Koltuk altı bölgem için kullanacağım kıllar zayıf ve kalın değil. Jilet tahriş ediyor bu yüzden kullanacağım sizce nasıl? Veet ağda kullananlar memnun kaldınız mı? ürün hakkında bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Koltuk altı bölgem için kullanacağım kıllar zayıf ve kalın değil. Jilet tahriş ediyor bu yüzden kullanacağım sizce nasıl? Veet ağda kullananlar memnun kaldınız mı? ürün hakkında bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Pek memnun kalmadim. Ama kisiden kisiye değişir. Kıl yapisi, cilt yapısı gibi faktorlerden dolayi bana iyi gelmeyen sana gelebilir. Agda genel olarak sevmem zaten. Erkek olarak sende nasil olur bilemedim. Erkeklerin kılları bize gire daha gur, kalın oluyor. Ama takdir ettim seni. Her erkek boyle olsa keske. Maymun gibi dolasanlar var. Hele tatillerde göğüs kıllarından yastik yapilir bazilarindan. Hadi gogus killarini gectim almak zorunlu degil. Istege bagli ama koltuk alti falan dinde de alinmasi gereken yerlerden. Disarda, tatilde koltuk altindan ayı tuyleri fışkıran adamlar var. Kusasim geliyor. Bir insan bu kadar kişisel bakımını ihmal etmez diyordum ama erkekler malesef. Bizim erkekler bu kisisel temizlik konularinda sınıfta kalıyor.
Ilık ağda konusunda en iyi marka Veet bence. Yıllardır kullanırım beni hiç yarı yolda bırakmadı. Her ağda kadar acıtıyor. Onu inkar edemem. Ilık ağdanın şöyle bir güzelliği var. Hiç kararma yapmıyor. Hatta garanti olsun diye pudra da sürebilirsin. Pudra kullanınca bölgenin kararma ihtimalini en aza indiriyor. Eğer ağda acısına dayanamıyorsan Ella kremi kullanabilirsin. Bölgeyi uyuşturuyor. Bir iki saat önceden kullanmalısın ama. Hiç acıma hissetmezsin.

Bir kere kullanımı çok basit. Isıtıp eriyecek kıvama getiriyorsun. Daha sonra tahta kaşık veya kullanabileceğin herhangi bir çubukla kullanacağın bölgeye sürüyorsun. Tüylerin uzama yönüne doğru sürmen gerekiyor ama. Ona dikkat edersen süper olur. Daha sonra bezi üstüne yapıştır ve beklemeye başla. Baktın yapıştı iyice. İşte o zaman aksi yöne doğru çek. Göreceksin neredeyse her tüyü almış olacak. Alamadığı tek tük tüy kalabilir ama onu da eline hafif ağda alarak tek tek alabilirsin.

Veet markasının ılık ağda olarak ürettiği bir iki ürünü var ama bana göre en iyisi arganlı olan. Neden diyecekseniz argan ağda yapılan bölgenin tahriş olmasını en aza indirgiyor. Böylelikle zarar görmüyorsun. Argan o kadar müthiş bir bitki ki yağı her şeyde iyi performans çıkarıyor. Arganlı ağda tüyleri daha kökten çekmesine de yardımcı oluyor. Bu nedenle ılık ağda kullanacaksanız arganlı olmasına özen gösterin.

Veet'in ılık ağdaları genelde 50 TL civarında oluyor. Ama bereketli ürün. Birkaç defa kullanabiliyorsun. Ayrıca indirimde yakalarsan çok rahat 25 TL'ye bulursun.
İyi kullan
Kaç ml oluyor veet ılık ağdalar?
Beş para etmez hiç iyi değil
kullandın mı?
Evet
neresini beğenmedin peki?
temizleme konusunda yetersiz
Senin kıllar çok mü gür ve kalın dı?
yok fazla degil
İşte bende az ve kalın değiller o yüzden tam verim alabilirim
çok mu gür senin ki olabilir ben memnun kalmadım belki sen de işe yarar
Gür değil az ve kalın değil seninki çok mu gür ve kalındı?
kısa seyrek ve ince
Cevap
0Cevap
Sir ağda kullan, kendiliğinden sirli olanlar
Ilık ağda sir olmuyor mu?
Hayır
Veet ılık ağda kılları güçlendirmez dimi?
Argan yağlı yazıyor
Sir ağda azaltır
İyi güzel
Kıllar 28 günde tekrar çıkacak dimi?
Yaniii ama jilet de daha çabuk çıkıyor galiba
Ilık ağdayı eritmek için sıcak suya koysam olur dimi?
Ağzı kapalı şekilde 👍
Hm Veet argan yağlı ılık ağda sen hiç gördün mü ya da kullandın mı nasıl peki kaliteli mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?