Adet döneminde ısıtıcı ped kullanmak, sıcak su torbası kullanmak kadar etkilidir. Hele ki adet dönemi için üretilmiş olan ısıtıcı pedleri kullanmak; adet dönemini rahat geçirmek isteyenler için son derece işe yarar bir araçtır. Lady Comfort ısıtıcı ped kullananlar da regl döneminde ağrıları hafifletip daha rahat günler geçirmek için ısıtıcı pedlerin faydalı olduğu konusunda hemfikir, benim gibi ;)
Peki Lady Comfort ısıtıcı ped nasıl kullanılır ve ısıtıcı pedler ne işe yarar?
Adet dönemi için özel olarak üretilmiş ısıtıcı pedlerin özelliklerini ve Lady Comfort ısıtıcı ped nasıl kullanılır bilmiyorsanız size açıklayayım:
Doğal ısı terapisi etkisiyle adet ağrılarının giderilmesini,
adet kramplarının azalmasını ve
adet döneminin rahat geçmesini sağlamaktadır.
İç çamaşırın üzerine yapıştırılan ısıtıcı pedler, denk geldiği kasık bölgesini ısıtarak adet dönemine dair bölgesel ağrıları hafifletmeyi amaçlamaktadır ve işe de yaramaktadır.
Çıplak cilde yapıştırılmaması gereken ısıtıcı pedler, hava ile temas ettiği andan itibaren ısınmaya ve etkisini göstermeye başlamaktadır.
Lady Comfort ısıtıcı pedlerin kullanımı da oldukça basit; ürünün özel paketini açıp, ısıtıcı bandın üzerindeki koruyucu filmi kaldırıyorsun ve yapışkan yüzeyi iç çamaşırın üzerine istediğiniz bölgeye yapıştırıyorsunuz. Zaten ısıtıcı ped, hava ile temas ettiğinde kendiliğinden ısı vermeye başlayacaktır. Ayrıca stopever ısıtıcı ped kullananların da dikkat edilmesi gerektiğini ifade ettiği uyarıyı da yapayım; aman diyeyim ısıtıcı pedi çıplak cilde yapıştırmayın.
Regl dönemi için kullanılmak üzere ısıtıcı ped almak istemeyenlerin evde ısıtıcı ped yapımını merak edip denemek istemesi olağan olsa da bu tür ürünlerin evdeki malzemelerle yapılması zor olduğundan, benzer ürünler arasından size en uygun ve faydalı olan ürünü satın alıp kullanmanız daha iyi olacaktır, naçizane tavsiyemdir.
arkadaşımda vardı bir kere kullandım işe yarıyor gerçekten çok pratik teknoloji bayağı gelişmiş dedim :D yapışkan tarafını kıyafetine yapıştır tam karnına hizala çok basit zaten kullanmı tüm gün onla dolaş hiç belli olmuyor zaten
Adet döneminde sıcak su torbası veya ısıtıcı ped kullanarak kasık ve karın ağrılarını, kramplarını hafifletebilirsin. Üzerinde belirtilen kullanma talimatına göre iç çamaşırın üstüne yapıştırılıyor ve jelatini çıkarır çıkarmak ısınmaya başlıyor.
Bimde satılıyor almalısın kullanıyorum ve çok etkili tavsiye ederim adet olmadan da kullandığım oldu çok cabuk usutuyorum o yüzden sıcak tutuyor ve etkili.
Yaptilarmi sonunda biliyordum bunu yapcaklarini ahahaa kaloriferli ped :-D ilk defa duydum hee komigime de gitti :-D o degilde ayaklarına sicak su torbasi koy etkisi olur
Lütfen bişeyler biliyorsanız yorum yapın. Insanlar buraya sizin boş boş yorumlarınızı okumak için girmiyor. Saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Bir saattır faydalı bir bilgi almaya çalışıyorum saçma sapan şeyler okuyorum. Lütfen bu konuda bir bilgi biliyorsanız yazın
En İyi Cevaplar