Film izlerken kedime zarar verme düşüncesi geçti beynimden çünkü filmdeki bayan öyle yapıyordu ve mutlu gözüküyordu ben depresyondaydım ondan herhalde sanmıştım neyse sonra nasıl yani dedim şaşırdım ve normal değil ayrıca mutlu olurum falan diye düşündüm kediye değil fareye zarar vereyim o zaman diye düşünce vardı sonra ne düşündüm hatırlamıyorum ama sonra vejetaryen oldum öyle işte evde fare var bu arada ve çok seviyorum öyle düşüncem yok vejetaryenliği de 1 yıl sonra bırakmıştım öyleee ne düşünüyorsunuz aklıma geldikçe ben kötü biri miyim diye evhamlanıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
okb değil bu araya giren düşünceler (intrusive thoughts) deniyor buna her insanda görülebilir her bundan muzdarip okb li olmaz okb olsaydın bununla yatıp bununla kalkardın.
Okb değil sana bi anlık vesvese gelmiş herkeste oluyor bu
kaygı bozukluğu daha çok
Siz bu konuda uzmansiniz galiba isin asli bu dusunce bir insan hkkinda olusmustu ve tepkim bu sdkildeydi ayni sasirms ve sonrasi bunun etik olmadigini dusunmustum neden etik olmadigini tek tek anlatmistim kendime ve dindar olmadigim icin o zamanlar su anda da pek degilkm gibi gerci ben insallah mutlu olcam diye dusunmustum bu gunler gecicek vs ve de mahkemelik olurum vs ise giremem ben hapse o da yokluga gitmemeli vs gibi dusunceler bunlsr benim ki yoksa psikolojik rahatsizlkti gdcti gitti mi anlamiyorum. Vejeteryan olma kismi gercekten oyle ama fsre degil kediye zrr versdm mi diye dusunce vardi Şu an yok cok sukur yani sadece o gun olmustu nasil aklima geldigini anlamadim bi sekilde
aynı fikirdeyim kaygıyla tetiklenen düşünceler bunlar, okb daha farklı oluyor
Eksik olmus yazim boyle kotu bisi olursa hpse gider sonu vs diye dusunmustum yani
Allah korusun oyle bir sey olursa *o zaman allah korusun dedm mi hatirlamiyorum ama okb var Şu an o yuzden yaziyorum allah korusun oyle kotuluklerden insallah iyiyimdir diyorum hep ve hep iyi kalirim
Amin wknxkdx Kanka okb değil diyoz nesini anlamıyon anksiyeten var korkuların kaygıların var
Ah ah okb oldu sonra ama allah sizden razi olsun cok iyi hissettim bana buyum bir iyilik yaptiniz param olunca sizin ve benim adima yardimda bulunabilirim lutfen bana guvenilir bir yer soyleyin :)
Ok de gexiyor Şu an bi tk bu vardi okb gecmemesine engel o da geciyor :)
Kaygı zaten takıntıyı tetikler. Takıntı kaygıyı tetiklese okb derdim. Ama tersisin bi de ritüellerin yok. Neyse doktora gidiyon mu?
Yok gitmeyi dusunmuyorum geciyor cunku gecmezse gidebilirim insallah gecer izzet gullu iyi gelfi galiba onu bile niye izledim diye takinti yapmistim bkr kac video izledim Şu an kendine yaskladim aklima normal bi sekilde gelince izleyebilirm
Anladım canım üzülme geçer
Ananem veft edince uc kere sol a tumurmustum cunku o ruyanda korkuncs oyle yap demisti bende her kogu dusunce gwldiginde yapmistim her swy oyle basladi sanirim ya da bi sure sonra denize baktigimda atlycam diye korkuyordum zehir oluyodu o an oyle de baslamis olabilir
Cok sag ol nolur bana psikolog oldugunu soyle :) dogruysa tabi dkdkdldkdkd
Bu arada cidden egwr bir yere yardimda bulunmami istersen soyle du an dwgil ama bir kac hafta sonra falan yapabilirim. :)
Okp değil bu 😒
Okb böyle bir şey değil 🤦♀️.
Okb gibi gözüküyor
Okb olabilir arkadasım da da cardı
Doktora danis
gibi
Hayır düşünme öyle
Bu kadarı normal
Normal degil minik