19 yaşında işin imkansız tabbi küçük bir olasılık var tabi daha ayrıntılı sorular sorulması lazım en az 30 dk lik iş ama yasin 30 35 den sonra stres sıkıntı
Kortizol yğksekken gnrh baskılanır daha az prostaglandin üretilir. Ağrıyı yapan prostaglandin az ılursa ağrı az olır
0
3 Yorumla
Soran
11 gü
Peki bu böyle devam ederse aşırı derecede stres üzüntü kaygı vs kişi kanser olma ihtimali var mı ya da hangi hastalık çıkma ihtimali yüksek bu durum uzun süre devam ederse
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Bir aydır çok aşırı derecede stres var kendimi harap edecek kadar üzüntü bu yüzden regl olurken karın ağrısı çekmedim neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanser değilsin ya ne alaka nasil belirtiler var
Belirti kan az geliyor ve erken adet oldum karın ağrısı cekmedin
Kanser olman çok çok düşük bir ihtimal
Neden ya aşırı derecede stres üzüntü kanser yapmaz mı
Acaba kaç yaşındasınız
Ondokuz olacaktır
19 yaşında işin imkansız tabbi küçük bir olasılık var tabi daha ayrıntılı sorular sorulması lazım en az 30 dk lik iş ama yasin 30 35 den sonra stres sıkıntı
Kortizol yğksekken gnrh baskılanır daha az prostaglandin üretilir. Ağrıyı yapan prostaglandin az ılursa ağrı az olır
Peki bu böyle devam ederse aşırı derecede stres üzüntü kaygı vs kişi kanser olma ihtimali var mı ya da hangi hastalık çıkma ihtimali yüksek bu durum uzun süre devam ederse
Kanser çok düşük bi ihtimal birçok faktöre bağlı ama kronik stres çeşitli hastalıklar yapabilir ebet
Anladım
Daha iyi olmus kanka devam
Neden öyle dedin
Aci cekmemissin ondan dedim
Neden bu stres
boş ver orasını sadece şuna cevap ver çok fazla stresten mi oldu böyle devam ederse kansere yakalanırmıyım
Kesinlikle fazla stres hoemonları etkiledi
Karın ağrısı çekmedim bu ikinci kez oluşum kan az geliyor normalde karın ağrısı çok olurdu ya da yorgunluk
Bu kadar stres çok fazla üzüntü aşırı derecede devam ederse kanser olur muyum ya da hastalık çıkar mı
Stres işte rahatla ya
Ölmek istiyorum ben ne rahatlaması
Soruma cevap ver
Ne ölmesi ya
Bu kadar stres çok fazla üzüntü aşırı derecede devam ederse kanser olur muyum ya da hastalık çıkar mı onu söyle
Hasta olabişirsin
Mesela hangi hastalığa yakalanma ihtimalim yüksek olur
Bağırsak midr rahatsızlıkları
Öldürür mü?
Hayır ama sürğndürür
Cidden mi yani kalıcı hastalık mı
Yok ama stres olduğu sğrece devam
Dök içini
Anladım
Paylaş ama
Anlatcam bir şey yok
Stres kaynağı?