28 yaşında bayanım daha önce üzülünce ya kendim için ya da üzülen insanlar için ağlardım bazen.. 7 aydır neredeyse her gün ağlıyorum kaç sefer gözlerim arı sokmuş gibi şişti indi geçti... 2 aydır çatlayacak derecede ağlıyorum kendimi çok hırpaladım sayamam o kadar çok ağladım sessiz sesli karışık fazla.. Bir zarar olmuş mudur bana yani psikolojik ilaca başlayacağım zaten kendim adına endişe yaşadım yardımcı olur musunuz düzelir miyim bana bir şey olmuş mudur
Güncellemeler
17 gü
Quenn167
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok fazla vicdanlı olmak zordur maalesef. Herşeyin fazlası zararlıdır. Kendine eziyet etmene gerek yok sonra hasta olursunuz
Çok kötü hergün hemde psikoloji kalmaz ama düzelebilirsin istesen
Düzelme olabilir değil mi doğru mu?
O sana bağlı biraz da destek almana
Teşekkürler
Aslında ilaca bile gerek yok
Benim için var. ailemden baskı görüyorum zaten gördüm vs
Yani istersen sana terapi yapabilirim ilaç kullanmadan atlatmaya çalışırsın ama dediğim gibi her şey ilaç değildir aslında ilaç ne düşündüğündür
Lop tavşanım var evimde aslında kedi bulmuştum beni sevdi annesiz kaldı kendi annem yüzünden çok geziyor diye küfürle kovdu lop tavşanı oyuncak bebek gibi olunca kabul etti evde bakıyorum ben aldım zaten...2 ay oluyor sanırım fazla değil alalı bebişi zaten... ağlayınca onuda rahatsız etmiş sanıyorum kızım yerine geçer. ilgileniyorum seviyorum..
Vay beee en azından şefkat var
En azından diye bişey şu durumda olamaz.. hergün ağladığım için endişe yaşadım yaşıyorum sadece..
Dediğim gibi atlatabilirsin o psikolojik ilaçlar seni daha da mahveder bende yaşadım
Hımmm pekala... annem babam ayrı 28 yaşında bayanım babam 78 yaşında emekli memur bende kızı olarak isteğini yapan okumuş bir masum bayanım memurluk sınavım var 5 ay sonra gir sınavına sonucu alalım evlilik işi sonra diyor bana tamam dedim demiştim sorun yok, hergün babamla ilgileniyorum emekli ama bürosu var gündüz gidiyorum yanına ilgileniyorum konuşuyorum... bide evimde lop tavşanım var onuda seviyorum ilgileniyorum
Hımmm çevren ne durumda peki ilişki arkadaş dost vs vs ?
Karışık ama tabikide arkadaşlarımın sevdiğimin her zaman yanındayım olurum arayıp mesaj atmaları yeter..
Etkinlik aktivite durumunu arttır o zaman
Sanırım öyle 🤍
Mesela yarın toplanın 5 6 kişi Paintball gidin Ordan çıkın bilardoya okeye eve gece kendini at sonra direkt uyu kalkınca yine aynısını yap değişiklik olur bence
Çok teşekkürler 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 ben annemle yaşıyorum annem çalışıyor ikindin geliyor ama daraltıyor beni çok... genelde dışardan yemek söyleriz tamam buna bişey demiyorum.. işteyken mutfak kilitli oluyor zaten otomatik dışardan zorunda kalırsam söylüyorum vs yemeği.. Daha önce baskılarından dolayı annemin bana olan boş yere hemde bazen yemek yapıyor yaptığı yemeği yemekte zorluk yaşadım kendimce, bayıltıp zorla beni istemediğim biyere götürür diye istemem çünkü asla.. memurluk sınavım da vae evlilikte istiyorum babam önce sınav diyor tamam dedim ama annem konusunda daha önce sakin sessiz çok acı yaşadım acıktığım için yaptığı yemeği yedim ardından 1 saat tuttum bayılmazsam kurtuldum diye ve gram sesim çıkmadı.. bayadır çok ağladım ben zaten dediğim gibi
Asıl problem sanırım annem.. cidden..
İstersen ekleyeyim sorunun oldukça gelirsin dertleşiriz çözeriz nope
Babama söz verdim annem kavga etse bile dayancam dedim sınava kadar.. bağırma dedi bana millette duymuş dedi.. ama millette haklı babamda.. bilmedikleri masum olan kişi benim annemden korkmuşum söz verdim babama sözüm geçerli
Bağırmam birdaha söz verdim bugün akşam
Millette haklı dediğim insanlar yani bağırmamı ya da ağlamamı duyan sevdiğim anlamına geliyor onları haklı dediysem bende böyledir .. çevredekiler yani.. babamda haklı ... artım bağırmam söz verdim
Lop tavşanımı alalı 2 ay oldu tek istediğim mutlu olması ve kızım olarak kalması seviyorum sevdim.. kafesi barınması huzuru maması suyu hepsini sağlıyorum sağlıcam o benim kızım oldu artık.. bebiş maviş o.. geçen de ağladım bebişime asla bağırmadım asla kendim ağladım da ardından aklıma düştü çizgi flim izleteyim dedim arada çok iyi olur diye izlettim çok sevdi bide ilgilendim tabiki... bugün gene ağladım... bebişimde huzursuz olabilir sonuçta oda canlı bebek.. şu an uzanıyor uyucak gibi bişeyden etkilenmemiş olacakki birdaha evde bağırmam anneme üzülsemde artık memurluk sınavımı beklicem çalışmalarım felan var 🤍🙂
Hmmm önlisans mı lisans mı gireceksin
Önlisans ben hayırlısı olsun 4 ayım var işte girip sonucu alınca netice belli olucak ya zaten 🙂🤍bu arada çevredeki sesimi bağırmamı ya da ağlayışımı duyanlar haklı... çokk.. babamda.. haklı diyorsam zaten şüphem olmadan seviyorumdur aklın yolu birdir...🤍🤍söz verdim birdaha anneme üzülsemde üzsede bağırmıcam dersime çalışcam... sözüm geçerli.. artık kimse rahatsız olmayacak. Ama şöyle önemli bir konu varki daha önce sessiz sakin ben evde annemden korkarken çevredekiler sesimi duymuyordu.. bilmiyorlardı masum olduğumu haklılar bugünde ağlayışımdan dolayı ya da bağırmamdan dolayı rahatsız olmuşlar.. sorun yok benlik birdaha olmayacak çünkü.. telafi edicem 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Annemden korkum dediğim şöyleydi ki bazen yemek yapıyor yemek yemeden önce tedirginlik yaşadım içinde bayıltan bişeymi var diye bunu annemin boş yere bana olmuş baskılarından dolayı yaşadım bu durumu... ben istemediğim yere zaten gitmem aslada gitmiyorum.. ardından yedim yaptığı yemeği çok sakindim sessiz 1 saat bekledim bayılmazsam kurtuldum diye mutlu oldum bayılmadım atlattım ama endişe sessiz sakin korkular çok yaşamıştım..
Özelden yazmak ister misin ban a
Tabikide sen bilirsin sormak istedim sadece
Olur yazayım
Profilini aç ekleyeyim
Queen167
queen167 ekle ozaman 🙂🙂
Bunda düz ekleme yok var mı bilmiyorum dur ben açayım sen ekle
Sana mesaj attım geldi mi