Sağlık 15 gü Kulağıma sanki bişry batıyor neden böyle olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Güncellemeler15 gü Kulak deliğimi soranlar olmuş ben bebekken annem üstümü değiştirirken yırtmiş Yanlışlıkla kapanmıyor Kulağıma sanki bişry batıyor neden böyle olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
YAMANANKARA Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 100% 15 gü Sağlık konusunda 395 cevap paylaştı. Kulağın üst komşunda ısırılma / sokma izi var Muhtemelen bir böcek ısırmış ya da sokmuş olabilir Ya da aşırı kaşımaktan oynamaktan su toplamış Sabaha bir şey kalmaz 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 15 gü İlk defa takma tırnağı dibi gelince oje süren birisini görüyorum iyi fikirmiş öyle kötü durmasındansa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 15 gü Kız deliğin yanındaki beni de deliğin bir parçası zannettim korktum küpeden yırtılmış diye😃.Nasıl bir batma ya o nasıl oluyor? 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 14 gü Üzerine yatmış olabilir misin üstüne katlanmış şekilde üst kısım kızarmış ordan belli sanki 0 0 Yorumla
lilith_elif Takip Et Xper 2 Yaş: 24 15 gü kulağına kene girmiş olabilir benim amcamın oğluna da olmuştu kulak zarını kemirmiş böcek sağır oldu çocukcağız 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 15 gü Sağlık konusunda 527 cevap paylaştı. O nasıl küpe deliği noldu oraya la 0 2 Yorumla Soran 15 gü bebeklikten kalma annem üstümü değişirken yırtmış YasinTR 15 gü Anladım.
arayagirenadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 15 gü Deliğin baya genişlemiş 0 2 Yorumla Soran 15 gü Yok o bebeklikten kalma annem üstümü değişirken yırtmış Yorumla arayagirenadam 15 gü Yaa. Ama güzel görünüyor Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 14 gü Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Kulağında bir şey yok 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 15 gü Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu nasıl kız kulak memesi yok 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 15 gü Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir sorun görünmüyor normal kulak knk 0 0 Yorumla
beyazzenci2327 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 15 gü O delik ne öyle ya kulağını sünnetçi mi deldi 0 2 Yorumla Soran 15 gü bebeklikten kalma annem üstümü değişirken yırtmış Yorumla beyazzenci2327 15 gü Cık cık cık. Geçmiş olsun Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 15 gü Sağlık konusunda 350 cevap paylaştı. Ne olmus 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% 15 gü Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. Sivilceden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kulağın üst komşunda ısırılma / sokma izi var
Muhtemelen bir böcek ısırmış ya da sokmuş olabilir
Ya da aşırı kaşımaktan oynamaktan su toplamış
Sabaha bir şey kalmaz
İlk defa takma tırnağı dibi gelince oje süren birisini görüyorum iyi fikirmiş öyle kötü durmasındansa
Kız deliğin yanındaki beni de deliğin bir parçası zannettim korktum küpeden yırtılmış diye😃.
Nasıl bir batma ya o nasıl oluyor?
Üzerine yatmış olabilir misin üstüne katlanmış şekilde üst kısım kızarmış ordan belli sanki
kulağına kene girmiş olabilir benim amcamın oğluna da olmuştu kulak zarını kemirmiş böcek sağır oldu çocukcağız
Gorünürde bir şey yok tam olarak neresine batıyor içeriye mi
O nasıl küpe deliği noldu oraya la
bebeklikten kalma annem üstümü değişirken yırtmış
Anladım.
Deliğin baya genişlemiş
Yok o bebeklikten kalma annem üstümü değişirken yırtmış
Yaa. Ama güzel görünüyor
Küpe kullanmayı yeni mi bıraktın?
Neresi batıyor tam olarak
Kulağında bir şey yok
Yirtilmis sanki gecmis olsun
Doktora gidemiyor musun?