaptıran. 6 ay taksit bütçemi epey zorlayacak gibi görünüyor.
Yapacak bır sey yok hersey cok pahalı
Taksit imkanı oluyor.
Kaç ay taksit yaparlar en fazla
Tedavi bitene kadar
Teşekkür ederim yorumunuz için
Taksit zor bütçe zorlar biraz ozelde
Kaç taksit olur en fazla. Önceden bir miktar para istiyorlarmış.
Mesela 20 se 10 nakit gerisi en faz 2 yapıo benim çalıştım hastane bole
Taksit tedavi süresine göre belirlenmiyor mu? Çalıştığınız hastanede belli bir miktarı elden verip geri kalanını elden taksit yapma imkanım var mı? Karta bulaşmak istemiyorum üzerine epey faiz koyuyorlar
Bizde yok ama olan avrsir oze dış hastane var onalr var dedin
Peki özel hastaneler mi daha uygun olur yoksa özel klinikler mi? Hangi taraf hem fiyat konusunda hem de taksit konusunda yardımcı olur
Özel diş kliniği daha uygun isdediniz gibi
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Estağfurullah ne yaptım ki
şu an ne kadar fiyat verdiler
Minimum 90 bin dediler
Nee neden bu kadar çokk
100 bin diyen de var bazıları 150 bin diyor. 90 bini şükür diyoruz
Çift çene mi
Evtt
Hmm geçmiş olsun şimdiden
90 bin tedavi süresine göre yayılsa rahat ödenir de. 6 ay diyorlar
Teşekkür ederim
İnşallah Allah yardımcın olsun
Devletde çok beklersin ve 18 ay yapmazlar
Özel düşünüyorum zaten. Devlette hem sıra var hem de direk peşin istiyorlar
18 ay yapmazlar genelde ama iyisine denk gelirsen belki
İyi araştır aynı şehirdeysek 1 2 kişi önerebilirim
12 yılda olabilir. Daha azı bütçemi epey zorlar. Hangi sehirdesiniz?
Konya
12 ay çok pardon
Anladım onu ya sıkıntı yok
Siz neredesiniz
Konyada uygunsa gelebilirim o taraflara. Fiyat hakkında bir bilginiz var mı ya taksit konusunda epey yardımcı olurlar mi
Konuşmam lazım tam olarak şu fiyat diyemem ama biz yaptırdık zamanında kardeşime ve bir kav tanıdık var sorayım fiyatları ama şu an kesin bir bilgim yok yani
Fiyat ztn sizin ağız diş yapınıza göre değişiyor, çene de yamukluk varsa artıyor falan
Tanıdık birilerine sormanız beni çok mutlu eder. Genel Bir fiyat ile taksit konusunda fiyat alsanız yeterlidir. Şimdiden teşekkür ediyorum
Ne demek elimden geleni yaparım ama şunu diyim implant için 200k yi 10 taksite böldü daha fazla yapamam dedi
Peki elden mi ödüyordunuz taksiti yoksa her ay iban üzerinden mi atıyordunuz. Kartla faize bulaşmak istemiyorum
Nakit bizde bulasmayiz karta
Çok soru soruyorum kusuruma bakmayın. İlk tedavide sizden ücret aldılar mı yoksa hepsini mi taksite çevirdiler. Bana bir miktar elden alıyoruz dediler
Bizden tel tedavisi için alınmado ama implant için alındı
Sıkıntı yok aklına takılan ne varsa sorabilirsin
Diş tedavisinde de mi 10 ay taksit yaptılar? Implant için sizden ne kadar aldılar. Ona göre tahmini olarak Diş telinde ne kadar alırlar diye hesaplama yapacağım
İmplant için 10 ay yaptılar, dış tedavisini biz 5 yıl önce falan yaptırdık ama onunda taksit sayısı fazlaydı
Sorar yardımcı olmaya çalışırım ama sizin buraya her ay gelecek yakinliginiz var mı önemli olan o
İmplant için 200k aldılar tüm dişler için
Fiyat konusunda uygunsa ya da taksit imkanı iyiyse gelirim. Yaşadığım yer epey pahalı diş konusunda
Yani sorarım ama pazartesi gününü bulur açması gerekiyor kliniği
Diş teli 6 ya da 9 ay olmasın da gerisi önemli değil. Birkaç şehrin diş teli fiyatıni araştırıyorum
Üstüne gelip gitme ücretlerini de ekle ona göre hesap yap derim
Yanlış sormusum çok pardon. Implant için 200 bin dediniz ve tedavisi öncesi bir miktar peşin para aldı dediniz. Ne kadar aldılar onu merak ediyorum
40bin di herhalde
Cok teşekkür ediyorum ilginiz ve bilgilendirdiginiz için. Sizden haber bekliyor olacağım. Fiyat konusunda diş teli kafama yatarsa doktorunuzun ismini de alırım. İyi günler diliyorum
İyi gecelerrr
Yaz cozcem
Nasıl