Aniden baş dönmesi, bayılma ve yüzde sararma neden olur ani ateşlenme, soğuma, titreme ve grip olma nedenleri var, göğüste de ağrı yanma?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aniden baş dönmesi, bayılma ve yüzde sararma neden olur ani ateşlenme, soğuma, titreme ve grip olma nedenleri var, göğüste de ağrı yanma?
Vitamin eksikliği kan eksikliği vücuda oksijen girmemesi kan hücrelerine oksijen taşınamamasından olabilir. Tabi senin vakalar %100 virüs belirtileri. Geçmiş olsun. Acil hastaneye git covid veya başka bir virüs varsa tespit ettir.
Google de benzeri dedi covid virüs ne alaka o kadar ciddi bi belirtim hiç olmadı
Bunlar virüs semptomları belirtileri. Baş dönmesine de sebep olabiliyor. O yüzden sende anormal bir şey var. Virüs tespiti için hastaneye acile gitmen gerek.
Cevap
1Cevap
Virüs belirtileri gibi duruyor ama doktora gitmekte acele etmelisiniz onlar bilirler
virüs semptomların arasında hiç okumadım biraz mantıkla yazın lütfen
okuya biliyorum biraz ciddiyet yok KS de bunu beklemezdim şahsen söz konusu ciddi bişey danıştım ilk kez
Panik atak olabilir mi
asla panik atağım olmadı
@Astréya0 olanı söylüyorum sizde terlemeye başlıyorsunuz lütfen ama
Ayılana gazoz bayılana limon.
ciddiyet lütfen şaka olsun diye sormadın
Reklam yapamayacak mıyız
du biraz lavaboda idrarımı yapar iken baş dönme ve 2 dakika olsa gerek bayıldığımı anladımda
Bayıl istersen Feriha
gereksizlikten bi çıkar mısın lütfen dişi değilim
Diş hekimi miyim mk
harbi harbi KS yi bi bilge bilirdim varya üzerinde gereksizce bi yana sormamda hata dişle bayılmayı atlattırtamadım
Hiç sorma KS bitti aga en iyisi sen bi basur doktoruna görün
bayıldığım süreci anlattım yeminle alay konusu yapıp başkasının primini bana yansıtmayın asla ciddiye gelmeyeceğini bildiğim konularda şu an ciddiyim hayatımda ilk kez bayıldım KS ye sordum lütfen
Sara ya da Vertigo meniere olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?